Skúsenosti s Akadémia plus
Ahojte ľudkovia, máte niekto skúsenosti s Akadémiou plus? Za každé zareagovanie budem rada 🙂
@janka334 a co si chcela vediet viac ked to je vsetko co ludi ucia na skolach?wtf ako ludia vy rozmyslate pri tych odpovedach?
@puctom2001 ja mam peniaze dobre ulozene. Nepotrebujem akademiu "studovat" a hlavne nepotrebujem sa nikomu tlacit niekam a robit financneho poradcu. A nepotrebujem robit MLM system... Budovat si svoju ....... tim - tak to to volate. Aby som mohla byt manazerka atd, len preto kolko ludi si pod seba zozeniem :D
Ahojte, akademia plus úplne od veci
Ahoj, akademia plus je úplne zlo. Doslova ma tam dostali a teraz keď som chcela odísť tak zavydieranie
@princezna_18 ahoj, rozpis prosim viac svoju skusenost, aby aj ostatni si vedeli precitat a zhodnotit vstup do tejto spolocnosti. Dakujem.
S Akadémiou Plus som fakt spokojný. Keby takáto možnosť vzdelávať sa za pár drobných existovala už pred dvadsiatimi rokmi, asi by sme dnes boli niekde inde. No naše školstvo, to je kapitola sama o sebe – niečo také štát vôbec nerieši, pritom finančná gramotnosť by mala byť povinná už na základke, neskôr na strednej a fakt aj na výške.
Najhoršie je, že kopec ľudí skončí školu a netuší, ako funguje investovanie, ak sa do toho sám nepustí. V zahraničí je finančná gramotnosť úplný základ, u nás sa o tom hovorí asi tak vážne, ako o kreslených rozprávkach. Podobne je to s psychológiou a vzťahmi – priznať si, že niečo riešiš sám so sebou alebo ideš na terapiu, to je tu stále taký "faux pas".
A keď už hovoríme o vzdelávaní, zohráva veľkú rolu aj povedomie o MLM (multi-level marketingu). U nás je MLM stále často vnímané ako podvod alebo nepríjemné "ťahanie" ľudí do niečoho, čo nechcú, pretože máme z minulosti dosť zlých skúseností a okolo MLM je strašne veľa mýtov. V zahraničí však MLM funguje ako normálny biznis model – veľa ľudí tam chápe, že keď chceš v MLM niečo dosiahnuť, musíš makať, rozvíjať svoje schopnosti a byť férový k ostatným. U nás si však väčšina ľudí stále myslí, že MLM je len o naháňaní známych a "rýchlych" peniazoch, pričom nechápu silu tohto modelu, ak sa robí poctivo a dlhodobo.
Stále veľa ľudí u nás myslí spôsobom zdedeným z minulého režimu, čo nás neskutočne brzdí. Najviac ma pobaví, že každý má auto za desaťtisíce, ale na účte nič a o pasívnom príjme môže len snívať. To je realita finančného povedomia na Slovensku.
www.vzdyviac.sk

@vzdynajviac ako mozes cakat taky isty diplom ako z vysokej skoly ked to nieje vysoka skola?rozmyslas pri tejto odpovedi vobec?