icon

Skúsenosť s Harmonelo produktami

moubazarik
18. jan 2023

Zdravím vás, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosť s používaním Harmonelo produktami hlavne Probio
pri liečbe ekzému? Ďakujem 🙂

snopkulka
•
18. jan 2023

Ahoj, fičíme na Harmonelo 1,5 roka. Kvôli celkovému podchyteniu zdravotného stavu od základu - čiže mikrobiomu. Čo sa týka ekzémov, probiotiká sú kľúčové, nakoľko sa náš mikrobióm nachádza aj na koži. Videla som zopár obrázkov, kde sa nasadením Harmonelo produktov krásne vyliečili a dali do poriadku kožné problémy 🙂 Takže ak zvažuješ dať Harmonelo produktom šancu, choď do toho. Zložením sú bezkonkurečné na trhu. Až 85% vstrebateľnosť (lekárenské probiotiká sú na úrovni cca 30%)... ak potrebuješ poradiť vo výbere produktov, ako a čím začať, kľudne píš, pomôžem.

kocanda22
•
18. jan 2023

@moubazarik ja mam len super skusenosti. Mala som vždy problem z travenim, zapcha a bolesti zaludka po jedle. Gastro vyšetrenie vyšlo všetko o.k. po mesiaci s sirupom od Harmonela prišlo ktomu ze som videla vysledky. Zapcha prestala a žaludok prestal boliet aj ked zo začiatku som brala 1/4 davky aby si organizmus zvikol(skor som mala opak zapchy). Aj kolagen na bolest klbou zabrala. Takze za mna odporučam. Nepredavam ho, nahovorila ma švagrina, nelutujem.

allesandra
•
8. okt 2023

Ahojte, ak by ste niekto potrebovali poradiť s výberom produktov Harmonelo, ako ich správne dávkovať a kombinovať, napíšte mi. Rada poradím.

matulka587
•
5. máj 2024

@allesandra dobry den vedeli by ste mi poskytnut blizsie info o harmonelo probio plus cenu? dakujem

allesandra
•
25. máj 2024

@matulka587 píšem vám sukromnú správu

anna183
•
18. okt 2024

@allesandra zdravím prosím viete mi pomôcť - sú nejaké produkty vhodné aj pre 23 mesačne dieťa a problém je nechutenstvo? Ďakujem

dan16
•
20. mar 2025

@snopkulka Ahoj, 17roc. syn ma uz vyse 10 rokov ekzem. Ako a s ktorym produktom Harmonelo by mal zacat? Ako spravne davkovat? A treba aj test na mikrobiom? Dakujem

allesandra
•
24. mar 2025

@dan16 posielam Vám správu, na ekzém máme overenú kombináciu.

anina1956
•
10. nov 2025

Dobrý deň,vedeli by ste aj mne poradiť aká harmonelo na ekzém?

gabikasafranova
•
17. feb 2026

Dobrý deň. Mam cele telo ako v ohni a svrbí ma. Kožná lekárka tvrdí že mám chorobu žihlavku. Lieky nepomáhajú. Už sa trápim strašne dlho.Je to už od októbra. Viete mi poradiť?Ďakujem veľmi pekne

52752
•
19. feb 2026
@snopkulka

Ahoj, fičíme na Harmonelo 1,5 roka. Kvôli celkovému podchyteniu zdravotného stavu od základu - čiže mikrobiomu. Čo sa týka ekzémov, probiotiká sú kľúčové, nakoľko sa náš mikrobióm nachádza aj na koži. Videla som zopár obrázkov, kde sa nasadením Harmonelo produktov krásne vyliečili a dali do poriadku kožné problémy 🙂 Takže ak zvažuješ dať Harmonelo produktom šancu, choď do toho. Zložením sú bezkonkurečné na trhu. Až 85% vstrebateľnosť (lekárenské probiotiká sú na úrovni cca 30%)... ak potrebuješ poradiť vo výbere produktov, ako a čím začať, kľudne píš, pomôžem.

@snopkulka dobrý deň. Prosím Vás, kde ste si zakúpili, objednali túto značku Harmonelo probiotík? Ďakujem