Sklamanie z admina - vymazanie príspevku, ktorý mohol pomôcť snažilkám
Nič, len proste mi je smutno. Zdieľala som link na ZADARMO kurz symptotermálnej metódy špeciálne zameraný na dosiahnutie tehotenstva. Lebo mnohé to tu riešite, každý deň kopa príspevkov, ako sa v tom vyznať, ako načasovať sex, ako zvýšiť šance... A vymazali to, lebo vraj je to reklama. Veď ale reklama načo? Reklama je predsa niečo komerčné... nie keď certifikovaní lektori dostávajú kvantum otázok na túto tému a rozhodnú sa venovať špeciálne jej, zadarmo. Oni na koníka nechodia, ani netušia, že som to sem dala - lebo ja to vďakaBohu nepotrebujem, vyznam sa vo svojej plodnosti aj vďaka kurzu s nimi pred rokmi. Ale tu sa často ženy snažia riešiť bazalnu teplotu systémom "niekde som počula" a napíšu otázku v štýle "dnes mám 36,8 - je to ovulácia?" - a ja aj iné dokola vysvetľujeme, ako to funguje.
Mimochodom Liga pár páru, ktorá to organizuje, funguje len z dobrovoľných príspevkov, zúčastňujú sa drahých kurzov, aby mohli pomáhať iným párom. Príde mi škoda nezdielat tento kurz na tomto fóre, kde toľko žien túži otehotnieť...
Tak neviem. Odkaz adminovi, keďže inak neviem, ako ho kontaktovať: sorry, že takto, ale možno sa ešte zamyslite, či to sem naozaj nepatrí...
@pink_lady no ja napr o takom niecom pocujem prvykrat, cize by som si to v pripade potreby ani negooglila. Niektore "prispevky" mozu aj pomoct.. ;)
@simca06022011 myslim, ze ak by si sa snazila o dieta neuspesne, isto by si sa k takej informacii, ako si merat bazalnu teplotu, dostala...Ona ta metoda ma viacero nazvov..aj aplikacii je na to xy
Ak toto je reklama, tak aj to ako si tu radia kúpiť taký a taký tehotenský test. To prečo nie je vymazané?
@pink_lady fúha, tak to sa naozaj ospravedlňujem a ďakujem za doplnenie, lebo som ani nečítala celý príspevok o kurze. Som zvyknutá, že na žiadnej akcii som s nimi nezažila vstupné, ani keď k nám chodili niekoľko 100 km robiť kurz do nášho o.z., tak nechceli nič. Aj eshop, ktorý majú, funguje štýlom "odporúčaná cena, ale veci pošleme aj bez zaplatenia". Fakt som ale mala.dobry úmysel, lebo viem, že informácií je mnoho, ale aj dezinformácií a ako tu často vidím v otázkach aj nepochopenia.
@simca06022011 tak asi by si to rovno nedala do googlu, ale v temach snazilky by si sa k tomu urcite dostala a velmi rychlo ...pripadne keby hladas "ako otehotniet"...
@pink_lady inak pozerám - predsa len to nie je reklama, tentonkurz je zadarmo ;) ten link, čo ste dali, je z iného kurzu, na ktorom sú 4 stretnutia a je komplexnejší, keďže sa v ňom učí aj ako oddialiť počatie. Tento má 2 stretnutia a nijako nie je prepojený s linkom, ktorý ste zdieľali. A inak aj so 4 stretnutiami, o ktorom môj príspevok nebol - len napíšem, ak by to niekto čítal a mal pocit z komentára, že je to neviem aké ryžovanie peňazí - 12€.... Plus po 1.stretnutí ďalších 24€, ale len ak si to človek môže dovoliť, inak nemusí platiť a môže aj tak pokračovať. Myslím, že tých 12€ má jeden hlavný cieľ - aby ľudia, čo sa prihlásia, reálne boli aj prítomný na kurze (keďže kapacita je obmedzená, aby sa mohli každému venovať, a pri online podujatiach sa často stáva, že sa niekto prihlási ale nezúčastní).

ono tu je o tom clankov a diskusii az az a vobec to neni tak ze by to bolo "niekde som pocula"...a ak ma niekto skutocny zaujem, existuje gugl a ten kurz si najde...a...NIE JE to zadarmo, takze reklama to JE https://www.lpp.sk/o-nas/16065-aktivity-lpp/963... dole su rozpisane ceny