icon

Skúsenosti s neúspechom na psychotestoch pre vodičov

andrej8989
29. júl 2025

Ahojte dnes som bol BA na psychotestoch pre DPB vodič trolejbusu avšak som zlyhal napriek tomu som si myslel že to dám som z toho sklamaný. Nájdu sa ľudia ktorý majú podobnú skúsenosť?

anonym_533a22
29. júl 2025

@andrej8989 veru hej, mnohi znami napriklad neurobili vodicak na prvykrat. Ja som
mala neustale problemy na testoch na skole ktora ma nebavila, prepadala som
prve dva roky viack skusok, nez ake som spravila. Pomohlo odist zo skoly a venovat sa kurzom ktore ma bavili, urobit si certifikaty s veci, co mam rada.

Psychotesty nam davali na strednej a mnohi boli sklamani, ze preco niekomu povedali vysledky ze bude detektiv, pravnik, atd a niekomu nie?
Pritom tie testy vobec nie su vzdy smerodajne a spolahlive.

Skus pohladat na internete, ci sa na tie testy da dopredu nejako extra pripravit.
Skus mozno aj nejaku podobnu inu pracu.

https://www.bakurier.sk/aktualne-dianie/clanok-...

https://automagazin.sk/2024/04/07/legislativa-p...

anonym_b2a7cc
29. júl 2025

@andrej8989 tak stáva sa. Tie testy sú zradné. Môj manžel robil teraz pred týždňom ale na kamióny si potreboval obnoviť. Ale prešiel. Predtým chcel ísť za rusnovodica a tie nespravil.

melanta
29. júl 2025

@andrej8989 že si neprešiel cez psychotesty neznamená, že si zlyhal. Proste výsledok nebol taký, aký oni potrebujú. Oni chcú nejaký profil a ty si ho mal iný. Ale to neznamená zlyhanie. To si uvedom ako prvé.

Ako druhé - oslov ich, či ti vedia poskytnúť spätnú väzbu, v čom konkrétnom si nevyhovoval, aby si na tom mohol pracovať. Ak ti takú informáciu neposkytnú, čo asi tak bude, nevzdávaj to. Že teraz si mal takýto výsledok neznamená, že budeš mať rovnaký výsledok aj nabudúce. A ako píše anonym v prvej reakcii, skús pohľadať psychotesty a skúšať. Ale základ je ostať pozitívny. Ak pôjdeš do negatívneho zmýšľania, ovplyvní to tvoje šance na akúkoľvek prácu, pretože negatívne nastaveného človeka nikto nechce. Takže hlavu hore, teraz to nevyšlo, nabudúce môže.