Sexuálne narážky lekára
Dobrý deň, vyhľadala som psychiatrickú pomoc kvôli silným úzkostiam a stalo sa mi toto: na prvom sedení senilny doktor povedal, že by som mohla pokračovať (vo vyzliekaní) keď som si dala dole kabát. Hrozne ma to zarazilo a samozrejme som k nemu už nešla. Počas sedenia mal ešte narážku na 15 ročný vekový rozdiel medzi mnou a manželom. Povedal, že aj on má 48, či mám záujem (reálne má po 70tke). Keď som odtiaľ odišla a spamätala sa z tohto zážitku tak som začala uvažovať, či je toto v poriadku. Žena s psychickými ťažkosťami by sa nemala stretnúť s týmto keď hľadá pomoc. Možno vnímam citlivo, preto sa chcem opýtať na iný názor. Mala by som to niekam hlásiť? Ďakujem
@eliska13 skusal asertivitu?? To nemozes mysliet vazne, ona sa neprisla zucastnit vyskumu na temu reakcie na sexualne obtazovanie, ona prisla na vysetrenie k odbornemu lekarovi.
Ja by som.mu povedala, ze 70 ma moj dedko
@kristinapetronela to si snad robis srandu? Ja sa ani necudujem,ze si toto k nam chlapi dovoluju,ked takym ako ty,sa nezda,ze je toto cez ciaru? Co ti ma co lekar ulisne povedat,aby si pokracovala vo vyzliekani? A co sa ti ma co pchat a ponukat sa a uberat si na veku? Ja by som ho nahlasila. Taketo hovado nema co robit na takom mieste.
osobne by som ho nahlasila a aj by som napisala recenzie. ktovie, kolkym dalsim to povedal a co im to sposobilo. treba sa ozyvat, ak clovek ma na to sily. samozrejme, ak sa na to necitis, je to tiez ok, netreba si to vycitat.
Mozno bol len ozraty. Nic nove u lekarov v dnešnej dobe. A bude horšie.

hlásiť? čosi, načo...
ja si pamätám keď som bola prvý krát tehu - bola som mladé dievča - študentka a na kontrole u gyn . zastupoval starší gyn., ktorý mi povedal že on má rád takéto mladé dámy ako som ja - že tie si veru rád pozrie....
skoro som odtiaľ odišla, zostala som poriadne zaskočená.
nehlásila som to, považovala som to za zbytočné.