icon

Skupina na diskusiu a podporu pre ženy

12. sep 2025

ahojte baby, mam jeden napad/navrh .. myslim si ze kazdy niekoho potrebuje a kazda túži mat niekoho kto ju vypočuje, poradí, pomoze a zlepsi naladu 🙂 rozmyslala som ci by sme si nevytvorili nejaku skupinu ( chat ) na instagrame alebo fb, kde by sme si mohli volne pisat .. v podstate koncept toho celeho by bol spoznať nejake nove baby, diskutovať, radiť si, davat si tipy, klebetiť, bavit sa, posmiat sa, podporiť sa, posťažovať sa atd atd .. proste vsetko co k nam zenam patrí 😊 rada by som bola za zeny ktore nemaju potrebu kazdeho hned zhejtovat, ale skor pochopit, podporiť … to samozrejme neznamena ze by sme si nemohli povedat svoje nazory 🤣 proste taka kecacia skupina o vsetkom možnom, mozno by sme si nasli kazda nejake nove kamosky, popripade by sme niekedy v buducnosti mohli naplanovat nejake spolocne stretko/vylety..kadečo 😀 popripade by sme si obcas vecer mohli dat nejake skupinové volanie, a len tak kecat pri vínku 🙂 vekovo by som to tiez nechala volne, ale myslim ze skor od tych 22-23 vyssie, aby to zas nebola nejake teenegerska skupina 🤣 a kludne aj do 100 … taktiež mamičky, nemamicky, slobodne, vydate … to je uplne jedno ❤️🫶🏼 rada by som to teda zrealizovala pre zeny, cize mužov poprosim nepísať … je to len návrh, a ak by sa vam nieco take pacilo, budem rada za nejaku spätnú väzbu do komentára, ked by o to bol zaujem, mohli by sme nieco take zrealizovať 🙂 tak, co myslite ?

barka1
12. sep 2025

No ja neviem. Na co je MK? Predsa na to iste...

klarissa25
12. sep 2025

Ved na to mas Mk, a tiez nechapem anonymite v tomto pripade

autumn1
12. sep 2025

A čo tak urobiť tu skupinu? Načo nato treba inú soc sieť keď aj tu sá daju vytvoriť skupiny

gribka1
12. sep 2025

Chápem tvoj koncept, zaujímavý je, ale určite nie pre každú.

autor
12. sep 2025
@gribka1

Chápem tvoj koncept, zaujímavý je, ale určite nie pre každú.

@gribka1 to mi je jasne ze to nieje pre kazdeho, je to len napad, som rada za kazdu spätnú väzbu 😊

anonym_d6d774
12. sep 2025
@autumn1

A čo tak urobiť tu skupinu? Načo nato treba inú soc sieť keď aj tu sá daju vytvoriť skupiny

@anonym_autor ja by som to brala 😁

@autumn1 ja si myslím, že je iné písať si v chate ako na verejnom fóre, kde sa ti môže nasúkať do skupiny ktokoľvek. Úplne inak sa konverzuje a tiež máš väčšie súkromie za mňa, aj jednoduchšia komunikácia, než dohladavat po stranách, kde kto čo napísal.

viestta
12. sep 2025
@anonym_d6d774

@autumn1 ja si myslím, že je iné písať si v chate ako na verejnom fóre, kde sa ti môže nasúkať do skupiny ktokoľvek. Úplne inak sa konverzuje a tiež máš väčšie súkromie za mňa, aj jednoduchšia komunikácia, než dohladavat po stranách, kde kto čo napísal.

@anonym_d6d774 pokial viem, este stale je na MK moznost vytvarania sukromnych skupin, kde sa bez pozvania nikto cudzi nedostane

anonym_d6d774
12. sep 2025
@viestta

@anonym_d6d774 pokial viem, este stale je na MK moznost vytvarania sukromnych skupin, kde sa bez pozvania nikto cudzi nedostane

@viestta áno? Tak to som nevedela, v živote som v žiadnej nefigurovala 😁 chodím sem len sledovať diskusie, zapájam sa do otvorených skupín (jedlo, záhrada, mamičky atď..), tak možno aj preto

viestta
12. sep 2025
@anonym_d6d774

@viestta áno? Tak to som nevedela, v živote som v žiadnej nefigurovala 😁 chodím sem len sledovať diskusie, zapájam sa do otvorených skupín (jedlo, záhrada, mamičky atď..), tak možno aj preto

@anonym_d6d774 vyhladaj si to, niekde v pravidlach je aj navod ako to spravit

autor
12. sep 2025
@anonym_d6d774

@anonym_d6d774 ano, opísala si to v podstate tak ako to bolo myslené 😊 viem, ze sa da urobit skupina aj na mk, ale predsa len je to tu take forum, musis si to stale pozerat ci niekto nieco napisal a pod … toto by bolo nieco take mozno osobnejšie, viac by sme sa vedeli zblížiť a spriateliť 🙂 mne by sa osobne nieco take pacilo, tak som to tu napisala ako návrh, samozrejme ktorym vyhovuje mk tak je to v poriadku, aj ja si tu rada obcas nieco precitam … ale chcela som urobit nieco viac priateľskejšie, ako som pisala kde by sme si niekedy mohli naplanovat aj napr spolocny vecer a skupinovo si zavolat, porozpravat 🙂

anonym_cb5481
12. sep 2025
@anonym_d6d774

@anonym_d6d774 ano, tak , v týchto skupinách tu na MK nemôžeš písať anonymne ako napríklad ja teraz🙂 len teda, tiež je to také kadejaké. ja v jednej fungujem a podľa názvu by mala byť o súdržnosti , ale často je to tiež o súperení, porovnávaní a pod. najnovšie jedna baba zrušila účet, lebo sa s niekým posekala😀

lindous
12. sep 2025

Skupinové chaty sú väčšinou chaos aj medzi ľuďmi, ktorí sa poznajú a vedia kto čo s kým, proste o čom je rec, nie to ešte keď neviem poriadne kto je kto a o čom vlastne hovorí, ku ktorej téme sa aktuálne vyjadruje 😊 takže ak nájdeš baby, ktoré niečo takéto oslovi, určite je súkromná skupina lepší nápad si myslím… a ja len poprajem veľa šťastia, aby ste sa nasli také, ktoré si fakt sadnete, lebo nájsť spoločnú reč medzi skupinou náhodných ľudí, tak aby to nebolo na silu mi príde celkom vzácne

anonym_d6d774
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_d6d774 ano, opísala si to v podstate tak ako to bolo myslené 😊 viem, ze sa da urobit skupina aj na mk, ale predsa len je to tu take forum, musis si to stale pozerat ci niekto nieco napisal a pod … toto by bolo nieco take mozno osobnejšie, viac by sme sa vedeli zblížiť a spriateliť 🙂 mne by sa osobne nieco take pacilo, tak som to tu napisala ako návrh, samozrejme ktorym vyhovuje mk tak je to v poriadku, aj ja si tu rada obcas nieco precitam … ale chcela som urobit nieco viac priateľskejšie, ako som pisala kde by sme si niekedy mohli naplanovat aj napr spolocny vecer a skupinovo si zavolat, porozpravat 🙂

@anonym_autor no práve preto, presne viem ako si to myslela 😁 pre mňa je tiež MK zakódované ako fórum, chat je pre mňa proste osobnejší a teda aj viac prijateľnejší 🙂 a hlavne sa v tom chate nestratím ako tu v príspevkoch 😁 (máme skupinu na watsapp s kolegyňami). Cinkne telefón a pozrieš, koníka musím listovať 🤣

lindous
12. sep 2025
@anonym_d6d774

@anonym_autor no práve preto, presne viem ako si to myslela 😁 pre mňa je tiež MK zakódované ako fórum, chat je pre mňa proste osobnejší a teda aj viac prijateľnejší 🙂 a hlavne sa v tom chate nestratím ako tu v príspevkoch 😁 (máme skupinu na watsapp s kolegyňami). Cinkne telefón a pozrieš, koníka musím listovať 🤣

@anonym_d6d774 tak to ja presne naopak, v chate chvíľu človek niečo nesleduje a už neviem kde som, čo som, musim scrollovat, hľadať 😅 zatiaľ čo v skupinách (nehovorím o fóre) vždy vidím daný príspevok a môžem si pozrieť čo kto hovorí konkrétne ku nemu 😄 akože úplne chápem, že každému vyhovuje niečo iné, len že sranda 😊

autor
12. sep 2025
@anonym_cb5481

@anonym_d6d774 ano, tak , v týchto skupinách tu na MK nemôžeš písať anonymne ako napríklad ja teraz🙂 len teda, tiež je to také kadejaké. ja v jednej fungujem a podľa názvu by mala byť o súdržnosti , ale často je to tiež o súperení, porovnávaní a pod. najnovšie jedna baba zrušila účet, lebo sa s niekým posekala😀

@anonym_d6d774 ano, kludne by to mohlo byt aj na whatsappe, ak by teda niekto nechcel davat svoj fb alebo ig, cize by to bolo aj anonymnejsie tym ze by sme nevedeli presne kto je ta osoba kedze na whatsappe mas len cislo, ale zaroven stale trochu osobnejsie 🙂

@anonym_cb5481 to, ak by tam niekto vkuse nieco hejtoval alebo bol nepríjemný a vyvolaval konflikty by sa dalo taktiež napr na tom whatsappe riesit tak ze sa ten clovek jednoducho odstráni zo skupiny 🙂 fakt by som chcela založiť nieco priateľské, kde si mozme napisat, ak budeme smutne, stastne, potrebovať radu, pomoct alebo si chciet len pokecat … nie sa urážať a kritizovať … tuto na mk je to trosku o niecom inom ako to co by som chcela spravit ja 🙂 samozrejme aj to ma nieco do seba, rada chodim aj tu …
a nemyslim si zeby tam bol problem ten zeby sme sa medzi sebou strácali kto co pise, pretoze si nemyslim ze by to chcelo zorganizovať alebo pridat sa nejak extrémne vela báb… je ine skupina kde je 100+ ludi, tu by bolo mozno par ludi, teda taki co by mali o to zaujem 😊

anonym_d6d774
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_d6d774 ano, kludne by to mohlo byt aj na whatsappe, ak by teda niekto nechcel davat svoj fb alebo ig, cize by to bolo aj anonymnejsie tym ze by sme nevedeli presne kto je ta osoba kedze na whatsappe mas len cislo, ale zaroven stale trochu osobnejsie 🙂

@anonym_cb5481 to, ak by tam niekto vkuse nieco hejtoval alebo bol nepríjemný a vyvolaval konflikty by sa dalo taktiež napr na tom whatsappe riesit tak ze sa ten clovek jednoducho odstráni zo skupiny 🙂 fakt by som chcela založiť nieco priateľské, kde si mozme napisat, ak budeme smutne, stastne, potrebovať radu, pomoct alebo si chciet len pokecat … nie sa urážať a kritizovať … tuto na mk je to trosku o niecom inom ako to co by som chcela spravit ja 🙂 samozrejme aj to ma nieco do seba, rada chodim aj tu …
a nemyslim si zeby tam bol problem ten zeby sme sa medzi sebou strácali kto co pise, pretoze si nemyslim ze by to chcelo zorganizovať alebo pridat sa nejak extrémne vela báb… je ine skupina kde je 100+ ludi, tu by bolo mozno par ludi, teda taki co by mali o to zaujem 😊

@lindous tak skupiny sú fajn, keď máš tých 50-100 ľudí, ako napísala aj autorka, vtedy je to priehľadnejšie, to áno 😁 ale taký skupinový chat pre 10-20 ľudí mi zase príde lepší, tam už to nemusíš tak vo veľkom hľadať, to by bol fakt len taký maličký kruh žien (aj to sa mi napríklad páči viac, že by ich tam nebolo veľa ☺️)

@anonym_autor no presne, aj keď je viac ľudí, tak sa určite nájde aj tak niekto, čo bude mať problém, predsa len 100 ludi-100 chuti, kdežto v tej malej si skôr nájdeš také tie povahovo bližšie ženy, bližšie sa spoznáte, než medzi kopou v skupine ☺️ hlavne sú ženy, ktoré neradi zdieľajú vo veľkom počte svoje súkromie, napríklad ja 😄 v malej skupine sa skôr človek cíti lepšie, istejšie aj osobnejšie

anonym_d79678
12. sep 2025

Môže byť ale okrem MK nemám nič 😅

lindous
13. sep 2025
@anonym_d6d774

@lindous tak skupiny sú fajn, keď máš tých 50-100 ľudí, ako napísala aj autorka, vtedy je to priehľadnejšie, to áno 😁 ale taký skupinový chat pre 10-20 ľudí mi zase príde lepší, tam už to nemusíš tak vo veľkom hľadať, to by bol fakt len taký maličký kruh žien (aj to sa mi napríklad páči viac, že by ich tam nebolo veľa ☺️)

@anonym_autor no presne, aj keď je viac ľudí, tak sa určite nájde aj tak niekto, čo bude mať problém, predsa len 100 ludi-100 chuti, kdežto v tej malej si skôr nájdeš také tie povahovo bližšie ženy, bližšie sa spoznáte, než medzi kopou v skupine ☺️ hlavne sú ženy, ktoré neradi zdieľajú vo veľkom počte svoje súkromie, napríklad ja 😄 v malej skupine sa skôr človek cíti lepšie, istejšie aj osobnejšie

@anonym_d6d774 ja nemám problém sa stratiť v chate, kde nás je 5 kamošiek zo strednej, keď sa sem tam rozpíšu a ja nie som pri mobile a to ich poznám a viem ktorá o čom asi hovorí 😂 ale tým samozrejme nechcem nikoho odradiť od myšlienky 😊

anonym_665f38
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak máte niečo spoločné. Od spoločného hobby, cez vieru, cez rovnako staré deti až po odlišnú farbu pleti alebo zdravotne problémy, tak áno, vtedy to má zmysel. To čo je odlišné voči iným, vás spojí a nájdete tak prienik pre začiatok diskusie a kamarátstva. No a potom je to už len na vás ako to bude pokračovať. 🙂

bbalin
13. sep 2025

Ja by som bola v pohode za súkromnú skupinu 🙂 akurát by mohlo byť v pravidlách, že vyhodiť také, ktoré prídu čisto len rýpať a urážať... Iné je samozrejme prezentovať aj opačný názor, nesúhlasy, no normálnou slušnou formou 🙂

autor
13. sep 2025
@bbalin

Ja by som bola v pohode za súkromnú skupinu 🙂 akurát by mohlo byť v pravidlách, že vyhodiť také, ktoré prídu čisto len rýpať a urážať... Iné je samozrejme prezentovať aj opačný názor, nesúhlasy, no normálnou slušnou formou 🙂

@bbalin ano, to som presne aj napisala vyssie 🙂 .. chcela by som aby to bola fakt priateľská skupina žien ktore nepotrebujú vsetko skritizovať a urážať sa navzajom, aby sme sa tam nemuseli bat povedat si svoj nazor, alebo svoj problem alebo čokoľvek … cize ak by sme napriklad videli ze niekto sa presne takto správa, siel by von .. cize myslim si ze to by problem nebol 🙂 mne sa ten koncept velmi paci, no len by sa nas muselo najst viac 😊

autor
13. sep 2025
@bbalin

@bbalin ako pises, vyjadrit svoj nazor je normalne, ale tu na mk sa dost casto zeny urážajú, hned ta vsetky zhejtuju … da sa nazor stale povedat aj normalne, tu je to niekedy prehnane

autor
13. sep 2025

ale cieľom by nebolo len hovorit si nazory, ale ako som pisala, aby sme sa spoznali, spriatelili, vedeli si pokecat len tak ked mame chut, cítime sa same, mame nejaky problem, potrebujeme poradit … proste kamaratska skupinka 😊