icon

Skúsenosti s agentúrou Abc - Manag

gabika87
31. máj 2014

Ahojte, castingova agentura abc-manag ma zaujem o tvar nasej dcerky. Chcem sa opytat, poculi ste nieco o tejto agenture, resp. mate s nou nejake skusenosti, prosim len o nazor na agenturu a nie o vyuzivani vlastnych deti. Dakujem

sisaha
31. máj 2014

@gabika87 a ty si si neoverila agenturu predtym ako si tam prihlasila svoje dieta?

nice202
31. máj 2014

o tejto agenture som nic nenasla, iba na jednej stranke, ktoru mi nechcelo ukazat, ze je to podvodna agentura. Absolutne nikto s nou nema skusenosti, co by pre mna bol dost varovny signal....

gabika87
autor
31. máj 2014

@nice202 dakujem, urcite je, takze ruky prec 🙂

denide
31. máj 2014

aj ja som uz hladala na nete tuto agenturu a vobec nic som o nich nenasla velmi cudne, v dnesnej dobe je uz vsetko na nete

gabika87
autor
31. máj 2014

@denide mne nesedi to ze na stranke pisu ze maju niekolko rocne skusenosti a pritom v zivnostenskom registri su zapisani od februara 2014... Cudne.

panhrac
18. jún 2014

Bolo to veľmi tažké ?
20 sekúnd práce

http://www.abc-models.com/

panhrac
18. jún 2014

To že neviete nájsť na Slovensku o tej agentúre nič bude pravdepodobne preto lebo na Slovensku začali fungovať len nedávno.
Agentúra funguje v iných štátoch už od roku 1996.

petraas
15. júl 2014

@panhrac to co pises je ina agentura. toto bolo www.abc-mang.com myslim ale bohuzial mne sa uz neda zobrazit tak asi ju zrusili asi su to naozaj podvodnici....no asi niesme jediny co sme naleteli po vcerajsej reportazi v reflexe....ak poznate este niekoho kto nletel napiste prosim vdaka

breky
1. aug 2014

dobry, mate na nich kontakt? inak skusenosti zle preto potrebujem kontakt lebo co som mala su vypnute telefony :(

haldova
28. aug 2014

Zdravim slecny

Velmi rada vam posuniem kontakt 0940868199 dnesk som totizmala dohodnute stretnutie presne touto agenturou prisla som na miesto schodzky( mala osuchana kancelaria v rozpadajucej sa vyskovej budobe) maximalne nereprezentativne . Termin som mala o 14.30 tak cakam volam pocujem ko telefon zvoni no nikto mi nezdviha tak som po pol hodine cakania a nezdvihnutych telefonatoch odisla. Asi z hodinu mi volali spat ze co som nepockala este dlhsie ze ak chcem mam prist teraz.... maximakne neseriozne podradne otrasne..... nemaju web stranku a co som si na nich citala recenzie iba negativa. Ruky prec od nich je to detinsky podvod.

haldova
28. aug 2014
breky
28. aug 2014

@haldova dakujem uz som pred dvoma tyzdnami na to cislo volala tri krat a ked zistili kto som co som a co vyzadujem tak od vtedy mi nezdvíha....musim skusit z noveho cisla....inak my neide ani o tie prachy co som nafotila book .... hovoria tomu book ale je to len CD s fotkami, žiadna kniha....ale ide mi o to ze maju fotky aj oni....a to som volala priamo s fotografkou ze kolko CD poslala. Chcem aby uplne zmazali moje udaje a aj môjho syna....

petraas
30. aug 2014

@breky dobry vecer, ak mate zle skusenosti s abc agenturou a mate zaujem napiste mi ip. dakujem.

breky
31. aug 2014

@petraas ok ked budem pri PC tak napisem 🙂