icon

Showbiznis a všetko okolo neho

mirka414
5. jún 2008

Hupkova a Krajcer???

k.a.t.k.a.
3. júl 2008

magg fakt? ja zase milujem ked lenka tancuje 😵 to mne jedine tá prispatá stará panna Hospodárová vadí 😝

magg
3. júl 2008

k.a.t.k.a - nespominaj tu ziadne panny - ja som napisala o duriane, ze je skoro panna a zmazali mi vsetky prispevky(asi tu ma obdivovatelov) 😀 Konik je inac riadne cenzuroidny 😅

matima100
3. júl 2008

magg,plne s tebou suhlasim o tej cenzure 😉

mexx
3. júl 2008

No tak ja by som nasla plny mech tych, co nemusim, lebo mam pocit, ze ich je vsade vela a nevedia, co so sebou... 🤐

magg
3. júl 2008

matima, ja uz len cakam, kedy ma bloknu uplne 😅

monkula
3. júl 2008

magg, pamätám ,ako Ti vymazali, že s kým sa Ďurianová vychrápala, keď ju tam držia... 😀 😀

vesi
3. júl 2008

ja nechápem prečo to vymazali, ved aj to sem patrí 😀 alebo to bolo v inej téme?

k.a.t.k.a.
3. júl 2008

však ale o nej je známe že to je "biela pečienka" 😀 ale ona mi v konečnom dôsledku až tak nevadí , viac mi vadí zdutý arogantný ksicht Šimkovičovej 😝

monkula
3. júl 2008

nie, v tejto..
Inak, ahoj Moni... Hneď mám lepšiu náladu, keď ťa vidím.. 😵

zuz11
3. júl 2008

mam pocit ze aj hviezdy resp ludia zo showbiznisu maju narok na ake take sukromie 🤐 a ohovaranie nie je moc pekne 🤐 ani Vam by sa asi nepacilo, takze iba odtial podtial 😉

vesi
3. júl 2008

ahoj, prepáč, zabúdam zdraviť, lebo rýchlo píšem kým ma deti nevyrušia 😀
mne nevadí šimkovičová, ale durianovú nemusím... ja som mala rada andy timkovú 🙂

vesi
3. júl 2008

zuz, preto sme sa nedali na showbiznis 🤐 😅 😀 😀

monkula
3. júl 2008

zuz, pr ivšetkej úcte, myslím si, že sama pani bývalá Boučková nám podsúva svoje súkromie, aby sa o nej hovorilo a aby bola stále na prvých stránkach...

zuz11
3. júl 2008

inak ja som vam to nemazala takze ani netusim kde a co bolo a co sa kde zmazalo 🤐

k.a.t.k.a.
3. júl 2008

to nie je ohovaranie, to je konštatovanie a je to pravda 😀 tak nech nelezú do telky, ked nechcú aby sa o nich rozprávalo 🤐 🙄

monkula
3. júl 2008

k.a.t.k.a. Pravda, pravda...

A ešte k téme: Jeden čas so mmala za suseda Mateja Landla... nosili sme veci do bytu a on vychádzal zo svojho bytu aj so svojou manželkou a vtedy mesačným Matejkom a spýtal sa nás, či sme ich susedia, tak my že áno, tak odparkoval kočík a podal nám ruku, predstavil sa nám, predstavil nám svoju ženu.Je veľmi milý, vždy sa vo výťahu prihovoril, alebo sa spýtal, ako sa máme a tak..
Ale jeho žena je namyslená koza... 🤐 🤐 🤐

k.a.t.k.a.
3. júl 2008

myslíš Janku?? jeho druhú ženu? to vôbec nie je pravda že je namyslená, osobne sa poznáme aj s Maťom .. a je výborná detská zdravotná sestrička

monkula
3. júl 2008

katka,hej, janku, no ja neviem, na mňa pôsobial dosť odmerane a an isa so mnou nerozprávala ,len mi odsekávala, možno si myslela, že sa chcem kamošiť kvôli Maťovi... 😅 Lebo mne bola sympatická a dosť ma sklamalo, že bola ku mne taká..
A nepoznáš potom aj jej kamošku Lianu, čo má dcérku Sabrinku a žijú v oViedni?
A žč je zdr. sestrička som ani nevedela...

liana
3. júl 2008

nina 😀 to bolo dobré, nejaké "rozumy" slečny hopsandy Šoóšovej nemáš? 😀 😀

Juraška môžem aj ja, je mi sympatický, ktovie kedy mu stúpne sláva do hlavy.

ale moja najoblubenejšia celebrita je jednoznačne Silvia Horvathova -teraz už Kučerenko. 😀 😀 iba na jednej fotke som jej obdivovala vlasy a na dvoch telo. inak by som o ňu byť chlapom asi ani nezakopla (alebo ona o mňa?) 😀 a keĎ v smotánke povedala že ona jazdí len luxusným automobilom, že do fiatu alebo nissanu by v živote nesadla 😀 tak som si hneď pomyslela na to že my je treba ráno dobyť kartu na autobus 😀 😀

ale čo som sa najviac zasmiala tak na Mojsejovcoch a po čase musím povedať že nie raz mali aj trefné poznámky. 🙂

monkula
3. júl 2008

Kto je Silvia Kučerenko? 😲 😲 😲 😲

vesi
3. júl 2008

mojsejovci, tak to je kapitola sama o sebe...najlepšie ako tvrdili, že oni nikomu svoj názor nevnucujú apodobné keci a stále omielali len to svoje dookola 😝

ja ešte nemusím bruchalu, neviem pripadá mi strašne namyslený, naopak švajda a puškárová sa zdajú byť fajn...

vesi
3. júl 2008

nie som si istá, nie je to tá čo má také divné líca?

monkula
3. júl 2008

bruchala je nechutne namyslený a stále upozorňuje na tie svoje vodnaté oči 😝 😝 😝

k.a.t.k.a.
3. júl 2008

to je tá čo sa naštartovala pri Rozborilovi a potom už válala 😀

monkula
3. júl 2008

tá s tými perami ako káčer Donald?

vesi
3. júl 2008

tak tú som myslela ja 😀

monkula
3. júl 2008

😀

monkula
3. júl 2008

katka, poznáš ju? 😅

k.a.t.k.a.
3. júl 2008

nieeee 😀 , ale párkrát som ju stretla v meste, ešte ked nebola až tak "slávna" 😀
ble bruchala pre mna nie je chlap 😝 síce on by ma aj tak nechcel, lebo nemam pipika medzi nohami 😅 😀

monkula
3. júl 2008

Bruchala je gay? 😕 😕
A nemyslela som Kučerenkovú., ale tiú Jankinu kamošku Lianu 😀 😀 😀
A Janka mala super maminku, učila na ŽŠ tel. výchovu... sme spolu kočíkovali, ja malého a ona Matejka... 😀 😀

A ešte sa mi teraz pripomenulo, v Dúbravke so msa kamarátila aj s Petrou Azácis, je úžasná...milá, ukecaná, a strašne mala rada môjho jarka.. vžry jej bežal oproti, keď ju videl... 😀 😀