Škoda Fabia
Dobry den,
zacinam si robit vodicak. Samozrejme sa obzeram uz aj po auticku. Velmi sa mi pacia tie nove fabie. Dokonca by som si vedela kupit aj novu, kedze sa mi aj ako automat nova zmesti do rozpostu.
Avsak asi 3 ludia mi povedali, ze fabiu nie. Ze je to papierove auto, hrackarske auto, bakelitove auto 😂🙈
Tak som na vazkach. Manzel nechava viac menej rozhodnutie na mna. Je len akysi poradny organ.
Naozaj je fabia tak “zle” auto? 😏
Dakujem za kazdu pripomienku
Ked už tak,tak radšej Japonské auto. Su na tom daleko lepšie
S tou Yariskou ťa úplne chápem. Mne ju tiež odporúčali,resp celkovo Japoncov. Ale nevedela som sa s ňou stotožniť,proste sa mi vnútri nepáčila 🤷 presne ako hovoríš, je to úplná blbosť, lebo je to super auto. Ale proste som pri nej nemala ten pocit,že wau,toto auto chcem
@brembo to bude len pre mna auto do prace a domov. Za zaciatok. Na naucenie ☺️
Manzel ma svoje druhe auto
@lilinka88 no mne uz ide hlava vybuchnut 😂
Ja som s mojou chodila bežne aj s naloženým . Nehovorím , že kufor je ako kombi , ale zas netreba ťahať na výlety polku bytu . A to sme cestovali 4 dospelí ľudia.
Určite nie je hračkárske ....
Ja do neho vtrepem dvoch ľudí , z toho jeden ma posunuté sedadlo na maximum a ešte aj invalidný vozík . Úplná pohoda , do kufra nedávam , tam je to naozaj malé. Nerozumiem čo všetci toľko dokážu prenášať keď je im to malé 🤷
Aj veľký dámsky bicykel som na zadné sedadlá vopchala bez rozobrania . A mala som ešte aj spolujazdca . Asi som Hermiona alebo čo 🤔
@bimbambom 😂

V pohode. Ked sa ti páči a nie si náročná a budeš ochotná prehliadat niektoré veci,tak si ju kup. Ale v základnej výbave toho vela mat nebudeš. Ked chceš ušetrit,tak Daciu,ale tá je na tom ešte horšie s kvalitou,ako Fabia. Su to skrátka lacné autá a po čase človek zistí,že sa tam šetrilo na všetkom. Tým nemyslím,že sa ti to po prvej ceste rozsype,ale to šetrenie si všimneš.
Tak zalezi na co to potrebujes, ani golfovy kocik nezmestí do kufra🤣 mam to odskušane akurat čo sa zmestí easywalker miley , je do 22kg a da sa poskladať ako prirucna batožina, ten kocik sa zmesti vsade pod detske sedadlo , aj do fufra.ale ani petit mars street sa nezmesti do kufra len ked dam kolesa dám dole.
Ked uz kocik nepotrebujes ale mas 2deti aj tak by som kupila aspon combi
mam hyundai i30 cez 7 rokov a ziaden problem. Ale mam benzin 1.6, nie sadzomet.
@brembo daciu nie 😄 dakujem. Este sa popozeram po niecom. Rozpocet mam 20tis (naozaj by som ho velmi velmi nerada presiahla, skor podliezla 😂). A nechcem pre zaciatom velmi investovat
@zoro9836 dakujem ☺️
@bimbambom stačí jedno Chorvátsko, 4 ľudia na 16 dní..combi ok,do krátkej nedáš nič. Krátku mali manželovi rodičia, kým im ju neukradli a to bol fakt kufor pre bábiky
Inak zmyslaju,keď sú 2, rodina s 2 dospievajúcimi deťmi,ktoré rastú a potrebujú veľa priestoru a opäť 2 s už samostatnými deťmi
Preto sme napr my kúpili vw golf sportsvan, rodinné auto,ktoré je úplne úžasné,také akurát
A musím povedať,že oproti Fabii sme do neho okrem každoročných servisných prehliadok v autoservisy a výmeny potrebných veci nedali ani cent navyše. Kdežto pri Fabii to bola jedna katastrofa..ale ja som vždy,keď som počúvala ostatných,čo Fabiu mali, tvrdila,že my máme auto vyrobené buď v pondelok alebo piatok
Dakujem vsetkym za postrehy. Este to teda zvazim. Ale naozaj to bude zo zaciatku pre mna skor len take presuvatko. Deti si zo zaciatku vozit netrufnem urcite
hlavne si kupuj benzín,podla možnosti nepreplnovaný. A ked už preplnovaný,tak štvorvalec. Neviem aké motorizácie poskytuje Fabia,ale neodporučam ti ich automat-DSG. Len si priplatíš za prevodovku,s nie valnou životnostou.
My sme Mali Kia venga, za mna na soferovanie super auticko, do kufra sme tiez napratali kadeco a keby som ju nerozbila, tak ju mame dodnes 🤷
Teraz ma neukamenujte. Ale pozerala som este Kia Rio novu 2022. Funglac. Tiez blbost? 😂🙏
Pred mesiacom som si spravila vodičak mam tu novu fabiu. Šoféruje sa mi super a pre mňa na začiatok stačí.
Mali sme , na môj vkus dlhá. Ale vydržala 14 rokov . Aj do Chorvátska sa s ňou chodilo . A to z východu 😂 len na môj vkus drahé diely a oprava . Mama niečo rozbila na obrubníku a stālo by ju to 350€ s dielom z vrakoviska . Nakoniec s novým 550€ :(
Na KIU su drahé náhradné dielce,najma svetlá,nárazníky. Ako začínajucej vodičke sa Vám občas može pritrafit nejaký ten štukanec.
No stále ti vychádza najlacnejšie škodovka 😂😂😂😂😂😂
@bimbambom no vsak totok 😂

Fabia je hračkárske auto do mesta. Neviem aký máte rozpočet,ale je to malé auto a mini kufrom. Na dovolenku alebo dlhšiu cestu budete velmy stiesnený. Radšej by som sa pozeral po vačších autách,ked nejazdíš len v meste. Určite budete mat nápady niekde na výlet,ale takto 4 vo fábii to bude utrpenie. Ku kvalite sa radšej vyjadrovat nebudem,je to lacné auto. Ani Polom alebo Golfom si nepolepšíš.