Šité hračky a iné tvorenie
Ahojte zienky! Okrem digiscrapbooku som tu nenasla ziadnu temu o takom tom nasom domacom tvoreni... Ako je to u vas? mna to na materskej zdraplo do pazurov a nepustilo ma to doteraz 😅 Mate aj vy nejake rady, skusenosti, postrehy alebo inspiracie z vlastnej tvorby? Sem s nimi!!! Do mojej manie zatial patri pletenie z papiera, pergamano, enkaustika, servitkovanie, sitie babik a inych hraciek, zdobenie medovnickov a najnovsie - podla sezony, kraslice! 😀 tu su moje vytvory, tesim sa na vase!!!! http://picasaweb.google.com/lucia.mizerakova
Ahoj maminky 🙂
Nakoukla jsem náhodou a žasnu jaké krásné věcičky umíte vytvořit 😉 Opravdu nádhera 🙂
Mám 3 děti a jelikož je vše kolem nich tak nějak dokolečka, dohnala mne touha vytvářet něco co je vidět a né jen vaření a žehlení, no znáte to 🙂 a po X letech jsem vytáhla šicí stroj 😵
Chtěla jsem se s Vámi poradit, čím malujete panenkám oblíčejíky? Obyčejná fixa na textil se rozpíjí....
@mima1311 no, nie je to zložité...vyberieš si obrázok aký chceš...prekreslíš ho na diely-ako keď sa robí 3D obrázok...a jednotlivé časti prekreslíš na machovú gumu, vystrihneš...časti, ktoré je potreba zaobliť, zaoblíš pomocou žehličky-t.j. táto guma pri styku s teplom povolí a je pružná niekoľko sekúnd-vtedy sa dá super tvarovať...okraje zvýrazníš fixami na textil alebo farbami na textil...potom postupne lepíš pomocou tavnej pištole jednotlivé diely na seba...
Dajú s a z tohto matrošu robiť úžasné 3D, 2D obrázky...2D vyplnené rúnom postavičky, zvieratká...prívesky, diáre, zápisníky...už som robila i detské kabelky, magnetky, menovky na dvere a neviem čo ešte...ono to chce len čas a vééééľa priestoru na stole..🙂...ja však nemám veľa času fotiť všetko, tak len niektoré vecičky, ktoré ešte čakajú na odoslanie...skús to, je to super relax-odporúčam každému...budeš milo prekvapená, ako ťa to chytí...🙂
@ludva ja používam fixi i farby...farby potom fixujem žehličkou cez papier na pečenie...farby sú lepšie, je ich väčšia škála i výber dľa výrobcu je lepší...tiež som už použila akrylovky, tiež super...skús a uvidíš sama, s čím sa ti bude lepšie pracovať....ja som si skúsila každé a ostala som pri farbách na textil...🙂veľa úspechov prajem...🙂
Ahojte, neviete mi poradit, kde by som nasla Tilda strihy jarne tvorenie? Mozno to tu niekde uz je. Tak aby sa to dalo aj vytlacit v real velkosti, dakujem. Ruth
@lienok1 uzasna supravicka....a tie papucky su na zjedenie 😝 🙂 🙂 🙂 dielka z machovej gumy obdivujem uz dlhsie,krasne su 😝
@angela1981 ty si sa nejako rozbabikovala 😀 😀 😀 a tato je teda riadna kočka 😉 len tak dalej 🙂 🙂 🙂
@snehovavlocka No tuto som objavila na nete a mala ked ju zbadala hned bola hotova a ja, že mama ti usije a uz ma tahala k strojnu tak mi nic ine neostavalo 🙂
kočky prosim vas nemate niektora strih na skriatkovcku kapucnu alebo taku dlhu?
a presne takuto by mi nemohol niekto poskytnut strih?
http://www.sashe.sk/TheaOlivia/detail/mikina
ja nezahalam,tiez kadeco posijem a uhackujem,ale v poslednom case veci,ktore sem tematicky moc nezapadaju....ale aspon s tymto mestekom sa pochvalim 😝
@angela1981 a babiku mam rozrobenu uz skoro mesiac,ale cakam na inspiraciu na dokoncenie 😀 chcelo by to nejaky cepcek alebo klobucik,ale nejako sa mi nedari,tak cakam 😀 😀 😀 (snad uz v dohladnej dobe....)
@fatima30 milucke....a to si robila aj tie vajicka,ci len tu velku sliepku?
Toto nie je môj výtvor, ale dielko môjho manžela. Nikdy sa čomusi podobnému nevenoval. Bolo mi divné, že trávi v dielničke viac času ako obyčajne, no pochopila som až o pár dní, keď mi venoval tento vlastnoručne vyrezávaný prívesok. Bola som z neho úplne paf 😝 Žeby to tvorenie, piplanie sa stále s niečim bolo nákazlivé? Lebo zase na niečom novom majstruje. Normálne som v napätí, s čím príde tentokrát 😀
@lienok1 Krasna🙂)) odpadavam....capacky su na zozratie...len skoda, ze uz nemam take malinke babetko:( ...prosim ta a strih na to babetko mas odkial? a este ma napadlo, neviem ako usit babike papucky, mozno by sedeli aj miniaturne capacky🙂...mozem poprosit kde by som nasla strihy?dakujem.
Klobuk dole, robis nadherne veci.

@lienok1 odpadneeeeeem - to chce postup , prosiiiim 😀 😀 😀