icon

Skúsenosti s plošticou posteľou

cclaudyy
9. sep 2022

Ahojte, prednedávnom som sem pridala príspevok týkajúci sa problému s plošticou posteľnou.
V júli tohto roku som našla ploštice v mojej novej posteli, posteľ som vyhodila a podnikla všetky kroky aby sa ploštive nerozmnožili a aby som sa ich zbavila. Kontaktovala som aj profesionála ktorý mi odporučil nakúpiť pasce a rozmiestniť ich okolo posteli a nábytku. No pasce som rozložila a je to už niekoľko týždňov, do pasce sa nič nechytilo okrem pavúkov stále kontrolujem postele mojich detí aj sedačku aj všetok nábýtok? Posteľné prádlo periem každý tretí deň. Od kedy som vyhodila posteľ nenašla som žiadne ďalšie známky ploštic ako štipance, krvavé škvrny atď. (našla som na internete prvé známky že sú v byte plostice) manžel má upokojuje že by sme už určite niečo našli po takom čase. Chcem sa spýtať môžem byť pokojná že som sa toho zbavila alebo nie? Už som s toho unavená. Za každú odpoveď vopred ďakujem.

Strana
z2
simonah73
5. dec 2022

@dasin no to ma pravdu, treba to riesit cez bytove druzstvo alebo cez koho mas ten byt. lebo Ty mozes upratovat kolko chces, ked Ti to pride od nejakych susedov cez stupacku, treba vystriekat cely vchod.

dasin
5. dec 2022

@simonah73 len mam takych susedov....ze by na mna prstom ukazovali,ze co som ja za špinu.

jalla
30. máj 2023

@simonah73 ahoj, prosím a aké mali ceny? Dakujem

simonah73
30. máj 2023

@jalla okolo 240e sme platili

olina1110
29. jan 2024

Ahoj no poviem Vám akú mám ja skusenosť s plošticami. Bývame v paneláku. Po dovolenke ked sme prisli domov, zacal byt syn postipaný. Z ničoho nič, ja nie ani manžel, opakovalo, každy deň. Bola som aj u kožnej, povedala že je to ako keby štípanec. Asi po 3 týždnoch som nasla nejaky hmyz ked som prezliekala periny. Nakoniec sa po potvrdila obava z ploštici, tak som sla za domovnikom že aký mame problem. Povedal nam, že si to mame riesiť po vlastnej línií, lebo nikto iný problem nema. Svojpomocne som sa to ani nesnažila. Našla som teda firmu , dohodli sme sa , prisli, spravili postrek , a nasli aj hniezdo pod postelou, nejak to vypalili , postriekali, dostali sme papier so žiadostou o preplatenie, tak nam to potom nakoniec aj preplatili na bytovom celu sumu 260€, do tyždňa sme mali pokoj od ploštíc. inak velmi seriozna firma, aj praca aj vsetko na 1. ak by niekto chcel kontakt ...likviaciaplostic.sk

matulalala941003
4. júl 2024

aj ja mám super skúsenosť s firmou stopplostice.sk
bez deratizéra sa to nedá poriešiť...

turcanko
11. nov 2024

@olina1110 dobrý den, chcem sa len opytat,kedze riesim teraz problém s plosticami,ktore sme si priniesli z chaty.deratizator už u nás bol. Vystriekal vsetko - najprv vypuzovadlo a to že nevypudilo nic, ale 100% ich máme, dcery su dostipane a aj živé i mrtvé sme už našli. Teraz sme 5.den po postreku, našla som dnes 2 živé a 1 mrtvu. Deratizator Ked u nás bol,tak len tak zbezne pozrel okolo postele a povedal, že hniezdo nevidí, že možná ani nemáme u nás, ale že cez nás len preliezaju, ale štípance maju dcery až od tej chaty...vyhodili sme už vsetko nepotrebne, som zmierena aj s tým,že celá postel dá vyhodí, ale trochu som zmetena z postupu deratizatora, preco hned netočil postel a nepozrel pod nu.. a Ked som dal ho pytala,že či tam nemozu byt, povedal,že nie. Potom Ked som mu volala,že tu stále su,povedal,že tak do 10 dni od potreku je to normálne,že keby bolí aj potom,tak mu mám volat a už by to riesilo se cez bytove družstvo. V byte sme v podnajme,tak neviem sama ako to presne je. Že by dal dymovnicu - to tiez neviem či by vsetko zahubilo a pre istotu by se striekal cely vchod. To už by asi teda Bolo platene cez fond oprav... No tak uvidíme jak se to vyvinie, každopádne už teraz nas to prislo na 280 eur za postrek a 400 eur za sušičku, ktoru sme si radsej kupili a Este zvazujem aj parný čistič... Takže platit další postrek sa nám opravdu velmi nechce...

Strana
z2