icon

Šijací stroj Silvercrest z Lídlu

bibianka
21. sep 2013

Od pondelka v predaji. Uvažujem o ňom, ale presne na tento typ som nenašla žiadne referencie, nemá ani názov alebo číslo. Máte ho niekto? Aké sú skúsenosti?
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-09A53FAB-69...

majamat
29. sep 2013

tak co ako? mate nieco nove? usili ste nieco? ja som mala nocnu a dnes som spala akurat 2 hod. s malou a vcera cez den vobec. mm isiel na nejake stretko, takze co som mala oddychovat doma pred nocnou, ja som makala. dnes som musela do obchodu a mm si spal, tak som zobrala malu a isli sme, potom som este obstrihala a upratala muskaty, umyla schody a poumyvala podlahu (mm vysaval) som normalne nechapala, co vsetko zvladam, kedze som bola asi 30 hod. bez spanku. no ale ked som sa potom zobudila, tak som bola mierne mimo. blbo sa mi dychalo, blbo mi travilo. no nastastie je to uz dobre, ale teraz asi rychlo odpadnem. sit som vobec nestihala. musim uz tie nakrcniky skusit.

bibianka
autor
30. sep 2013

@majamat no ja tiež nemám čas, len som, skúšala nejaké stehy, zatiaľ všetko v pohode

majamat
10. okt 2013

ani nemam kedy sit. rano mm spi, potom ideme s malou von a do obchodu. ked sa vratime, tak uz treba obedovat, a mala ide do postele. mame maly byt a vsetko pocut, tak nesijem, ked spi. bud oddychujem, pripadne nieco uvarim. nez vsetko dokoncim a upracem, tak je uz dost hodin. vecer zvyknem este reflex pozerat, tak sit mozem tak okolo 5-6hod a asi 2 hod. medzitym ma mala este parkrat vyrusi, alebo jej musim dat jest. dnes mi plakala, ze ju nozicky bolia, tak som stihla len jednu rukavicu. a toto je moj dnesny pocin. nakrcnik a jedna rukavicka. a ta ruzova je skor staroruzova.

fraufrt
20. jan 2014

Co hovorite na toto http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-77B3AC91-2BEAAEE... , presil by aj rifle?

majamat
24. jan 2014

@fraufrt nepisala som ti uz na tuto temu? kocky co siju, tuto znacku nedoporucuju. sice teno Lidlovsky stroj asi tiez nie, ale ja nie som profik. no mozes to skusit risknut a velmi ho vytazuj, aby si ho mohla vyreklamovat do 2r, ked by bolo treba. v Lidli sa dobre reklamuje.

marcelmi
19. sep 2015

Chcem sa opitat či tento šijacy stroj z Lidlu prešie aj hrubšie látky.Chcem ho kupit kvoli tomu aby som si očalunil gauč.
Dakujem

elje
19. sep 2015

Ahojte. Mate niekto skusenost s tymto bielym sijacim strojom Silvercrest? Od pondelka je za 69,99 eur. Sestra ma z Lidla ten modry drahsi a je spokojna..tak neviem ci mozem ratat s rovnakou kvalitou 🙂

majamat
20. sep 2015

@elje ja mam troj Silvercrest a neviem, aky je rozdiel medzi tymi farbami. myslim, ze to moze byt len vynovena verzia toho stareho. ja som s nim spokojna. povodne som chcela stroj len na obcasne zasivanie, sitie potahov na stolicky a vankuse a pod. kupila som si taky lacny z tesca a ten bol uplne nanic. aj mame som ho kupila a nakoniec som oba vyreklamovala a vratili mi peniaze. tento z Lidlu mam uz nejaky cas a je super.

elje
20. sep 2015

@majamat Super. Dufam, ze vecer nebude hned vypredany 🙂

majamat
20. sep 2015

@elje ked som ja kupovala, bolo ich dost. ten moj, je celkom tichy, optroti tomu z tesca a slape celkom fajn. nesijem vela, ale zatial ma nesklamal.

zlatino13
21. sep 2015

Kočky,niektoré ste sa pýtali na názor na šijací stroj SILVERCREST z Lidla,ktorý je od dnes v akcii.Práve dnes som ho dostala darom a môžem potvrdiť,že je ozaj suprový.Áno má 33druhov stehov a je medzi nimi aj žiadaný patchwork,ktorému sa najviac teším.Prešije aj náročnejšie látky a má mnoho príslušenstva.Myslím,že by ste boli spokojné tak,ako ja.... 😉

elje
21. sep 2015

@majamat
@zlatino13
Dievcata ja som dnes presla 3 mesta (dokopy 7 predajni) a NIKDE v predaji nebol 😠 Nemali by to davat do letakov ked ho nemienia predavat.. Aj kamoska co v lidli pracuje hovorila, ze ho vobec nemali.. 😔

majamat
21. sep 2015

@elje to je skoda. no ja som chcela tie male uteraciky z tesca za body v rozmere 30x50cm. mala take pouziva. uz sme ich pozerali viackrat a myslis, ze ich maju? ani nahodou. tak mi napadlo, ze dcere kupim tu ruzovu osusku a ani tu nemaju,ale s tym rozdielom, ze tu asi vypredali a tie male uteraciky asi ani nikdy nemali.

zlatino13
22. sep 2015

Dievčatá,v Martine majú ešte 4ks... 😉

bebake
22. sep 2015

Ak ide o takyto tovar, mozete zavolat na info linku bezplatnu, a tam si mozete dat preverit dostupnost tovaru na dvoch predajniach, ktore si vyberiete. Oni to preveria a rezervuju na tri dni na meno. Potom by Vam mala prist SMS. Ved na tej infolinke Vam vsetko povedia. Skuste popozerat na lidl.sk stranke.

ikushik
25. sep 2015

ahojte, baby ja ho surne zhanam ... neposuva ho niekto nahodou? Je uz vypredany ☹

elje
25. sep 2015

@ikushik Ja som zavolala na zakaznicku linku tak ako poradila @bebake a obratom mi zaslali sms, ze mi ho rezervovali na mnou vybranej predajni 😉 Takze uz je doma..

ikushik
25. sep 2015

@elje tiez som tiez volala, ale zaslali mi sms ze rezervacia nebola uspesna :(

elje
25. sep 2015

@ikushik Ja som tiez musela cestovat celkom daleko, lebo blizsie nikde nebol.. oerovali mi na ktorej predajni je najblizsie..

susan1904
5. dec 2015

@loveli ahoj aky je to stroj s metra?vies znacku,vdaka

lensam
6. jan 2016

ahojte, viete niekto poradiť s overlockovým šijacím strojom kúpeným pred vianocami z Lidlu? Nevieme tam s maminou podľa návodu navliecť nite.

emaroh
4. okt 2016

kúpila som si ho v piatok, je super, mala som stroj Lucznik 510 ešte v záruke, podarilo sa mi ho predať, s tým som nebola spokojná

slavkapetko
5. okt 2016

@emaroh ahojky,tiez som si ju kúpila a žiaľ mám problém s niťou.chvilu šije a potom len rachne a niť sa utrhne..tá horná..skúšala som už všetko možné, či není napnuta veľmi ..aj nite som vymenila..a už neviem...ak by std vedela mi poradit, budem rada.
Ďakujem Slávka😊

emaroh
5. okt 2016

ahoj Slávka, aj ja ho ešte len zabieham, zatiaľ sa mi páči, uvidím neskôr... 🙂

slavkapetko
5. okt 2016

@emaroh oki😊 tak uvidíme

emaroh
12. okt 2016

ahoj Slávka, robila som zaťažkávaciu skúšku, obšívala som montérky, neviem si stroj vynachváliť, prešije bez problémov aj hrubé vrstvy, ... a k tej niťke, neviem aké máš skúsenosti s navliekaním, asi nebude dobre navlečená, nájdi si video a presne podľa toho skús niť navliecť, trhanie nite je dosť závažná chyba 😒 , dúfam, že sa to dá "do koľaje" 🙂

zuzkame
4. nov 2016

@majamat
@zitaje
ahojte, no ako ste dopadli s tym Silvercrestom z LIDLu?

emaroh
4. nov 2016

ja som veľmi spokojná,

slavkapetko
4. nov 2016

@emaroh ahojky...tak mašinku mám na reklamačke😥😥
Tak som veľmi zvedavá....A toľko som hľadala a rozmýšľala,ktoru kúpim...😢
Dúfam,že ju opravia a pôjde.

majamat
4. nov 2016

@zuzkame ja ho mam uz 2m vytiahnuty zo skrine. mam dovolenku, mala som PN a nechce sa mi vobec sit. uz by som mala aspon zopar veci urobit, ale mm spi vedla po nocnej a mala ma v izbe taky bordel, ze tam nemam kde.
inak zatial funguje bezchybne.