Skúsenosti s eshopom Bonky.sk
Dobry den mozem sa opytat ako vam prisla zasielka postou alebo kurierom? Dakujem
@veronikaa006 keby som vedela skor by som neobjednala ale uz som objednala a cakam mesiac a chcem vediet ako dojde ci kurierom alebo postou
@saradavidova123 postou mi prisiel balik , tiez som objednala a prisla mi blbost po dvoch mesiacoch, odvtedy citam najprv recenzie na stranky a az potom objednavam 🙂
Dakujem..a chcem sa este spytat po kolkych dnoch vam prisiel balik s RESERVED dakujem
@veronikaa006 dobrý deň, koho ste kontaktovali na vrátenie peňazí prosím ? Mám podobnú skúsenosť a taktiež chcem žiadať o vrátenie peňazí. Ďakujem
@veronikaa006 ahoj mozes mi prosim ta poradit/pomoct chcem vratit tovar a neviem postup diiik 🙂
@veronikaa006 aha uz vidim...a ozvali sa hned kolko trvalo pokial ti sumu za tovar vratili? Kam si odosielala tovar?
Je to katastrofa,mne peniaze ani nevratili.Zevraj som objednavala cez ich partnersku firmu a aoni s tym nic nemaju.Takto ma natahovali 2 tyzdne a potom lehota uplynula
Mne prišlo poštou asi po mesiaci,objednala som šaty, ale kvalita nič moc. Neodporúčam ich.
@lubka1709 a kedy ste tovar objednávali ? ja som objednala 23.9.2021 a stále nič , kontakt na nich je len mail kde mi odpovedá len automat,
@beus10 ako to u vas vyzera.
Ja som si objednala balik a nedosiel mi.
Nahlasili ste tu firmu niekde?
@lubka1709 ako to u vas vyzera.
Ja som si objednala balik a nedosiel mi.
Nahlasili ste tu firmu niekde?
@tankavranka je nahlasena na inspektorate uz davno...staci si zadat stranku do guglu a hned vam to vyhodi ze ide o podvodnu stranku...ja sa vam cudujem ze si najskor neoverite stranku a az potom platite..
@veronikaa006 a ako si tovar reklamovala? Kde Soho poslala? Nám prišlo úplne niečo iné

@saradavidova123 neobjednavaj !!! Su to veci z Aliexpressu. Ja som objednala pánsky kardigan, po 2 a pol mesiaci mi prišiel dámsky pulóver....