Šijací stroj Silvercrest z Lídlu
Od pondelka v predaji. Uvažujem o ňom, ale presne na tento typ som nenašla žiadne referencie, nemá ani názov alebo číslo. Máte ho niekto? Aké sú skúsenosti?
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-09A53FAB-69...
ani nemam kedy sit. rano mm spi, potom ideme s malou von a do obchodu. ked sa vratime, tak uz treba obedovat, a mala ide do postele. mame maly byt a vsetko pocut, tak nesijem, ked spi. bud oddychujem, pripadne nieco uvarim. nez vsetko dokoncim a upracem, tak je uz dost hodin. vecer zvyknem este reflex pozerat, tak sit mozem tak okolo 5-6hod a asi 2 hod. medzitym ma mala este parkrat vyrusi, alebo jej musim dat jest. dnes mi plakala, ze ju nozicky bolia, tak som stihla len jednu rukavicu. a toto je moj dnesny pocin. nakrcnik a jedna rukavicka. a ta ruzova je skor staroruzova.
Co hovorite na toto http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-77B3AC91-2BEAAEE... , presil by aj rifle?
Chcem sa opitat či tento šijacy stroj z Lidlu prešie aj hrubšie látky.Chcem ho kupit kvoli tomu aby som si očalunil gauč.
Dakujem
Ahojte. Mate niekto skusenost s tymto bielym sijacim strojom Silvercrest? Od pondelka je za 69,99 eur. Sestra ma z Lidla ten modry drahsi a je spokojna..tak neviem ci mozem ratat s rovnakou kvalitou 🙂
@elje ja mam troj Silvercrest a neviem, aky je rozdiel medzi tymi farbami. myslim, ze to moze byt len vynovena verzia toho stareho. ja som s nim spokojna. povodne som chcela stroj len na obcasne zasivanie, sitie potahov na stolicky a vankuse a pod. kupila som si taky lacny z tesca a ten bol uplne nanic. aj mame som ho kupila a nakoniec som oba vyreklamovala a vratili mi peniaze. tento z Lidlu mam uz nejaky cas a je super.
Kočky,niektoré ste sa pýtali na názor na šijací stroj SILVERCREST z Lidla,ktorý je od dnes v akcii.Práve dnes som ho dostala darom a môžem potvrdiť,že je ozaj suprový.Áno má 33druhov stehov a je medzi nimi aj žiadaný patchwork,ktorému sa najviac teším.Prešije aj náročnejšie látky a má mnoho príslušenstva.Myslím,že by ste boli spokojné tak,ako ja.... 😉
@elje to je skoda. no ja som chcela tie male uteraciky z tesca za body v rozmere 30x50cm. mala take pouziva. uz sme ich pozerali viackrat a myslis, ze ich maju? ani nahodou. tak mi napadlo, ze dcere kupim tu ruzovu osusku a ani tu nemaju,ale s tym rozdielom, ze tu asi vypredali a tie male uteraciky asi ani nikdy nemali.
Dievčatá,v Martine majú ešte 4ks... 😉
Ak ide o takyto tovar, mozete zavolat na info linku bezplatnu, a tam si mozete dat preverit dostupnost tovaru na dvoch predajniach, ktore si vyberiete. Oni to preveria a rezervuju na tri dni na meno. Potom by Vam mala prist SMS. Ved na tej infolinke Vam vsetko povedia. Skuste popozerat na lidl.sk stranke.
ahojte, baby ja ho surne zhanam ... neposuva ho niekto nahodou? Je uz vypredany ☹
ahojte, viete niekto poradiť s overlockovým šijacím strojom kúpeným pred vianocami z Lidlu? Nevieme tam s maminou podľa návodu navliecť nite.
kúpila som si ho v piatok, je super, mala som stroj Lucznik 510 ešte v záruke, podarilo sa mi ho predať, s tým som nebola spokojná
@emaroh ahojky,tiez som si ju kúpila a žiaľ mám problém s niťou.chvilu šije a potom len rachne a niť sa utrhne..tá horná..skúšala som už všetko možné, či není napnuta veľmi ..aj nite som vymenila..a už neviem...ak by std vedela mi poradit, budem rada.
Ďakujem Slávka😊
ahoj Slávka, aj ja ho ešte len zabieham, zatiaľ sa mi páči, uvidím neskôr... 🙂
@emaroh oki😊 tak uvidíme
ahoj Slávka, robila som zaťažkávaciu skúšku, obšívala som montérky, neviem si stroj vynachváliť, prešije bez problémov aj hrubé vrstvy, ... a k tej niťke, neviem aké máš skúsenosti s navliekaním, asi nebude dobre navlečená, nájdi si video a presne podľa toho skús niť navliecť, trhanie nite je dosť závažná chyba 😒 , dúfam, že sa to dá "do koľaje" 🙂
ja som veľmi spokojná,
@emaroh ahojky...tak mašinku mám na reklamačke😥😥
Tak som veľmi zvedavá....A toľko som hľadala a rozmýšľala,ktoru kúpim...😢
Dúfam,že ju opravia a pôjde.

tak co ako? mate nieco nove? usili ste nieco? ja som mala nocnu a dnes som spala akurat 2 hod. s malou a vcera cez den vobec. mm isiel na nejake stretko, takze co som mala oddychovat doma pred nocnou, ja som makala. dnes som musela do obchodu a mm si spal, tak som zobrala malu a isli sme, potom som este obstrihala a upratala muskaty, umyla schody a poumyvala podlahu (mm vysaval) som normalne nechapala, co vsetko zvladam, kedze som bola asi 30 hod. bez spanku. no ale ked som sa potom zobudila, tak som bola mierne mimo. blbo sa mi dychalo, blbo mi travilo. no nastastie je to uz dobre, ale teraz asi rychlo odpadnem. sit som vobec nestihala. musim uz tie nakrcniky skusit.