Skončia sa problémy s prestavovaním času?
Lebo matky malých detí umru na nedostatok spánku 😃🙈 4:15 podľa nového času budíček. Do večera je snáď večnosť 🙈😃
Aj vy ste už hore? Ja som tu od 3:50🤣
kks ja od 3.55 a mala úderom 5.00 bola hore...lenže u nás len jeden spánok, tak neviem teraz ako toto nakombinovať aby večer nešla o 18.00 :(
Presne to iste, katastrofálna noc 🙈🙈
Ja od 4:20 😴😀
@mikitilik29 u nás to isté, tento týždeň sme boli hore od 4.30. Ak ma teraz bude budiť 3.30, to bude radosť.
@mikitilik29 my niečo hovor. Dnes už 5:30
Hore, dobre spali sme rovnako dlho ako iné dni ale keď si to vezmeš pôjdem o hodinu neskôr späť. A nehovoriac o tomto musím dieťa na zmenu nastaviť, aby mi šiel späť v podobnom čase.
Takze ho musím nejak potrápiť aby vydržal.
Neznášam tuto zmenu. Chcem non stop letný čas.
Od 4h sme hore. Už teraz mám dosť ....nie do večera 🙈
@mikitilik29 aj my sme vsetci uz pol hodinu hore. Na hodiny sa radsej nepozeram
Keď som mala menšie deti, vždy ma pobavila veta, že pri tejto zmene času si o hodinu viac pospime😭
Presne týždeň pred zmenou času začali vstávať 5:15-5:30 a po zmene 4:15-4:30. Trvalo to väčšinou mesiac , kým sa to zase vrátilo na 5:30.
A nemali sa to menenie času už zrušiť? Tiež sme už vyše hodiny hore.
A ja si naivne myslím že zajtra už vstanú už tak ako obvykle ......🥺 My od 4:30 hore
Zobudila som sa o pol 5, ale podarilo sa mi zaspať na hodinu. Tak od pol 6 nespím. Neznášam tie zmeny času 😤 ale môj snúbenec spí. Nezobudil sa. Na neho tá zmena času zrejme nemá žiaden vplyv.
Letný čas by mal byť celý rok, nachádzame sa príliš východne, u nás GMT+1 je neprirodzený čas, mali by sme byť v rovnakej časovej zóne ako Ukrajina, Estónsko alebo Fínsko.
V Španielsku majú zase opačný problém, oni sú na opačnej strane kontinentu, ale tiež v rovnakej zóne, ráno majú dlhšie tmu a v lete svetlo ešte aj o desiatej večer.
A mne to vyhovuhe, bonobedny spanok o 13:15 mi uz liezol na nervy. Buntosi od 5:30
@belllinka prečo chceš mať v lete o desiatej večer svetlo? Podľa mňa je lepšie keď človek ide o hodinu alebo dve spať tak von sa už stmieva tiež a nesvieti slnko ako šialené. Ja som za zimný čas celoročne.
@mikitilik29 mne vstava o 2 rano na mlieko a potom je uz hore do rana a cez den ma tak 2-3 polhodinove spanky. Ma 5 mes. Cize u nas zmena casu neurobila ziadnu zmenu... cakam na den kedy sa vyspim aspon 6 hodin, cez den mi spi len vonku v kociku, cize neni kedy si zdriemnut.
Ja som rada ze uz to prehodili na zimny lebo rabo sa strasne zle vstavalo uz. Deti som nemohla dobudit do skolky a skoly.
to nie je časom...jednoducho sú deti nespavci - aj také detičky sú...
viem o čom píšeš - v noci som kojila syna každé 2 hod. a ráno som išla do školy... som myslela že skolabujem... a takto sme fungovli dlho.
My sme s tym nikdy nemali problem, isli spat o hodinu neskor, tak vstali tak ako vzdy. :D
Strašné moja malá hore od 4.30, vždy sa potom 3-4 týždne trápime.
Baby dnes sa posúval čas? :D a ja nervy čo mali vstal 4:45 😂 ešte som ho donútila zaspať 😂
Pridávam sa do klubu ✌️ posledné mesiace sme vstávali 7:45 až 8:20 a dneska od 6:30 hore. Nenávidím zmeny času.
My sme s tym nikdy nemali problem, vsak dam dieta o hodinu neskor spat, ked viem, ze sa posuva z 3 na 2 🙈
@mikitilik29 mne deti normalne spia, ziadne prestavovanie casu ich nikdy nezaujimalo :D🤷🏼♀️ neviem co to tak dramaticky ludia vnimaju, asi ste este nezazili poriadny jetleg alebo co, ked hodina hore dole je taka katastrofa 🙈
My sme išli spať o polnoci aj s deťmi, naschvál, aby pospali dnes dlhšie 🤣 a oni už o 5,40h hore 🙈🤣 ale mne to nevadí. O 9tej ideme na omšu, potom sa nájdeme a pôjdeme von, večer o 18tej okupem a o 19tej môžu ísť spať 😄 aspoň budem mať večer pre seba 🤭

Mne dieta nespi od druhej starého času, neviem ci ta hodina navyše je prekliate alebo bonus.. podla toho ci mi zaspi ešte