icon

Skúsenosti s donáškou potravín Tesco priamo domov

30. aug 2024

Ahojte. Vyuzivate niekto Tesco donasku domov? Oplati sa to? Pripadne vyuzivate aj ineho dodavatela? V tescu nezvyknem nakupovat, lebo ho nemam pri dome. Vacsinou Chodim do inych retazcov. Da sa na tom nejako este usetrit ci? Zazdielajte vase tipy. Pekne dakujem.

Strana
z2
denden77
30. aug 2024

vzdy prislo v casovom okne, vzdy cerstve.. jedine, co povazujem za nevyhodu je, ze sa na taky nakup nedaju uplatnit kupony z appky (aspon o tom neviem 😁).. tiez som zacala vyuzivatv tehotenstve.. podla mna pri malom dietati je to mega pomoc 😊

gejb
30. aug 2024

Jasne, zelenina chodí krasna, pečivo úplne to najčerstvejšie čo práve majú a 90% načas. Raz som reklamovala melón (ale zas dovnútra nevidis) a hneď mi poslali € späť. A najmä sa to oplati ked kupujes vody,minerálky, praci prášok, zemiaky...proste ťažké veci...keďže nemám auto tak je to obrovska pomoc.

nelka93
30. aug 2024

@darina77 bývam 40 km od BA a dorucili mi to pohode

darina77
1. sep 2024

@nelka93 áno do niektorých dedin aj tu na okolí donesú, tak možno časom aj k nám

tehulka2011
1. sep 2024

@lol2219 ahoj prosim ta kde si nasla tie kody?

lol2219
1. sep 2024

@tehulka2011 jeden mi prisiel domov postou k niecomu, druhy mam tu z MK 🙂
Niekedy som ich nachadzala aj v appke Tipli, ale posledne mesiace tam uz nie su..

sandra49
1. sep 2024

@lol2219 prosím ta a to odkiaľ máš tie kódy? 🙂 to chodí na mail? Lebo mne nič nechodí a objednávam 1x týždenne. Ďakujem

Uz citam komentar vyššie 😅

tatiana1410
3. dec 2024

@animus ale da sa využiť iný kupón 10 na 50 eur

anonym0001
7. dec 2024

Prosim vas, ta Tesco donaska vynesie nakup az do bytu, ci si treba ist pred dom? (som momentalne invalid) Dakujem

animus
7. dec 2024

@anonym0001 treba ísť pred dom

liusa82
7. dec 2024

@anonym0001 vieš čo ako kto práve rozváža a ako je ochotný.Väčšinou pred dom.Ale párkrát sa nám stalo že mi to doniesli až do domu teda k dverám domu.Ale s tým moc nepočítaj.Jedine že by si ich poprosila či by ti to nemohli dať až pred dvere.Za opýtanie nič nedáš.Povedz že nemôžeš zo zdravotných dôvodov.Inak za tie poplatky akože za službu by to mala byť automatika aj bez doprosovania

jajka257
7. dec 2024

@liusa82 nenávidím obchody. Pre mňa je to trest boží.😄objednávam všetko online. Okrem DM

simca06022011
7. dec 2024

Využívam = ušetrím tal hodinu chodenia po obchode. Vykladanie tovaru nakladanie tovaru. Cestu... tovar pri domov. Len to vyložíme v kuchyni. Zväčša robím veľké objednávky a tým.padom sa mi to.oplati aj ak platím dopravu.
Tovar mi vždy vyložia tam kde poviem... čiže nosíme to až k dverám a ja niečo dnu... = keď tak nietkory šofér chytí bednu a dknesie ju k dverám.. ale to u nás len zdržuje 😂

liusa82
7. dec 2024

@jajka257 ja zas radšej idem do obchodu a tam si to ohmatkám a sama povyberám🙂 toto tesco objednávam len ak sa mi ozaj nechce nikam ísť

zaphyra
7. dec 2024

@anonym0001 nam donesu vzdy az pred dvere bytu. Objednavam kazdy tyzden.

jajka257
7. dec 2024

@liusa82 chápem. Pre mňa je to úspora času, ktorý miniem inac

rayconello
28. júl 2025

Objednávané 4x v čase december 2024 - marec 2025. Bohužiaľ pre mňa nepoužiteľná služba (skúsenosť s donáškou z Michaloviec). 4x kuriér nevedel nájsť moju adresu, k dverám mi nikdy nikto nedoniesol nič, bolo treba ísť dole pod vchod alebo ešte ďalej, hľadať, kde vlastne kúrier je. Výber potravín OK. Ale! Časy doručenia sú jeden veľký vtip. 2x prišiel kuriér cca o 1,5 neskôr, no fajn. Ale keď vám kuriér rozbíja dvere o 14:30 popoludní, pričom donášku máte medzi 18-20 tou, to už vie človeka naštvať. Suseda si myslela, že prišiel zlodej, kuriér mi tak trieskal do dverí, že ich poškodil. Vtedy sa do vchodu zázračne vedel dostať. Samozrejme po doručení večer, keď sme už boli všetci doma, potraviny (chladené) izbovej teploty, vozili sa asi celý deň (pamätajte na to, že to bolo v zime). Neviem si predstaviť objednávať zmrzlinu v lete, to mi ju kuriér rovno môže preliať do fľaše. Je to rovnaký príbeh, ako s doručovaním od akéhokoľvek kuriéra, a tomu sa ja rázne vyhýbam. Nevyužívam, ani keď je donáška zdarma.

sandra49
28. júl 2025
@rayconello

Objednávané 4x v čase december 2024 - marec 2025. Bohužiaľ pre mňa nepoužiteľná služba (skúsenosť s donáškou z Michaloviec). 4x kuriér nevedel nájsť moju adresu, k dverám mi nikdy nikto nedoniesol nič, bolo treba ísť dole pod vchod alebo ešte ďalej, hľadať, kde vlastne kúrier je. Výber potravín OK. Ale! Časy doručenia sú jeden veľký vtip. 2x prišiel kuriér cca o 1,5 neskôr, no fajn. Ale keď vám kuriér rozbíja dvere o 14:30 popoludní, pričom donášku máte medzi 18-20 tou, to už vie človeka naštvať. Suseda si myslela, že prišiel zlodej, kuriér mi tak trieskal do dverí, že ich poškodil. Vtedy sa do vchodu zázračne vedel dostať. Samozrejme po doručení večer, keď sme už boli všetci doma, potraviny (chladené) izbovej teploty, vozili sa asi celý deň (pamätajte na to, že to bolo v zime). Neviem si predstaviť objednávať zmrzlinu v lete, to mi ju kuriér rovno môže preliať do fľaše. Je to rovnaký príbeh, ako s doručovaním od akéhokoľvek kuriéra, a tomu sa ja rázne vyhýbam. Nevyužívam, ani keď je donáška zdarma.

@rayconello tak dúfam ze si napísala sťažnosť. Je to často o človeku, ktoreho zamestnaju.. ú nás objednávam aj nanuky aj zmrzku, nikdy nič neprišlo roztopené, časy dodržané ak nie vidím to v lokácií, kuriery sú milý a prinesú až pred dvere..

rayconello
1. aug 2025
@sandra49

@rayconello tak dúfam ze si napísala sťažnosť. Je to často o človeku, ktoreho zamestnaju.. ú nás objednávam aj nanuky aj zmrzku, nikdy nič neprišlo roztopené, časy dodržané ak nie vidím to v lokácií, kuriery sú milý a prinesú až pred dvere..

@sandra49 Nemám to ani kam napísať, recenzia na googli asi nič nevyrieši. Sťažnosti sú na to, aby sa ignorovali, prípadne aby sa na nich aspoň PR manažéri zasmiali. 🥲

Strana
z2