icon

Skúsenosti s firmou Liora

matejkovamamina
12. máj 2021

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s firmou Liora? Myslím že ste im vytriedili veci, poslali a oni ich za vás predali a poslali vám províziu.

sharpay
12. máj 2021

Liore som poslala uz druhu varku obecenia..prisiel kurier ja som nic neriesila a napriklad teraz mi poslali 13 eur za predaj..viem nie je to vela, ale aspon mam vypratanu skrinu a keby som to oblecenie darovala bolo by to zadarmo...

matejkovamamina
autor
13. máj 2021

@sharpay a kolko veci cca bolo za tych 13eur? ako rychlo sa to predalo? mesiac? dva?

sharpay
15. máj 2021

bohuzial toto liora neuvadza, ze kolko tvojich veci sa predalo za tolko a tolko eur. ja som zasielala baliky 23.3. a peniaze prisli 7.5. Ale toto bola moja druha varka balikov pre liorua teda neviem povedat, ci sa to predalo z prvej alebo druhej varky.

liorabratislava
Autor odpoveď zmazal
rossio
2. mar 2023

Ja neodporúčam odniesla som tam 2 plné tašky 2x a dodnes ani cent prešlo už viac ako rok, počas toho roku som tam pisala, zisťovala čo a ako...vraj preverujú dodnes žiadna odpoveď...konkrétne predajňa Prešov.

merlinja
18. nov 2023

@sharpay zmazali mi príspevok, tak skúsim u vás. Ako to prebieha? Nie je to podvod? Ďakujem.