icon

Skúsenosti ľudí, ktorí našli Boha po okultizme

hsjdudhdbd
7. júl 2024

Ahojte chcem si popisat s biekym kto predtym robil s okultizmom spiritizmom a podobnymi vecami nasiel jezisa jeho lasku a obrazil sa a stal sa veriacim. Zaujma ma clovek ltory nasiel Boha a predtym isiel ako keby proti nemu 🙂

tomas123456789b
8. júl 2024
Používateľ tomas123456789b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomas123456789b.

Na youtube je jedna krestanka s názvom "divoká tvorkyna", tá o sebe vravela že sa venovala okultizmu. Ja osobne som sa okultizmu nevenoval, ale raz som skúsil vyvolať ducha, a vtedy sa mi stali rozne paranormalne javy... zakladal som o tom aj tému... tak neviem teda či splnam tvoje podmienky pre diskusiu..

galganka
8. júl 2024

@tomas123456789b to je tá, čo jej pánbožko dovolenky prepláca, že? 😂

tomas123456789b
8. júl 2024
Používateľ tomas123456789b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomas123456789b.

@galganka No ona písala že nepracuje, takže by ma tiež zaujímalo z čoho má teda peniaze a z čoho žije hmm... a pochybujem že dostáva nejaký invalidák, lebo na invalidák rozhodne nevyzerá... tiež písala že je nezadaná, takže ani frajera nemá čo by ju sponzoroval... možno má bohatých rodičov a tí ju sponzorujú... ktovie ako to je..

galganka
8. júl 2024

@tomas123456789b mne len občas vyskočí nejaký jej hlod na IG, ale to je teda perla za perlou. Neciem veru, kde by sa mohla zamestnať. 🫣

esteris
8. júl 2024

@hsjdudhdbd ja som nasla vieru v Jezisa a bol to obrat z úplného humanizmu, ale okultizmu som sa nevenovala. Verím, ze tu nájdeš aj normálne odpovede, nie len také, ktoré zosmiesnuju kresťanstvo.