icon

SKúsenosti s Microblanding od Kamila Bjelončíka v KE

xtremme
17. jún 2020

Zdravím, chcela by som som poprosiť o rcenzie na permanentny make up v Ke, p. Kamil Bjelončík, ake matr skusenosti s jeho prácou? Web stranku ma top aj fotky, tak by ma zaujímali konkretne recenzie. Diky

malebiele
17. jún 2020

@xtremme ahoj, ja som u neho bola pred par rokmi (tusim 3, max 4 roky), dokonca som bola u neho aj na korekciu a najprv vsetko vyzeralo super tak ako na fotkach, ale po par tyzdnoch farba vymizla, ostal v kozi cerveny pigment, ktoreho sa doteraz neviem zbavit a to iste bolo aj po korekcii.. nasledne mi skusali obocie zachranovat v inom salone, ale zial stale prebija cerveny pigment a farba nikde... viac by som k nemu nesla, vyhodene peniaze a obocie si doteraz musim prekreslovat ceruzkou, aby som ten cerveny pigment zakryla... neviem ci je to teda jeho vina, alebo vina toho aky pigment pouzil, no nesla by som uz k nemu, navyse robil cepielkou a dnes uz su na to ovela lepsie metody

xtremme
autor
17. jún 2020

@malebiele ďakujem 👍

rebeka7777
4. okt 2020

@malebiele pekný deň a kde ste boli v inom salóne? Ja by som si rada dala vytetovat obočie ale vôbec neviem kde. Oslovila som štúdio dragon, ale tam sú termíny už na rok vybukovane. Ďakujem

nancynka
19. júl 2021

@malebiele to iste som mala ja 😳