icon

Sexuálne narážky lekára

15. okt 2023

Dobrý deň, vyhľadala som psychiatrickú pomoc kvôli silným úzkostiam a stalo sa mi toto: na prvom sedení senilny doktor povedal, že by som mohla pokračovať (vo vyzliekaní) keď som si dala dole kabát. Hrozne ma to zarazilo a samozrejme som k nemu už nešla. Počas sedenia mal ešte narážku na 15 ročný vekový rozdiel medzi mnou a manželom. Povedal, že aj on má 48, či mám záujem (reálne má po 70tke). Keď som odtiaľ odišla a spamätala sa z tohto zážitku tak som začala uvažovať, či je toto v poriadku. Žena s psychickými ťažkosťami by sa nemala stretnúť s týmto keď hľadá pomoc. Možno vnímam citlivo, preto sa chcem opýtať na iný názor. Mala by som to niekam hlásiť? Ďakujem

Strana
z2
deti95060810
15. okt 2023

hlásiť? čosi, načo...
ja si pamätám keď som bola prvý krát tehu - bola som mladé dievča - študentka a na kontrole u gyn . zastupoval starší gyn., ktorý mi povedal že on má rád takéto mladé dámy ako som ja - že tie si veru rád pozrie....
skoro som odtiaľ odišla, zostala som poriadne zaskočená.
nehlásila som to, považovala som to za zbytočné.

vanilkovazmrzka
15. okt 2023

@eliska13 skusal asertivitu?? To nemozes mysliet vazne, ona sa neprisla zucastnit vyskumu na temu reakcie na sexualne obtazovanie, ona prisla na vysetrenie k odbornemu lekarovi.

palicka
15. okt 2023

Ja by som.mu povedala, ze 70 ma moj dedko

marca12
15. okt 2023

@kristinapetronela to si snad robis srandu? Ja sa ani necudujem,ze si toto k nam chlapi dovoluju,ked takym ako ty,sa nezda,ze je toto cez ciaru? Co ti ma co lekar ulisne povedat,aby si pokracovala vo vyzliekani? A co sa ti ma co pchat a ponukat sa a uberat si na veku? Ja by som ho nahlasila. Taketo hovado nema co robit na takom mieste.

deedol
15. okt 2023

osobne by som ho nahlasila a aj by som napisala recenzie. ktovie, kolkym dalsim to povedal a co im to sposobilo. treba sa ozyvat, ak clovek ma na to sily. samozrejme, ak sa na to necitis, je to tiez ok, netreba si to vycitat.

barborachors
15. okt 2023

Mozno bol len ozraty. Nic nove u lekarov v dnešnej dobe. A bude horšie.

Strana
z2