Showdance
Aj koleginka Alicka je v hladisku z Panelaka.Ze si aj ona nejde zatancit za kocenami? 😀
Ale im davaju mixi dobre.
mixik im dali vyborny.....xixixixi
aj hlasujete
ja nie.dobra pesnicka 🙂
ani ja nie 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
som spokojná s výsledkom 🙂 Zuzka je sympatickejšia,ľudskejšia,smejka, Diana je veľmi ...dokonalá? je dobrá fakt,ale ona je už Kráľovná ľadu,a keď tancovali tak improvizovane obidve jednoznačne bola lepšia Zuzka,aj MM povedal že Diana len poskakuje 🙂
Tak nam vyhrala predsa Maurery. http://www.topky.sk/cl/15/725065/Na-Maurery-zau...
to je super ze to vyhrala zuzana, zasluzila si to vyhrat 🙂
ja sa tiez pridavam a som rada,ze to vyhrala Zuzka,Diana je dobra,ale nemusi predsa vyhrat vsetko 😉
inak ked Sajfa natahoval vysledok a povedal,ze uz vie kto vyhral a ci je to fakt tak,tak uz som si zacala mysliet,ze to nakoniec predsa vyhra Diana..... a nepacil sa mi utok Hanky Gregorovej na Zuzanu,kvoli tym slzam,to nebolo moc pekne od nej 😒
tiez som rada, ze vyhrala Zuzana Maurery, pani Gregorova to trochu nezvladla, bolo to od nej nooo 😝 . Dokonca som poslala aj sms
Gregorová bola celou dušou oddaná Diane.To som si už v minulých kolách všimla.Takže jasné že chcela aby Diana vyhrala.A voči Zuzke to bolo kruté.Podľa mňa tie slzy neboli hrané,mňa si získala oveľa skôr ako som tú upútavku uvidela 😔
No ja som rada, že vyhrala Zuzka. Ale tá Diana nebola veľmi obľúbená.
Inak súhlasím s Emilom, mne sa najviac páčil Jakub - Vlado Kobielski.
A tí herci, čo vraveli svoj typ, tam bol aj Noro?
Inak ten mix dobrý.
vyhrala.....moja favoritka jooooj takaaaaa som rada 😀 😀 nepaacilo sa mi ze Gregorova vravela,ze to bolo citove vydieranie 😠 ked plakala v dokrutke, ved bola zlata 🙂 aj mna by dojala taka podpora keby mi niekto koho nepoznam fandi a posle mi sms
Hej, hej, ,,Alica" by tam zapdla. Naozaj by som bola zvedavá na jej tance. V Paneláku je sexica, šoumenka....
Inak mohli dať Zuzku do Letsdance.

Imrisko a Irske tance teraz dobry.