icon
lussy23
19. apr 2010

Mamartinka - Riu si pamútám. Len som nevedela, že ju hrala Paulovičová. 🙂
Ozaj, čo vlastne získa víťaz?

maryah
19. apr 2010

noo, tí herci si toho naberú na seba veľa a potom kolabujú ☹

susi157
19. apr 2010

zuzana bola dobra a banan som ho vôbec nepoznala ako ho zmenili 😀

mamartinka
autor
19. apr 2010

Babicka Jarus z panelaka ake paco nahodila.Uces.Bathyany dobre upraveny.Tusim Elvis Presley.

lucia78lucia
19. apr 2010

Bathanyi tie bokombrady 😀 Sajfa, že takto by si nemal chodiť popri školách, no veru mal pravdu 😀

lussy23
20. apr 2010

kto vypadol?

depecko
20. apr 2010

mladá Svarinská. 😖

mamartinka
autor
20. apr 2010

No nacase ze uz Svarinsku vyhodili.Uz minule mala vypadnut.Neako mi uz nesedi.Inak na Morovej este bolo vidno dost ze nieje vo forme.Museli ju podopierat Sajfa a Fialova.

lussy23
26. apr 2010

Mne sa showdance páči viac ako Letsdance, lebo v Letsdance nie sú žiadné pekné a sexi mužské celebrity.
V showdance to je Peter Baťany a Vlado Konielsky. 🙂

mirela
27. apr 2010

vcera sa mi velmi pacili vsetky tance, je to dynamickejsie ako Lets dance, zbytocne nezdrzuju trapnymi dokrutkami ... Kubo dal ake vymakane tango 😉

mamartinka
autor
27. apr 2010

Tak Batthyany nam vypadol.

silvia123
27. apr 2010

je to pravda že schowdance je dynamickejšie a aj zaujímavejšie momentálne pretože Lets dance je už štvrtý krát, ale zase nemá to takú vysokú úroveň ako Lets dance, Fialová ako moderátorka nič moc -strúha grimasy a dosť upriamuje pozornosť na to aká je očarujúca a porota je dosť od veci, akože čo vedia dve herečky o tancovaní, aj keď Dzuríkovú mám rada, ale aj tak... a ten čech ani neviem kto je...no a o tom vypasenom bývalom tanečníkovi, čo tam príde v teplákoch....no fakt úroveň... a celé je to menej nablýskané a dali proste do toho menej peňazí, je to vidieť... myslím že markíza by túto schow zvládla lepšie...

mirela
28. apr 2010

mne vyhovuje aj takato uroven, myslim si, ze je to dobra show, nemam pocit ze by mala markiza patent na vsetko a dost mi vadi ich pristup ku konkurencii, nezmyselne posuvaju iny program, ja si radsej pozriem jojku 😉 , porota je tam len tak aby boli nejake "posudky", ale ani neznamkuju, cize pohoda, je to na smskujucich ludoch, ide mi o tie tance a maju to odkrutene rychlejsie, nenatahuju to a to sa mi paci 😉

bellada
28. apr 2010

ten cesky rozhodca je Libor Vaculik a je to vyznamny reziser a choreograf 😉 do tanca sa vyzna asi najviac zo vsetkych, venuje sa hlavne baletu a dlho posobil ako choreograf v Narodnom divadle v Prahe a to je uz co povedat 🙂
drzim palce Zuzke Maurery, paci sa mi asi najviac, ale aj ostani su dobri 😉

lussy23
28. apr 2010

Tak a ostali ná mtam Panelákovci. Tak bude súboj kolegýň alebo manželov 🙂
K tomu môjmu názoru: Musela som to niekde napísať, lebo, keby som doma povedala, že v Letsdance nie je žiadný pekný chalan - celebrita , 13ročná sestra by ma zabila 😒