Skúsenosť s chovom agamy - hydrosaurus weberi
Prosim Vás,chová alebo choval tu niekto tohoto krásneho tvora?Potrebovala by som prediskutovať správanie😁
@kacena4 chová ju zatvorenú alebo aj púšťa alebo má slobodnú vôľu?
Moja má terárium 1,40x1,0x0,7m,hmlovač,silnú žiarovku UVA,UVB,konáre zeleň,veľa vody-tu minimálne spáva a cez deň jej otváram a nechávam veľkú detskú vaničku s vodou v byte.Kanceláriu mám oproti bytu a tak ju prídem raz/dva razy v priebehu práce pozrieť.Je hyperaktívna,behá od nikud nikam desaťkrát tam a nazad,rozhrabáva možné aj nemožné,bordelu robí viac ako besná mačka.Takze stále upratujem ako po malom dieťati.Po mne skáče-robí si zo mňa rebrík keď ma prichytí ísť okolo…Keby som sa nezaľúbila do toho aká je zlatá ked spí,tak dávno letí z okna😁Myslela som,ze sa časom skľudní,mám ju 3 mesiace zatiaľ,ale príde mi čím ďalej tým výmyselnejšia.Má ževraj 4 roky,kúpená v Zoo chove.Má Váš syn podobné skúsenosti s hyperaktivitou? Lebo podľa videí,čo som videla zo sveta,sú to kľudné tvory.
my mame agamu bradatu, nasa je vonku minimalne, ak je vonku je ako z divych vajec... takze je vacsinou v terarku. tam je kludna vodu nema ziadnu dostava zrat ovocie, zeleninu, vodu jej nedavame dokaze ju prijat z ineho zdroja
@kacena4 aha ale to je uplne iny tvor,moja agama ma skoro meter,ta narobi ine veci😁Moja je tzv. vodny drak a vasa ma rada sucho.

syn chova