icon

Šité hračky a iné tvorenie

lusil2005
16. feb 2009

Ahojte zienky! Okrem digiscrapbooku som tu nenasla ziadnu temu o takom tom nasom domacom tvoreni... Ako je to u vas? mna to na materskej zdraplo do pazurov a nepustilo ma to doteraz 😅 Mate aj vy nejake rady, skusenosti, postrehy alebo inspiracie z vlastnej tvorby? Sem s nimi!!! Do mojej manie zatial patri pletenie z papiera, pergamano, enkaustika, servitkovanie, sitie babik a inych hraciek, zdobenie medovnickov a najnovsie - podla sezony, kraslice! 😀 tu su moje vytvory, tesim sa na vase!!!! http://picasaweb.google.com/lucia.mizerakova

fatima30
6. dec 2013

@bezaz
jeeeeeeeeeeeej bezaz ty si tak sikovna krasa len tisko zavidim................

mas na nieco z toho návod????dakujemmmmmmmmmmmmm

bezaz
6. dec 2013

@fatima30 hehe dik, som sa pobavila, to len preto, ze uz sem nedavaju svoje parady lusil, olivova a pod 😉 navody mam z netu, tie hexagonove podsalky by sme mali robit na kurze niekedy v januari, organizer a hviezdicky su z mariny 😉

snehovavlocka
6. dec 2013

@bezaz tvoje veci su krasne aj popri tvorbe inych 😉 ale tiez uz dlhsie myslim na to, ze lusil, olivova, katka a dalsie akosi mlcia 🙂 mali by sme ich sem zavolat naspat 😝 😀 😀 😀

baska8711
8. dec 2013

Je tu niekto kto by mi vedel usit srdiecka na baldachyn?🙂

baska8711
8. dec 2013

Nieco taketo?

lienok1
16. dec 2013

...ešte horúci...rodinný anjel "LIV"...na želanie...

sonica
17. dec 2013

@lienok1 nadherny, uplne skvely 😵 😵 😵 hned by som ho brala 😵

lienok1
17. dec 2013

@sonica ďakujem 🙂

pastelka74
18. dec 2013

trochu som tvorila.... 😀

pastelka74
21. dec 2013

dnes dokončené...

malmi
23. dec 2013

babulky mam prosbu....sit viem, to nie je problem, ale chcela by som zmenit stroj. Doma mam este stale staru veritasku a chcela by som nieco nove, menej hlucne...uvazujem nas znackami- lucznik a janome...ak mate, ake skusenosti mate so znackami....co je lepsia volba? dakujem za rady 😵

bezaz
24. dec 2013

@malmi asi by som sla do overenej kvality, janome, bernina, pfaff.. zalezi, co od stroja ocakavas, potrebujes a aky mas rozpocet 🙂

pastelka74
27. dec 2013

Anjelka...

snehovavlocka
2. jan 2014

tak som slubila nieco z vianocneho tvorenia: brosna, rucne sity zapisnik, pohladnice, notes, a prestieranie. viac mozno nabuduce 😉

garzonka
6. jan 2014

Ušila som "sponkovníček"

pastelka74
6. jan 2014

prívesky na kľúče....alebo na tašku 😀 😀 😀

pastelka74
8. jan 2014

set....vankúšik+ deka...

pastelka74
8. jan 2014
katkakovac
8. jan 2014

Moje dve decembrove podušky 😉

eda28
11. jan 2014

Prosim vas mohol by mi iekto poradit, chceme doma s maminou usit zavinovacky pre babo, len neviem ci objednat vatelin, alebo termolin a aku hrubku. Neviem aky je v nich rozdiel. Dakujem

bubulakovo
11. jan 2014

@eda28 Ahoj. vatelin je termolin. Ide tam aj o sposob spracovania a tym aj o kvalitu, ale je to to iste. Termolin ma tu vyhodu, ze nie je taky "umely". Ked si chytis klasicky vatelin, tak sa tak umelo leskne a smyka. Neviem ci som ti to dobre opisala🙂 Termolin ma vyhodu aj v tom, ze sa s nim dobre sije. Nesmyka sa pri siti. Mam to odskusane osobne a aj od patchworkoveho klubu🙂 Termolin je ale v podstate aj ochranna znamka spolocnosti,ktora ho vyraba🙂
Pre mimi odporucam vatelin / termolin s atestom pre deti do 3 rokoch. Predsa len by sme mali poskytnut nasim detom kvalitu a zdraviu neskodne produkty🙂

bubulakovo
11. jan 2014

@eda28 a este k hrubke. Na zimu 180 a viac. Idealne 250-ka. Pri tych s vyssou gramazou aj pekne drzi zavinovacka(perinka) tvar. Na leto staci tensi.

eda28
11. jan 2014

@bubulakovo Dakujem moc krasne za vysvetlenie, nemam moznost to chytit do ruky, idem objednavat a som z toho jelen. Takze termolin s atestom pre deti je najvhodnejsi radis? A ak by som chcela 250, lebo na zimu, tak mozem spojit napr. : 180 a 80, alebo bude fajn aj ta 180 len? Budem rada ak poradis.

garzonka
11. jan 2014

Ušila som neteri domček pre malú bábiku . Škoda že nemám dcéru 😉
Psík je na gumičke, môže odbehnúť aj ďalej od búdy a plotovky na plote sú odnímateľné (suchý zips), plot sa môže vždy nanovo postaviť. Vnútri je zrkadlo, a okno so závesom, po otvorení sa z jednej časi urobí záhradka s jazierkom.

bezaz
12. jan 2014

@garzonka ten domcek je skvely 🙂 uz dost dlho ho chcem tiez usit a stale je nieco dolezitejsie 😉

ludik3
12. jan 2014

@garzonka tak tento domček som chcela ušiť našej Adelke, ale som sa k tomu nedostala a to už má 8 rokov 😒 tvoj domček je skvelý 🙂

garzonka
12. jan 2014

@bezaz dakujem 🙂 to, poznam, ja mam tolko toho naplanovane a stale ma nieco "vyrusuje" 😀

@ludik3 dakujem 🙂 moja neter pre ktoru som to sila ma 3,5 roka ale myslim ze ten pravy cas na poriadne vyhranie sa s domcekom este nie je, mam pocit ze ju teraz bavia ine veci, ale to vobec nevadi, vsak domcek si na nu pocka.... preto si myslim ze 8-rocna slecna by sa s tym este vyhrala, aspon ja v takom veku (aj neskorsom) som milovala hrat sa s domcekmi, babikami a vsetkym okolo toho, najlepsie s nejakou kamaratkou...ale ty svoju dceru poznas najlepsie, tak vies uz odhadnut ci by ju to este zaujalo

lienok1
13. jan 2014

...pridávam prvého tohtoročného rodinného anjelíka "LILIEN"...🙂...ešte sestričku a poputujú do nových rodiniek 🙂

stazina1
13. jan 2014

@lienok1
wau,je to nádhera,si fakt šikovná 🙂

bubulakovo
14. jan 2014

@garzonka Tak toto je skvelé🙂 Aj ja chcem byť malá a mať domček🙂))