icon
Strana
z14
mamartinka
autor
10. máj 2010

Imrisko a Irske tance teraz dobry.

mamartinka
autor
10. máj 2010

Aj koleginka Alicka je v hladisku z Panelaka.Ze si aj ona nejde zatancit za kocenami? 😀

mamartinka
autor
10. máj 2010

Ale im davaju mixi dobre.

lucaska
10. máj 2010

mixik im dali vyborny.....xixixixi

susi157
10. máj 2010

aj hlasujete

susi157
10. máj 2010

ja nie.dobra pesnicka 🙂

lucaska
10. máj 2010

ani ja nie 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

depecko
11. máj 2010

som spokojná s výsledkom 🙂 Zuzka je sympatickejšia,ľudskejšia,smejka, Diana je veľmi ...dokonalá? je dobrá fakt,ale ona je už Kráľovná ľadu,a keď tancovali tak improvizovane obidve jednoznačne bola lepšia Zuzka,aj MM povedal že Diana len poskakuje 🙂

mamartinka
autor
11. máj 2010
susi157
11. máj 2010

to je super ze to vyhrala zuzana, zasluzila si to vyhrat 🙂

strelka11
11. máj 2010

ja sa tiez pridavam a som rada,ze to vyhrala Zuzka,Diana je dobra,ale nemusi predsa vyhrat vsetko 😉
inak ked Sajfa natahoval vysledok a povedal,ze uz vie kto vyhral a ci je to fakt tak,tak uz som si zacala mysliet,ze to nakoniec predsa vyhra Diana..... a nepacil sa mi utok Hanky Gregorovej na Zuzanu,kvoli tym slzam,to nebolo moc pekne od nej 😒

mirela
11. máj 2010

tiez som rada, ze vyhrala Zuzana Maurery, pani Gregorova to trochu nezvladla, bolo to od nej nooo 😝 . Dokonca som poslala aj sms

depecko
11. máj 2010

Gregorová bola celou dušou oddaná Diane.To som si už v minulých kolách všimla.Takže jasné že chcela aby Diana vyhrala.A voči Zuzke to bolo kruté.Podľa mňa tie slzy neboli hrané,mňa si získala oveľa skôr ako som tú upútavku uvidela 😔

lussy23
11. máj 2010

No ja som rada, že vyhrala Zuzka. Ale tá Diana nebola veľmi obľúbená.
Inak súhlasím s Emilom, mne sa najviac páčil Jakub - Vlado Kobielski.
A tí herci, čo vraveli svoj typ, tam bol aj Noro?

lussy23
11. máj 2010

Inak ten mix dobrý.

salma22
12. máj 2010

vyhrala.....moja favoritka jooooj takaaaaa som rada 😀 😀 nepaacilo sa mi ze Gregorova vravela,ze to bolo citove vydieranie 😠 ked plakala v dokrutke, ved bola zlata 🙂 aj mna by dojala taka podpora keby mi niekto koho nepoznam fandi a posle mi sms

lussy23
13. máj 2010

Hej, hej, ,,Alica" by tam zapdla. Naozaj by som bola zvedavá na jej tance. V Paneláku je sexica, šoumenka....

lussy23
13. máj 2010

Inak mohli dať Zuzku do Letsdance.

Strana
z14