Silikóny a tehotenstvo
Ahoj Otvorila som tuto novu skupinu pre damy ktore tak ako i ja si dali spravit kraaanse poprsie..Chcela by som dalsie dieta ale co teraz z mojimi sylikonmy??Ak mate nejaka skusenosti pripojte sa...
Žienky prosim , ktorá si dala zväčšiť prsia pred prvým tehotenstvom ? Zmenili sa vam po pôrode a dojčení prsia ? Uvažujem nad zväčšením poprsia nakoľko som schudla 26 kíl a z mojich 4iek mi zostali biedne 2ky ... len mam obavu čo to do budúcna spraví po tehotenstve . Dakujem za odpovede 🙂
baby je to sice stara diskusia ja len ci nahodou niektora neodpise mam silikony cca 5r mam 3,5dceru kojila som ju 2,5 mes a teraz ma pobolievaju prsia hlavne to lave nemate nejaka s tym skusenost dost stresujem dakujem
Ahojte baby.potrebovala by som radu alebo teda vase skusenosti so silikonmi ja mam tiez a som vo stvrtom mesiaci a su ovela vacsie a pod prsiami sa dost potim co nie je prijemne nakolko som bola zvyknuta nenosit spodne pradlo.Mali ste to niektora tiez?a po porode sa Vam zmensili ci zostanu take uz?dakujem za radu

Ahojte, mam od argumentácii 7mesiacov, mmt so v 5 tt, tak som zvedavá čo ma čaká, pred troma týždňami má veľmi boleli prsia, trvalo to cez dva týždne, a už to ustupuje, dúfam že veľké zmeny sa s nimi neudeju ☺