Skriňa s posuvnými dverami verzus klasická otváracia
Rozhodujeme sa pre skriňu do detskej izby ..... s posuvnými dverami alebo klasicky otváraciu? Manžel je za skriňu s posuvnými dverami, ja sa však bojím aby sa deti nenaučili s nimi búchať a brať to ako formu zábavy, hry .... zase aj otváracie možu zatvárať a otvárať .... poradťe .....
@vlastulina1 A kde si si ju dala vyrobit?? Uz ti ju aj vyrobili a mas ju doma ci este stale cakas?
@vlastulina To ti verim. Krajsie su skrine ktore ti vyrobia na mieru a hlavne je ze ju budes mat presne v takej velkosti aku ty potrebujes a nebudes mat medzi skrinou a stenou ziadnu dieru.
@drotenka Hej uz ju mam aj doma, uz dva tyzdne sa z nej vytesujem lebo sa mi paci ako mi ju vyrobili. A dala som si ju vyrobit v Samade. Je presne podla mojich predstav. 🙂
@drotenka A to sa ako ziada prosim ta? Potrebovala by som vediet nejake blizsie informacie, lebo ja som taketo veci este moc neriesila a nemam skoro ziadne skusenosti. Ak budes taka mila mohla by si mi to napisat?
@margaretka_9 Na ich stranke priamo si mozes spravit online navrh tvojej skrine podla toho aku ju chces mat. Zadas si tam vysku, sirku, pocet policok, no proste vsetko. Co take by si este chcela vediet?
@vlastulina1 Tak to rada pocujem ze si s nou spokojna. Nie je nic lepsie ako ked ti vyrobia vec ako si ty predstavujes 😉
@margaretka_9 Myslim si ze @agnes9 ti to dobre napisala, ale ak niecomu este nerozumies tak sa spytaj.
@drotenka Presne tak to je 🙂 Aj kamaratke som ich uz odporucila, lebo ona teraz prerobila byt a ide zariadovat tak si ide spravit navrh skrin a da si to asi tiez u nich vyrobit. Sa jej velmi paci ta moja 😉
@agnes9 A potom im tam ten moj navrh poslem ci najprv im tam treba aj zavolat alebo nieco?
@margaretka_9 posles im tam ten navrh a oni ti to nacenia, vsak s nimi budes komunikovat cez e-mail alebo ked sa ti lepsie telefonicky tak im tam mozes aj zavolat a dohodnut sa s nimi. Je to uz viac menej na tebe ako sa rozhodnes 🙂
@agnes9 jasne rozumiem, tak ja im tam asi radsej skusim aj zavolat, som zvyknuta vsetko riesit radsej telefonicky ako cez e-mail. A aku maju dodaciu dobu?
@vlastulina1 ide si robit navrh cez toho online navrhara?
@drotenka fuu tak to neviem ci si ide robit aj nejaky navrh to som sa jej este nepytala, ale spytam sa a napisem ti.. ale tak myslim si ze si spravi, vsak to je najlepsie ked si sama navrhne aku chce skrinu

@cobisko Nie nekupovali sme ju na predajni. My sme si dali vyrobit vstavanu skrinu na mieru. Mne sa ziadna skrina na predajni nepacila tak som si radsej zvolila takuto cestu a som spokojna 😉