Skúsenosti s masážou pre tehotné?

kakali10
5. mar 2019

Baby mate niektora skusenost s masazou pre tehotne? Nasla som nejaku kliniku v BA kde su teda na vyber hocijake masaze + aj tato urcena pre tehulky , na uvolnenie bolesti chrbta a tak rozne. Robia to fyzioterapeuti. Mna totiz uz dlhu dobu hrozne boli chrbat, nie chrbtica ale ako keby nerv pricviknuty alebo sval , tazko povedat a neboli to len vtedy ked lezim na chrbte. Akonahle sa postavim, sadnem si tak to boli a velmi ma to obmedzuje. Hlavne teraz ked uz zacina byt vonku pekne a ja nemozem ist na prechadzku bo strasne trpim. Ak ste takuto masaz absolvovali , pomohlo vam to?

lara81
5. mar 2019

@kakali10 ahoj. Ja som pri prvej mala hrozné bolesti chrbta. Už som mala aj s veľkou nevôľou lístok od svojej Dr.na masáže ale tie robili akurát v čase kedy ja som nemohla. Nakoniec to asi po 2 mesiacoch prešlo. Tehotné nechcú veľmi masírovať.

kakali10
autor
5. mar 2019

@lara81 nechcu? Napriklad gravifit alebo mnou spominane rehabilitacne centrum (neviem uz presne nazov) a vela dalsich maju v ponuke masaze urcene pre tehotne zeny.. maju to normalne v cenniku takze sa normalne robia 🙄

martina8888
5. mar 2019

@kakali10 chodila som na masážne od 2 mesiaca do asi 7-meho, lebo ma veľmi boleli kríže. Pri masáži som ležala na boku alebo sedela a super mi to pomohlo.