icon
diddi
29. mar 2010

no teda nic moc cela show....kam sa hrabu na let's dance

lindda
29. mar 2010

no ozaj ta zuza co ma na sebo uplne zle blee inak som ju videla vcera pod hradom v BA nieco natacali a vyzerala este horsie pribrala tak 10kil ,,,,

bejbypd
29. mar 2010

A mna to nesklamalo vobec..pretoze som od toho necakala noblesu pretoze ta k modernym tancom pravdu povediac nie moc patri,nacancane princeznicky,pani v sakach a podobne vecicky sa hodia do lets dance...Keby tieto dve sou maju spolu sutazit alebo konkurovat si myslim ze by ich dali v rovnakom cas v rovnaky den...ale nemozeme ich porovnavat lebo tam ide o nieco ine...moderne tance su zivot,sialene, no jednoducho myslim ze ulica 😀 preto je to pre mna neporovnatelne.

maca793
29. mar 2010

mňa to baví dobrá zábava na dobrú noc 😀

reni25
29. mar 2010

Ahojte baby...tak nic moc vazne tato showdance....aj ten tony ma ake tricko 😒 , troska trapne hlavne to ze herci su porota.... ☹ to mohli najst nejaku odbornejsiu...a ta zuza, hrozne...predvadza sa iba a je uplen na nic.....som zvedava ako o bude pokracovat.

maryah
29. mar 2010

ako sa tak na to divam tak sa mi to zacina pacit... je to celkom zabava.

mamartinka
autor
29. mar 2010

Brano dobry.Zatial sa mne paci najviac.

maryah
29. mar 2010

boze, zase reklama 😠 😠 😠

adka_praha
29. mar 2010

bejbypd jasne...ale aspon teda ja som to nemyslela tak, ze by to bolo zle cele od kostymov az po kulisy...len tie dialogy su akesi dooost rozpacite...a celkovo to na mna posobi chaoticky ale nie v dobrom slovazmysle...

maca793
29. mar 2010

a zase reklama bože 😠

maca793
29. mar 2010

adka
chce to len sa do toho zadívať a bude to dobré

adka_praha
29. mar 2010

maca no ja to vzdavam...ale sak to budu isto cez vikend opakovat...idem spat...tak si to tu uzite... 😅 bruuu... 😉

majina.b
29. mar 2010

Podla informacii a samotnych priznakov bol problem na trase mimo televizie. - info z medialne.sk

...........dialogy su fakt slabe

maca793
29. mar 2010

dobrú adka 😉

honey023
29. mar 2010

Imro bol výborný a aj Veronika ma prekvapila, že je celkom ohybná 🙂 ... a porota je tiež fajn, páči sa mi, že Tony Moises je síce divne oblečený, ale nemá trápne reči a hovorí k veci, myslela som si, že bude zase šaškovať.

maca793
29. mar 2010

len sa zabiehajú ale fialová je príšerná
strašne sa dorába 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 3

maca793
29. mar 2010

nie je tá reklama nejak dlhá to si mohli odpustiť nie?

maryah
29. mar 2010

veronika je ohybna, ale asi mala slabu choreografiu... som zvedava aj na didi morovu... ta by to tiez mohla roztocit...

maca793
29. mar 2010

zase to bude o hodinu dlhšie ako by malo
ako včera lets dance no skoro ma porazilo skoro do jednej som bola hore 😠 😠 😠 😠 😎

maryah
29. mar 2010

maca, aj mna ide porazit... taaaaaaaaa reklamaaaa 😀 ... juuuj a stale to iste do kola 😠

majina.b
29. mar 2010

ja som videla 1 seriu LD, a ďalšiu planujem pozrieť až bude 33 , a tancovať bude aj pani upratovačka a technik 😀

maca793
29. mar 2010

no to bolo čo? 😝

maryah
29. mar 2010

no to teda neviem...
ze ukazala, ze to nie je teplakova sou... to je akaaaa???

mamartinka
autor
29. mar 2010

Mas od pana boha aj rici,cici 😀 Troska sa vyprs 😀

maca793
29. mar 2010

ja tiež neviem či tým mysleli tepláková šou

maca793
29. mar 2010

asi že tam mali nabehnúť ozaj v teplákoch som zvedavá ako to bude na budúci týždeň

mamartinka
autor
29. mar 2010

Morovka ma zasa asi dyci.Prsia az von 😅

lucia78lucia
29. mar 2010

Keby nemali technické problémy, tak si myslím, že by to v pohode stihli, však odtacuje teraz Banán a potom už ide iba Diana. Inak zatiaľ sa všetci snažia a pekne sa na nich pozerá 😉 a hlavne to nie je umelo naťahované!

mamartinka
autor
29. mar 2010

Ta teplakova sou mala byt asi ze nacvicovali v teplakoch.Lebo su tam v nacvicovani vsetci v teplakoch.