icon

Skriňa s posuvnými dverami verzus klasická otváracia

miroslavap
9. okt 2015

Rozhodujeme sa pre skriňu do detskej izby ..... s posuvnými dverami alebo klasicky otváraciu? Manžel je za skriňu s posuvnými dverami, ja sa však bojím aby sa deti nenaučili s nimi búchať a brať to ako formu zábavy, hry .... zase aj otváracie možu zatvárať a otvárať .... poradťe .....

Strana
z2
vlastulina1
5. feb 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@cobisko Nie nekupovali sme ju na predajni. My sme si dali vyrobit vstavanu skrinu na mieru. Mne sa ziadna skrina na predajni nepacila tak som si radsej zvolila takuto cestu a som spokojna 😉

drotenka
11. feb 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

@vlastulina1 A kde si si ju dala vyrobit?? Uz ti ju aj vyrobili a mas ju doma ci este stale cakas?

cobisko
17. feb 2016
Používateľ cobisko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cobisko.

@vlastulina To ti verim. Krajsie su skrine ktore ti vyrobia na mieru a hlavne je ze ju budes mat presne v takej velkosti aku ty potrebujes a nebudes mat medzi skrinou a stenou ziadnu dieru.

vlastulina1
19. feb 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@drotenka Hej uz ju mam aj doma, uz dva tyzdne sa z nej vytesujem lebo sa mi paci ako mi ju vyrobili. A dala som si ju vyrobit v Samade. Je presne podla mojich predstav. 🙂

margaretka_9
22. feb 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

@drotenka A to sa ako ziada prosim ta? Potrebovala by som vediet nejake blizsie informacie, lebo ja som taketo veci este moc neriesila a nemam skoro ziadne skusenosti. Ak budes taka mila mohla by si mi to napisat?

agnes9
23. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@margaretka_9 Na ich stranke priamo si mozes spravit online navrh tvojej skrine podla toho aku ju chces mat. Zadas si tam vysku, sirku, pocet policok, no proste vsetko. Co take by si este chcela vediet?

drotenka
8. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

@vlastulina1 Tak to rada pocujem ze si s nou spokojna. Nie je nic lepsie ako ked ti vyrobia vec ako si ty predstavujes 😉
@margaretka_9 Myslim si ze @agnes9 ti to dobre napisala, ale ak niecomu este nerozumies tak sa spytaj.

vlastulina1
10. mar 2016

@drotenka Presne tak to je 🙂 Aj kamaratke som ich uz odporucila, lebo ona teraz prerobila byt a ide zariadovat tak si ide spravit navrh skrin a da si to asi tiez u nich vyrobit. Sa jej velmi paci ta moja 😉

margaretka_9
17. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

@agnes9 A potom im tam ten moj navrh poslem ci najprv im tam treba aj zavolat alebo nieco?

agnes9
21. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@margaretka_9 posles im tam ten navrh a oni ti to nacenia, vsak s nimi budes komunikovat cez e-mail alebo ked sa ti lepsie telefonicky tak im tam mozes aj zavolat a dohodnut sa s nimi. Je to uz viac menej na tebe ako sa rozhodnes 🙂

margaretka_9
23. mar 2016

@agnes9 jasne rozumiem, tak ja im tam asi radsej skusim aj zavolat, som zvyknuta vsetko riesit radsej telefonicky ako cez e-mail. A aku maju dodaciu dobu?

drotenka
4. apr 2016

@vlastulina1 ide si robit navrh cez toho online navrhara?

vlastulina1
11. apr 2016

@drotenka fuu tak to neviem ci si ide robit aj nejaky navrh to som sa jej este nepytala, ale spytam sa a napisem ti.. ale tak myslim si ze si spravi, vsak to je najlepsie ked si sama navrhne aku chce skrinu

Strana
z2