Skúsenosti s EEG u 2-ročného
ahojte, nemate nahodou niekto skusenost, zeby eeg zmeralo zle? akoze vsade citam, ze dieta ma byt v klude, alebo spať..u nas to vyzeralo tak, ze maly bol uplne vystresovany, mrnkal, stale rozpraval, chcel si dat tu ciapku dole, slzy na krajičku...sice sedel ale rozpraval a aj otacal hlavou a mrnčal, ze chce ist preč, veeelmi sa bal. trvalo to 10 minut. dnes som volala za vysledky a ze tam eeg zaznamenalo nieco na lavej strane mozgu, ale ze je to take nejasne, takze mame prist o 2 mesiace znovu na dalsie eeg a ak zasa nieco vyjde tak na CT mozgu. akoze malemu velmi nic nie je, nas na neuro poslala pediatricka, lebo mi 3 tyzdne zmurkal, boli sme aj u ocnej aj u alergologicky a aj na parazity robili testy. vysla mu alergia na brezu, a ocnej aa tiez zdalo, ze ma alergiu. ale potom po 3 tyzdnoch prestal zmurkat a aj na vysetreni u neuro to bolo vcase, ked uz 2 dni nezmurkal. ukazala som jej video ako to vyzeralo, vysetrila ho a vravela, ze to ani nevyzera na tiky a ze jej pride vporiadku. ma 2 roky a 5 mesiacov, je odplienkovany, vesely, spi celu noc a cez den 2,5 hodiny, mudry je, rozpravat zacal dost skoro, hovori suvisle vety ,pozna farby, basnicky... sice neskor zacal plazit aj neskor stvornozkovat, ale teraz je na urovni rovesnjkov, beha na odrazadle, skace... ja som dnes z toho cela oplašena, ze ci moze mat epi alebo sa to mohlo aj pomylit?
@bosorka2302 dakujem, a potom ako dopadlo zle vam.dali lieky alebo dalsie vysetrenia? aj sa u vas nieco potvrdilo?
Nie zatial kontrolne eeg nerobili. Malemu tiky presli chodime kazdeho pol roka na konrrolu. Lieky neberie ziadne

Ano aj nam zmeralo zle..prvy krat mal eeg ukazkove ale to ozaj lezal ani nemukol. Druhy krat sme cakali 2h lebo bolo vela deti, maly bol nervozny a eeg dopadlo zle..