Showdance
Tak vypadla Veronika... ale ťažké je niekoho vyhodiť, každý má niečo do seba 🙂
Ja som tipovala Svarinsku.Paulovicova sa mi zdala lepsia od nej.
vcera bola jednoznacne lepsia ako kika nezasluzila si vypadnut
mne osobne je dosť nesympatická Diana, akože zachvíľu tam bude fakt chodiť a rozčapovať sa úplne holá, pretože už ani nemá čo ukázať...
Ohromne ma prekvapila Mauréry, bola fakt super, nikdy by som nepovedala, že to takto zvládne a bola oveľa viac sexi ako ktorákoľvek iná herečka. Ja som v podstate videla len minulú časť schow dance, predtým som videla len kúsok a nepozerávam ani panelák, tak neviem kto je ako obľúbení, ale nechápem prečo jeden z tých chlapov, ani neviem ako sa volá je vždy na prvom mieste, podľa mňa nejako extra netancuje, neviem čo je na ňom takého zaujímavého... mne sa teda nepáči vôbec...po žiadnej stránke... ani tanečnej...
Silvia - neviem, kto za neho hlasuje. Asi pubertiačky, ktorých majú rodičia na háku ☹ hrá totiž v relácií pre dospelých - Mafstory. Ale robí také divné pohyby rukami ako robot, tak asi na to niečo bude.
Ale je to divné. Ešte, keď naposledy ukázali tabuľku bola Svarinská tretie alebo štvrtá a po desiatich minútach padla na posledné alebo predposledné miesto. A ten čo bol na poslednom mieste, akoby zázrakom vyletel vyššie. Tak to bolo i s Imrom 😖
Toho Imra som náhodou videla, ale veď ten tam nemal čo hľadať, teda neviem ako predtým tancoval, ale v tom kole čo vyletel, tak určite oprávnene 😀 bol hrozný! A Mafstory nepozerám, ani pozerať nebudem, nebaví ma to, takže toho druhého chlapíka nepoznám, ale ako tanečník si určite nezaslúži byť na prvom mieste... potom to nie je o tancovaní, ale o sympatiách a to je už potom o čom taká schow... napríklad Paulovičová bola určite lepšia než všetci chlapi a Svarinská...
Silvia - veru máte pravdu . V lets dance je to rovnaké. 🙂
ja som rada,ze vypadala Paulovicova,to jej tancovanie bolo najhorsie a nakoniec som si aj myslela,ze to psychicky nezvladne a rozplace sa,bolo na nej vidiet ako strasne chce, aby ju chvalili,mne osobne nie je sympaticka,uz ked hrala v panelaku stalo to za prd...
a Zuza Maurery bola dobra 🙂
aj ja som si myslela ze to nezvladne PAUL.ale nakoniec sa mi pacilo ako to zatancovala
Paulovičová hrala v Paneláku? Koho?
lussy23 asi to nepozeras panelak od zaciatku 1 serie.Paulovicova tam hrala Riu.
Bola maserkou z Agatou a Kordiakovou milenkou zaroven.
je škoda že paulovičová vypadla, ale všetci boli dobrý,
Podla mna mal vypadnut Bathany, ale je velmi zlaty, ked sa usmeje, preto tam asi ostava. Rovnako je to aj v tanecnej horucke

skoda ze vypadla paulovicova