icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monickapd
10. sep 2013

@arrow ani podla mna to nie je poskodenie..je to vo vnutri? mohla ste na to upozornit, ale poskodenie..........a znacku neviem posudit, nevidím..... 🤐

arrow
10. sep 2013

@monickapd som rada že so mnou súhlasíte,áno je to vo vnútri rukáva,bunda sa dá v pohode nosiť,ale pani všade popísala,že je popáraná podšívka na rukáve,ja som si to nevšimla,a keď ona stále trvala na tom že bunda je poškodená,riešili sme to cez admina tak som sa rozhodla,že jej vrátim cenu za bundičku 7 euro,ona chcela preplatiť aj poštovné čo som rozhodne odmietla,a dnes keď som rozbalila bundičku čo mi poslala späť a hľadala som to poškodenie,jediné čo som našla bol ten kúsok odstávajúcej látky z podšívky na vnútornej strane rukáva,myslela som že ma porazí,klamárka jedna,som max.zhnusená takýmito ľuďmi!!!

akakas
Odpoveď bola odstránená
monickapd
10. sep 2013

@akakas omyl, tu sa klamat smie...je to dokonca podmienka mam pocit niekedy... 🙄 😅

anaaninova
10. sep 2013

presne,ako môže niekto takto klamať,a ešte aj adminovi musela klamať že bunda je poškodená,napíš adminovi,nech vidí s kým má tú česť,aj ja si myslím že bunda je OK,toto nie je poškodenie...bundu jej vráť-klamárke aj keď ťa to bude stáť poštovné ☹

arrow
10. sep 2013

ďakujem baby za podporu,adminovi som už písala,čakám ako sa k tomu vyjadrí🙂

benne
10. sep 2013

Kúpiť bundu s takýmto rukávom v C&A, tak idem vrátiť do predajne, ale kúpiť ju u číňana, tak som ticho, lebo to je presne to, čo by som čakala. Zle označená kategória značky je automaticky dôvod na vrátenie tovaru, takto šitú bundu by som ja osobne svojim deťom nosiť nedala, ale teda nedala by som im ani od číňana. (Argumenty typu, aj tak je všetko z Číny neberiem, je odtiaľ všetko, ale tie viac farbené a nepodarené veci sa predávajú v čínskych predajniach a tie viac kontrolované ako značka, takže tak)

luliu
10. sep 2013

@arrow
@akakas
@monickapd
@anaaninova ak pani predala bundu pod značkou CA už len to je dovod na vratenie tovaru + obe postovne aj ked by bola bunda v 100% stave !!!

monickapd
10. sep 2013

@luliu ako som pisala, to uz ja neviem posudit..je to tvrdenie proti tvrdeniu...

arrow
10. sep 2013

ďalšie výhovorky!!! už si nevie čo vymyslieť,vraj to bol druhý rukáv tak pridávam Ďalšie fotky aby ste sa presvedčili kto tu klame🙂

traktor
10. sep 2013

@arrow bola bunda inzerovana pod znackou C&A? je to znacka C&A? ak nie je, je uplne jedno, ci je v poriadku, bola zle udana kategoria a teda nakupujuca ma narok na vratenie plnej sumy + preplatenie postovneho...a tu da za pravdu aj admin..ine by bolo, keby bola oznacena ako ina znacka..

monickapd
10. sep 2013

@arrow tak tato bunda je sto krat krajsia ako bagandze co som kupila ja.... Ja Vam poradim jedine-ak si chcete zachovat zdravy rozum, prestante tu inzerovat. 😵 idem spat.

arrow
10. sep 2013

@benne bundička bola kupovaná v česku normálne v obchode v nákupnom cente olympia,nie je to vôbec žiadny šmejd ako pani píše,je krásna,žiaľ kúpili sme ju predčasne v zľave a rýchlo sme vyrástli,bola nám už krátka tak preto som ju posunula ďalej,a mrzí ma, že tu všade sa spomína čínsky šmejd aj keď to tak nie je☹

monickapd
10. sep 2013

.

arrow
10. sep 2013

@monickapd Dobrú noc,a aj tak ti ďakujem si zlatá!

monickapd
10. sep 2013

@arrow ??
@arrow nie je začo..viem ako dokaze nahnevat neferovost..

traktor
10. sep 2013

@arrow ok, bola kupena v obchode, nemusi byt vôbec od cinana..kludne môze byt aj znackova, kludne mohla stat aj kopu penazi..ale dôlezite je, ako bola pridana..ak je predavana ako bunda C&A tak tu znacku aj musi mat..ak nema, nakupujuca ma narok ju reklamovat..pokial si nie som ista znackou, tak nehadam, ale dam ju rovno pod ina znacka..tu sa to nestalo..si povinna preplatit plnu sumu + postovne

traktor
10. sep 2013

@monickapd pisala si nieco pre mna..ale uz to neviem precitat..kludne mi to napis..

monickapd
10. sep 2013

@traktor ano..a vidim tam len bodku.....

traktor
10. sep 2013

@monickapd si to vymazala?lebo tvoj odkaz neviem precitat..len viem, ze si ma oznacila..

monickapd
10. sep 2013

.

benne
10. sep 2013

@arrow V tom prípade malo byť uvedené miesto predaja v inzeráte, nemalo to byť zadané v kategórii C&A, lebo to je teraz proti vám

Ja som tu na MK kúpila topánočky, o ktorých ma pani presviedčala, že sú z deichmannu, a to až tak, že jej admin zmazal moje negatko. Ohradila som sa, vysvetlila to ešte raz, admin mi nárok na negatko spätne umožnil.. dotyčná sa zbalila a z MK z pôvodného nicku odišla, určite teraz predáva pod iným...a mne ostali topánky, ktoré nespĺňali ani tú základnú kvalitu deichmannu.. skončili v kontajneri na zber použitého odevu a obuvi

Ešte raz zopakujem, že ak by som zistila na bunde takéto "šlendrianske" šitie, okamžite by šlo späť do predajne, pokiaľ by teda nebol práve to dôvod na pôvodnú zľavu z tovaru.

monickapd
10. sep 2013

čo to??

benne
10. sep 2013

@monickapd dávaš upraviť príspevok a končíš na bodke, či čo? 😅 😅 😅

akakas
Odpoveď bola odstránená
monickapd
10. sep 2013

@benne 🙄 no.
Tretí krát to už nepíšem. Spím.

pasteleria
11. sep 2013

baby!!! vsimnite si stranu 1015!!! podla mna su akakas, arrow a annaaninova jedna a ta ista osoba. vsimnite si aj hodnotenia, ake si navzajom davaju. prispevky len v tomto fore a hodnotenie dala annaaninova hned po ewana atd. , zvlastne zhody okolnosti!!!!
akoze bud som paranoidna, ale predtym, ako ma ukrizujete, trosku si pozrite hodnotenia, inzeraty a prispevky (ktore mimochodom akakas a annaaninova dali len k tejto teme)

pasteleria
11. sep 2013

vidim, ze aj palec hore si dava k vlastnym prispevkom 😀 😀 😀
mna to napadlo uz predtym (str.1015), ze to bude arrow, ked zacala s tou podsivkou - zo svojho nicku sa nevyjadrila, hoci musela vidiet, ze sa tu o nej pise, tak napisala reakciu akoze z cudzieho uhla pohladu 😀 😀
annaaninova hodnotila arrow, akakas hodnotila annaaninova, no ale akakas nic, ani inzerat, len 2 prispevky k tejto teme. ved min. by jej aninova vratila pozitivne hodnotenie, ci ako? a koniec koncov, co ma akakas spolocne s arrow? doplna podareny trojuholnik 😀 😀 😀 no, znie to ako detektivka, ale prejdite si to baby a uvidite, ze mam pravdu 😨
@arrow
ved ok, majte viacero nickov, no ale toto je podla mna zavadzanie 😠

traktor
11. sep 2013

@pasteleria dala som ju overit 😉

traktor
11. sep 2013

@pasteleria mala si pravdu 😉