Skúsenosť s predajom na bazári
Ahojte, chcem sa opytat, ci niekto uz mal nejaku podobnu skusenost pri predaji cez bazar tu na mk- predavala som saty, ozvala sa mi zaujemkyna, zaplatila vopred cez ib, odoslala som doporucene. Po niekolkych dnoch som ju kontaktovala, lebo sa neozyvala, ci uz jej saty dosli, ze este nie, ze jej mam poslat cislo balicka. Tak som poslala, zaroven som kukla aj ja na sledovanie zasielok posty a tam bolo napisane, ze adresat neznamy, zasielka vratena. Pozrela som cez google maps uvedenu adresu a vybehlo mi len kopec firiem. Adresu, ktoru mi uviedla bola bez nazvu firmy, len klasika- meno, ulica , mesto a psc. Tak som jej napisala, ved tam sidlia len firmy, ze co mi to dala za adresu, ze nedala nazov firmy, ona, ze nie, ze sa len pomylila v psc, ze ked sa mi vrati zasielka, ze ona mi posle postovne, nech to poslem znova. Zasielka sa vratila, cela doskrtana obalka a na nej, ze treba uviest nazov firmy, ze na uvedenej adrese sidli kopec firiem. Postarka mi povedala, ze s psč to nič nema, ze zrejme uvedena osoba si nechcela prevziat zasielku. Comu ja velmi nerozumiem, ked aj zaplatila za tovar, tak co by z toho mala? prehnat ma na postu? Mal niekto podobnu skusenost, event. co by ste si o tom mysleli vy? zaslali by ste tovar znova? Zasielam vela veci, ale prvykrat sa mi to stalo, dotycna osoba nema ziadne hodnotenia, vdaka

@bobulka109 ja len nechápem proste prídu mi peniaze vráti sa mi tovar pošlem peniaze späť na účet a bodka .čoho sa bojíš ?!? Veď budeš mať doklad o všetkom preboha ..ja som jeden mesiac za deň predala aj trom.zenam za mesiac dokopy 50 doporučený ho zásielok..tiež sa.mi jedna vrátila ..pozrela som komunikáciu podľa mena to čo bolo v balíčku číslo účtu ktoré mi napísala .poslala som peniaze nazad a bolo....kam.ti poslala číslo účtu ? Veď snáď máš.nejaky archív veď to ostáva ..ja vidím správy aj z pred 5 rokov z bazara....naozaj okolo toho robíš vedú ..nemyslím to v zlom a určite ani ty ale proste máš účet pošli prachydo správy pošli že.peniaze sú odoslané daj tam screenshot a máš pokoj