icon
mirka285
30. mar 2010

nechapem co vsetci ospevuju Moorovu,vsak ten jej prazdny dekolt bol hrozny a ma strasne asexualne ruky,od ramena az k prstom,blee 😝

lussy23
30. mar 2010

Ahojte. mne sa to celkom páčilo, no tie reklamy boli hrozné 😒 Vy si myslíte, že to bol iskutočne Sajfa a Zuza, čo robil itie saltá? Ja tomu neverím. Inak celé mi to pripadala ako minitalent. Porota hercov chválila, tykala im....
Najviac sa mi páčil Kubko, Imriško a chudák nepanelákový Banánko. 🙂 A Diana akú šhou vyhrala? kedy to bolo?

maryah
30. mar 2010

lussy, diana vyhrara tu show na korculiach - hviezdy na lade... bolo to tiez na joj-ke... bola tam dobra, mala nejakeho ruskeho partnera, ale neviem ako sa volal...
aj mne sa pacil kubko, banan, imro, diana bola tiez celkom ohybna... ani veronika nebola zla, ale nudila ma jej choreografia... ostatnych si moc nepamatam... mozno na buduce nas vsetci prekvapia a vyrazia nam dych 😲

lussy23
31. mar 2010

Som zvedavá, kto vypadne.... Dobrý by bol súboj medzi Kubkom a Nikou alebo Kubkom a Ivankou 😀

vodnarky
31. mar 2010

banan alebo diana..oni mi pripadaju taky najohybnejsi.. 😉 ved maju aj prax z minulosti..
ale pravdaze dobre vytrenovat sa moze aj taka nika.. 😉

vodnarky
31. mar 2010

kto vypadne ako prvy ani nedokazem odhadnut..necham sa prekvapit.. 😅

lussy23
1. apr 2010

Vodnarky - to teda je. V lets dance bolo jednoduché odhadnúť, kto vypadne prvý.....
Ale tu?
No skúsime takú anketu: Kto je vám z tanečníkov najsympatickejší? Pre mňa to je Banán a Imro a Diana.

mirela
1. apr 2010

ja drzim Kubkovi 😉

lussy23
2. apr 2010

Ja držím Imrovi a banánovi a aj Diana je dobrá

susi157
5. apr 2010

ake saty zuza,no lepsie ako minule 😅

lucia78lucia
5. apr 2010

Dnes je to oveľa, oveľa lepšie a bez žiadnych problémov... zatiaľ super 😉

honey023
5. apr 2010

Trošku nám pridali aj Panelák do Showdance 🙂 tak sme sa dozvedeli na čo nám to myslí Ivanka a Kubko 😉 , dobre vedieť...

mamartinka
autor
5. apr 2010

No sa mi pacilo ako ukazali ukazku z panelaka Kubka a Alice.Dobre to ide zatial dnes.Tie ukazky z panelaka s mi tam pacia.Dobre. 🙂

mamartinka
autor
5. apr 2010

Baby a to vazne ma Diana Morova v Sastine Strazach otca?To som pocula dnes prvy krat.Ako pozdravovala baby tam. 😕