icon

Skúsenosti s dovozom auta od Carvago

jeanbalage
28. máj 2025

Zdravim,chcem sa spytat ci tu ma niekto skusenosti s dovozom auta od carvago.Ako to prebiehalo a ci ste spokojny s vybavovanim,pisu,ze mi vsetko pripravia a privezu auto az domov s potrebnymi dokumentami k prihlaseniu ale bez znaciek,kde zozeniem najlepsie prevozne znacky potrebne na cestu k policajtom na prihlasenie?

miruska655
28. máj 2025

@jeanbalage odporúčam auto na kľúč. www.autonakluc.sk napíšte im e-mail kde ste auto našli atď atď. Všetko vám preveria, vyskúšajú, dovezú....
V marci sme tak na carvago našli auto, oslovili sme týchto pánov z auto na kľúč a auto nám odfotili, vyskúšali, proste všetko, dali sme im keš. Prepis všetko vybavili my sa len vozime o všetko je postarané. Odporúčam

miruska655
28. máj 2025
@miruska655

@jeanbalage odporúčam auto na kľúč. www.autonakluc.sk napíšte im e-mail kde ste auto našli atď atď. Všetko vám preveria, vyskúšajú, dovezú....
V marci sme tak na carvago našli auto, oslovili sme týchto pánov z auto na kľúč a auto nám odfotili, vyskúšali, proste všetko, dali sme im keš. Prepis všetko vybavili my sa len vozime o všetko je postarané. Odporúčam

jeanbalage
autor
28. máj 2025

@miruska655 a kolko si pytaju za sluzby?

miruska655
28. máj 2025
@jeanbalage

@miruska655 a kolko si pytaju za sluzby?

@jeanbalage tak závisi to asi od viac faktorov každé auto má iné kilometre, iný stav auta to nieje jednotná konkrétna cena na auto. Treba sa u nich informovať

matus_gomolcak
18. máj 2026

Ruky preč od tejto takzvanej firmy. Začiatkom februára som si objednal auto a povinne objednal a zaplatil Caravdit (120E). Absolútne bezobsažný telefonát a ešte bezobsažnejšia správa. V telefonáte mi bolo ale oznámené že auto má ešte rok továrenskú záruku - v podstate hlavný dôvod prečo som auto kúpil. Hneď ako mi auto prišlo som si všimol že nefunguje klimatizácia. Rovno so zašiel do autorizovaného servisu, kde mi bolo po prezretí servisnej knižky oznámené že záruka padá. Predošlí majiteľ nedodržal servisné takty, jeden úplne vynechal. Následne som volal do Carvaga a rozhodol sa auto vrátiť. Tu začalo doslova peklo. Komunikácia z ich strany sa zvrtla na doslova vydieranie. Nechceli mi ani len oznámiť kontaktnú osobu ktorá auto prevezme. Nepomohlo ani kontaktovanie právnika. Nakoniec ma prinútili podpísať ich dokument kde som sa akože defakto vzdal sumy cca 1700E. Auto som musel na vlastné náklady odniesť cez pol Slovenska. Som otec troch malých detí a predošlé auto som mal pokazené. Celý proces po vrátení časti sumy trval dva mesiace. Verte mi že som bol na pokraji kolapsu kedže išlo o sumu 26 700E. Vrátili mi 25 000E. Celý prípad som posunul na SOI. Tak isto chcem poprosiť ak máte podobné skúsenosti ozvite sa mi, rád by som podal hromadnú žalobu. Môj mail: matus.gomolcak@gmail.com