icon

Skúsenosti s Partners Group

vera1605
6. dec 2016

Dobrý deň chcem sa poradiť o spoločnosti Partners Group. Nahovara ma jeden financny agent aby som si dala u nich dôchodkové sporenie, alebo nejaké sporenie pre malú dáva mi úrok 6% a ze budeme milionári neverím mu veľmi. Že to je viac ako na 20r a nemôžem na tie peniaze ani siahnuť do tých dannych rokov a ze potom na dôchodok na starobu ze si budem užívať peniažky. Máte nejaké skúsenosti snimi? Prosím hociake info

Strana
z2
majja007
17. sep 2021

@smitjan 20 rokov mam peniaze riesene cez partners group a nedavno som zistila, ze odkedy som prestala platit € (ked som pred 7rokmi isla na matersku) tak mi pribudlo 2500€ a mam tam 7%-ny urok, takze som sa velmi potesila, lebo ja som na to uplne zabudla, ze som aj tam setrila. Takze vrelo odporucam Amundi. Teraz som presla do winnersgroup, ale nadalej budem setrit v Amundi

mirka373
16. jún 2022

@vera1605 môj názor je asi taký, že záleží na ľuďoch. Každý si berie svoju zásluhu za prácu len je rozdiel medzi dobrou prácou a prácou správnou na hovno. Z vlastnej skúsenosti si viem porovnať banky ale aj pár finančných inštitúcií. V banke som našetrila o polovicu menej, finančníka mi zle uzavrela zmluvu z poistenia životného takže brala na čierno peniaze. Teraz mám jedného spoľahlivého človeka. Vybaví, vyrieši, zistí, poradí a nesťažujem sa. Pekné mi ide všetko ako má či dvochodkové (čo podotýkam v banke mi zle nastavili a prišla som o nie málo peňazí lebo ja sa tomu nerozumiem ale uzavrieme ti to), životné poistenie aj sporenie. Niekto nadáva ale keď ja viem zo 400€ ušetriť 30€ do sporenie niekedy viac tak neviem kde je chýba. Treba sa zamyslieť ale aj počúvať. Mám aj školenia aj skúšky aj skúsenosť sama zo života. Nech si každý vraví čo chce toto je môj názor už záleží len na vás komu veriť a čo spraviť.

miroslav198600
22. jan 2025

Bol som klient 7 rokov. Po siedmich rokoch sporenia výnos nepresiahol poplatky. Pán finančný predajca s partnes group mi pomohol vybaviť hypotéku rýchlo a bez starostí, to mu musím uznať. Ale tam kladné veci končia. Zmluvu na ich produkt vedel vybaviť za pár minút. Ale keď som chcel zmluvu zrušiť lebo som dostal lepšiu ponuku skrz firmu pre ktorú som začal pracovať v rámci benefitov len mi povedal že robím chybu. A že ak sa rozhodnem skončiť nebude mi poskytovať komplexné finančné poradenstvo. Nemyslím si že predaj produktov je komplexné finančné poradenstvo. Všetko som si to napokon porušil sám a určite neodporúčam nikomu investovať v podobných skupinách. Dnes už sú možnosti investovania aj bez kŕmenia peniazmi všelijakých pofidérnych poradcov ktorím ide len o to predať čo najviac produktov. Česť výnimkám. Mám investičné sporenie v Slovenskej sporiteľni. Kde mám za polovičný čas rovnaký zisk a na poplatkoch som nezaplatil ani cent.

Strana
z2