Showdance
Ahojte. mne sa to celkom páčilo, no tie reklamy boli hrozné 😒 Vy si myslíte, že to bol iskutočne Sajfa a Zuza, čo robil itie saltá? Ja tomu neverím. Inak celé mi to pripadala ako minitalent. Porota hercov chválila, tykala im....
Najviac sa mi páčil Kubko, Imriško a chudák nepanelákový Banánko. 🙂 A Diana akú šhou vyhrala? kedy to bolo?
lussy, diana vyhrara tu show na korculiach - hviezdy na lade... bolo to tiez na joj-ke... bola tam dobra, mala nejakeho ruskeho partnera, ale neviem ako sa volal...
aj mne sa pacil kubko, banan, imro, diana bola tiez celkom ohybna... ani veronika nebola zla, ale nudila ma jej choreografia... ostatnych si moc nepamatam... mozno na buduce nas vsetci prekvapia a vyrazia nam dych 😲
Som zvedavá, kto vypadne.... Dobrý by bol súboj medzi Kubkom a Nikou alebo Kubkom a Ivankou 😀
banan alebo diana..oni mi pripadaju taky najohybnejsi.. 😉 ved maju aj prax z minulosti..
ale pravdaze dobre vytrenovat sa moze aj taka nika.. 😉
kto vypadne ako prvy ani nedokazem odhadnut..necham sa prekvapit.. 😅
Vodnarky - to teda je. V lets dance bolo jednoduché odhadnúť, kto vypadne prvý.....
Ale tu?
No skúsime takú anketu: Kto je vám z tanečníkov najsympatickejší? Pre mňa to je Banán a Imro a Diana.
ja drzim Kubkovi 😉
Ja držím Imrovi a banánovi a aj Diana je dobrá
ake saty zuza,no lepsie ako minule 😅
Dnes je to oveľa, oveľa lepšie a bez žiadnych problémov... zatiaľ super 😉
Trošku nám pridali aj Panelák do Showdance 🙂 tak sme sa dozvedeli na čo nám to myslí Ivanka a Kubko 😉 , dobre vedieť...
No sa mi pacilo ako ukazali ukazku z panelaka Kubka a Alice.Dobre to ide zatial dnes.Tie ukazky z panelaka s mi tam pacia.Dobre. 🙂
Baby a to vazne ma Diana Morova v Sastine Strazach otca?To som pocula dnes prvy krat.Ako pozdravovala baby tam. 😕

nechapem co vsetci ospevuju Moorovu,vsak ten jej prazdny dekolt bol hrozny a ma strasne asexualne ruky,od ramena az k prstom,blee 😝