SKúsenosti s Microblanding od Kamila Bjelončíka v KE
17. jún 2020
Zdravím, chcela by som som poprosiť o rcenzie na permanentny make up v Ke, p. Kamil Bjelončík, ake matr skusenosti s jeho prácou? Web stranku ma top aj fotky, tak by ma zaujímali konkretne recenzie. Diky
@malebiele pekný deň a kde ste boli v inom salóne? Ja by som si rada dala vytetovat obočie ale vôbec neviem kde. Oslovila som štúdio dragon, ale tam sú termíny už na rok vybukovane. Ďakujem

@xtremme ahoj, ja som u neho bola pred par rokmi (tusim 3, max 4 roky), dokonca som bola u neho aj na korekciu a najprv vsetko vyzeralo super tak ako na fotkach, ale po par tyzdnoch farba vymizla, ostal v kozi cerveny pigment, ktoreho sa doteraz neviem zbavit a to iste bolo aj po korekcii.. nasledne mi skusali obocie zachranovat v inom salone, ale zial stale prebija cerveny pigment a farba nikde... viac by som k nemu nesla, vyhodene peniaze a obocie si doteraz musim prekreslovat ceruzkou, aby som ten cerveny pigment zakryla... neviem ci je to teda jeho vina, alebo vina toho aky pigment pouzil, no nesla by som uz k nemu, navyse robil cepielkou a dnes uz su na to ovela lepsie metody