icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

stanislavao
25. okt 2013

baby, tak kupila som si teplaky 2x oblecene, ako nove, 100% stav a su zatrhnute. pisem predavajucej a ona, ze o tom vie, preto oich musela predat, ze ich pozatrhala. no chapete? a popis je na co? a co ja teraz s nimi? poraza ma z takychto predavajucich.

maznacik007
26. okt 2013

@evka32 moja to je desne ... ja som akurat dva taketo boxy vyhodila do smeti a to boli omnoho menej poskodene .. ale proste nechcem aby sa deti zranili na olupnutom rohu ....

evka32
26. okt 2013

@maznacik007 😖 😖 😖 hroza co predava @kittylea,spinave,popraskane za 10,50eur aj s postou.. ☹ ☹ neskutocna drzost 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐

maznacik007
26. okt 2013

@stanislavao baby ja nechapem naco to kupujete tu na bazare .... sak treba ist do lindexu maju na teplaky akciu vezmi tri zaplat dve .. v pohode nakombinujes farby material alebo svetrik teplakovy k tomu .. a v poluse v BA ma este k tomu aj 20 percent zlavu
takze teplaky mas sice za 13 EUR, troje kupis za 26 EUR ... daju ti zlavu este a zaplatis cca 20 EUR a mas trojo kvalitnych tepluckych lindex teplakov a novych ... a tu ked pozriem na bazar tak za tu sumu co dam za nove plus postovne nekupim ani pouzite...

a ked uz kupovat pouzite tak na detskej burze kde to vidis... nazivo ....alebo osobny odber

ale tu predavajucu co ti to predala normalne zverejni nech ostatne vedia co je zac a podla mna by ti mala vratit celu sumu a dva krat postovne ... ved drzo klamala ...

stanislavao
26. okt 2013

@maznacik007 to neboli detske teplaky, ale damske Adidas to po prve a po druhe predavajuca sa nakoniec ukazala ako velmi ochotna a poslala mi naspat peniaze. cize ju tu zverejnovat nebudem. priznala si chybu, riesila problem a to je fajn. lindex kupujem aj ja a nie kazdy sa dostane do BA do polusu a ani do lindexu nie, kedze je len v maloktorych mestach.

bounties
26. okt 2013

@maznacik007 pred dvoma tyzdnami som zaplatila za ciapku z pro shopu- tuna na MK a ciapka dodnes nikde. inac, este som nic stadialto nekupila, ale vymenila som kopec krasnych veci, niektore dokonca nove. no ale ten proshop sklamal, teraz neviem, ci ju mam kontaktovat, ci ako?

matik1
27. okt 2013

Baby, ako to je s pozastaveným inzerátom? Mám záujemkyňu, ktorá je neregistrovaná. Má záujem o kostým, tak kým mi nabehne platba, inzerát som nepozastavila, len som ku názvu napísala rezerve. Dnes mi admin inzerát pozastavil s poznámkou, že inzerát má byť pozastavený, aby ho videl len kupujúci a predávajúci. Nie je to náhodou tak, že ako by som ho pozastavila, tak ho neregistrovaná nevidí? A inzeráty pozastavujem len vtedy, keď mám platbu na účte. Veď si to dotyčná ešte môže rozmyslieť a možno za dobu, kým je inzerát pozastavený prídem o ďalšieho potencionálneho kupujúceho. Praktizujem to takto 2 roky a doteraz to nebol problém....

ewana73
27. okt 2013

Da sa nejako obnovit vymazany inzerat alebo ho musim nahodit nanovo? omylom som ho vymazala 😖

italy2
27. okt 2013

@kucminka veru aj ja mám poslednú dobu podobné starosti,100% berú,odmerajte,ešte raz odfoťte atd a nakoniec ani slovko a len čakám.A neunúvajú sa ani odpísať,ani mňa to nebaví.Ale aj tak veľa pevných nervov 😵

italy2
27. okt 2013

@sante81 predtým chodili oznamy na emailovku správy,že máte záujemcu.Ale už dlho to nechodí,neviete či to zrušili?Bolo to dobré.

tehula
27. okt 2013

@matik1 neviem, ci neregistrovane vidia alebo nevidia inzeraty, ale myslim, ze si nemusela pisat ziadne rezerve, a jednoducho nechat inzerat aktivny. Ved dalsi kupujuci vidi, ze uz mas jedneho zaujemcu, cize ked ta neregistrovana to vezme, tak slusne napises druhej, ze prva to vzala.

matik1
27. okt 2013

@tehula no ty si možno všimneš, ale veľa kupujúcich nevidí, ani uvedené "rezerve", nie aby videli panáčiky-záujemcov. 😀

luliu
27. okt 2013

@ewana73 musíš ho nanovo nahodit, obnovit sa nedá

pietra
27. okt 2013

@matik1 myslim, zeby ho mala vidiet pozastaveny, ked nanho reagovala, aj ked je neregistrovana. Ja som kedysi inzeraty pozastavila hned, ako sa dohodol obchod, cize este pred nabehnutim penazi. To az teraz cakam na platbu. Nabuduce tam rezerve nepis, nechaj ho aktivny, a keby sa nahodou ozvala dalsia zaujemkyna , tak jej napis, ze je druha v poradi, cakas na platbu a pripadne ju budes kontaktovat, ak sa tovar uvolni

@italy2 a nezrusila si si to v nastaveniach ty? lebo mne spravy na mail o zaujemcoch stale chodia

matik1
27. okt 2013

@pietra reagovala naň, kým nebol pozastavený. Až keď mala vážny záujem, tak som do názvu ku "kostým" dala rezerve....Nepozastavila som, lebo to robím až po nabehnutí peňazí...Samozrejme, že ak mi niekto na takýto inzerát reaguje, tak mu poviem, že je už rezerve, ale ak by to kupujúca neuhradila, tak jej dám vedieť a predám ho jej /teda v poradí druhej záujemkyni, aj to vždy ešte raz upozorním tú prvú, že už mám ďalšiu záujemkyňu a ak sa mi do 24 hodín neozve, tak to posúvam ďalej/...

peltonen11
27. okt 2013

Ahojte mamicky neviem ako a kam mam napisat pochvalu na predavajucu tak ju pisem sem...Kupila som odrazadlo 2v1 od Pani Zuzany Kopcovej s Laksarskej NV Komunikacia s predavajucou na jednotku pani velmy mila ochotna odrazadlo v perfektnom stave ako nove odporucam pozriet jej album ma krasne vecicky pre dievcatko len skoda ja mam chlapca 🙂

macamac
27. okt 2013

@peltonen11 pod inzerátom, kde ste komunikovali, máš vpravo dole - "ohodnoť predávajúcu"
tam klikni a píš 😉
a podľa mena a adresy nevieme, o koho ide- napíš jej nick 🙂

peltonen11
28. okt 2013

zuzanakopcova je ta pani predavajuca a vobec to tam nemam v tej nasej komunikacii...

italy2
28. okt 2013

@pietra fíha,ale ja som nič nerobila v nastaveniach.Ale vďaka za info...pozriem si to.pekný dníček Alex

masenkaa
28. okt 2013

Baby, POZOR na predávajúcu s nickom "kvetinnka" okres Michalovce - je PODVODNÍCKA. zaplateny tovar nikdy neprišiel a dotyčna vôbec nereaguje na maily.
P.S.: mila @kvetinnka toto je aj pre vás

luskacik32
29. okt 2013

Kupila som tu z konika dcerke nohavice do skolky vcera mi prisli ale som zhrozena lebo mi prisli cele flakate a to mi predavajuca zatajila hned som jej pisala ze niesom spokojna a chcem vratit peniaze ale odmieta ze ona mi naspet neposle ani cent ze ja som urobila tie flaky ze ona nic nevidela pritom aj na fotkach je jasne vidno ze tie flaky su uz stare a riadne zaprane. Jedna sa o predavajucu s nickom wnelia.

traktor
29. okt 2013

@luskacik32 musis ju oznacit takto @wnelia , aby si to precitala a mohla reagovat 😉 ...ak ti balicek prisiel a ty si po rozbaleni nasla to, co si nasla a hned upozornila predavajucu, ak v inzerate tieto poskodenia neboli spomenuté , mas narok na vratenie plnej sumy + preplatenie oboch postovnych..

simisi
29. okt 2013

@traktor
@luskacik32 no pani tam ma viac nespokojnych kupujucich,s tym z popis nesedel... 😠

wnelia
29. okt 2013

@traktor Ja som jej navrhla riešenie...nesúhlasila 😠 a s tým sa ani nepochválila, teraz ma tu očierňuje. Tak darmo sa sťažuje...je to jej problém. Alebo jej nový spôsob ako vylákať peniaze, samozrejme že by mi ani naspäť neprišli tie gate, viď jej hodnotenia na zaslaný tovar. Plus jej blokované účty na mmb a bb, to hovorí za všetko. S mojim riešením nesúhlasila, takže jej plán vylákať odo mňa peniaze nevyšiel. Nenechám sa predsa oklamať.

Viď: Martina Korcová, Šala, ID 156764 - matakorcova@gmail.com
Vyláká zboží s tím, že jej nutně potřebuje a následně neuhradí. Registrace pozastavena pro dluhy, stále však kontaktuje prodejce jako neregistrovaná - toto je z mmb

toto je bb: 13.12.10 icokoo
kotrbmat
lilikam Martina Korcová, 0202060554/0900 Šaľa nezodpovedný užívateľ, viacnásobná registrácia Účty blokované.

Dokonca aj číslo účtu sedí, na ktoré ťahá späť peniaze, samozrejme, že na tovar späť by som čakala márne...jej nová taktika...

traktor
29. okt 2013

@wnelia neviem ake si jej navrhla riesenie..ale ak vies, ze tovar nebol celkom ok, tak to mas riesit..ale teda po tomto co si tu dala, by som v pripade, ze ste sa dohodli na vrateni peniazkov pockala, nech balik vrati a az tak poslala peniazky.. ..a teda blokovane ucty..tak k tomu sa radsej ani nevyjadrujem 🤐

wnelia
29. okt 2013

@traktor Veď to...navrhla som jej že nech mi ich pošle buď na dobierku, alebo najskôr gate až potom pošlem peniažky...je dosť populárna a to nebola s ňou moja prvá skúsenosť!! Chcela na bb ešte dááávno vymámiť tovar, vraj poslala peniaze, ale potrebuje ho mať urýchlene doma, tak som jej nevrhla, že jej to prinesiem, keďže vtedy bývala dosť blízko, samozrejme že sa viac neozvala...a domysli si, prečo nechce najskôr vrátiť tovar....

traktor
29. okt 2013

@wnelia tu ti davam za pravdu..ak vyslo toto najavo, tiez by som najprv trvala na vrateni tovaru a az tak vratila peniazky..tu sa ti myslim nikto nebude cudovat preco to tak chces..ty to chces riesit, ..cize, je uz na nej , ako sa k tomu postavi..

wnelia
29. okt 2013

@traktor Ešte ma ide presviedčať, že to nie je ona 😀 A ja som debilná, však...hehe, sa smejem, poslala mi č.ú. že tam chce peniaze a je to presne to isté, čo je verejne vypísané na bb a zablokované!!! Preto som jej aj napísala, že jej vopred nepošlem ani cent, to je pravda, len nechápem, prečo ona píše, že to nechcem riešiť...hm, no som zvedavá, čo napíše admin, už poobede som mu to všetko preposlala...

traktor
29. okt 2013

@wnelia myslim, ze po tom vsetkom ti aj admin povie, ze v tomto pripade je ok, ak ona prva posle tovar a az tak ty peniazky, kedze vies preukazat, ze na inych bazaroch mala bloknute ucty..ako ok..stala sa chyba, musis ju riesit, s tymto to nic nema..ale navrhla si riesenie, ktore je myslim ok, tak uz je len na nej, ci to chce dotiahnut do konca, ci to necha tak..ale v tomto pripade by sa malo zmenit aj hodnotenie, lebo nie je celkom pravdive..tovar sice neprisiel ok, ale ty to chces riesit..tak hadam to spolu skoro vyriesite 😉

wnelia
29. okt 2013

@traktor Ja som preukázala snahu z mojej strany.... no dala mi negatko a tuto to vycapila, takže je to už zavretá vec. Ale ja som sa dokázala obhájiť, ona sama sebe uškodila, nie mne, ešteže mám tie dôkazy z iných bazárikov, škoda, že tú konverzáciu s ňou už nemám, bolo to dávno.