Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@dominika1988 asi se jí tvoje šaty líbí a chce si je koupit a čekat na případnou příležitost je využít 😀 😀
no, taky to nechápu, mám hodnocení a stejně asi ji zrovna chci okrást, zeptám se jí, co udělá, když jí na dobírku pošlu úplně něco jiného.
Nevím, ale mne příjde, že v dnešní době se zcela běžně platí předem na účet, prodala jsem dost věcí a nikdo se nepozastavoval nad tím, proč platit předem.
Tak ona chce koupit věc za 59 korun, ale za dobírku zaplatí ještě více, než je cena věci, rozum mi to nebere 😅
@simi.w tak nepošli 😉 ja tiež neposielam po zlých skúsenostiach, poslala som asi pred mesiacom, ale pani bola regnutá a mala vynikajúce hodnotenia, že dobierku preberá ihneď 🙂
@simi.w ja by som jej to pekne vysvetlila na Tvojom mieste, ak nepochopí, rozlúčiť sa s ňou... 59kč Ťa z biedy nevytrhne... 😅 😉
@beruska.zuzanka ale ta tvoje byla registrovaná, že jo ?
No, nepošlu, zkusím se s ní domluvit a vysvětlit a jestli bude mít pořád obavy, tak já je mám taky a bohužel, nemůžu sloužit, nechci je házet do jednoho pytle, ale nemíním pak řešit nevyzvednutou dobírku, jsem asi moc podezíravá
@beruska.zuzanka nevytrhne, to máš pravdu 😀 😀 za to koupím pár plínek
@simi.w tak kašli na ňu 😉
Ahojte, chcem sa opytat, ci tu ma nekto skusenost s neregistrovanou Slavomirou Olejkovou, ma zaujem o postelne pradlo odo mna, ale len na dobierku, vraj uz tu toho vela tak nakupila. Dakujem.
Maminy nemáte náhodou nejakú skúsenosť s Luciou čonkovou z hranovnice?chcela by niečo na dobierku,ale bojím sa aby som sa neoklamala,ďakujem
🙂 ahojte ...sem-tam nakuknem do tejto témy
...nepredávam veľa,ale niekedy sa podarí...nerobím rozdiel medzi registrovanou a neregistrovanou...hodnotenia čítam iba orientačne,pretože aj mne sa stalo,že napriek množstvu kladných hodnotení som sa oklamala 😠 (ale to bolo na MMB)
...pri predaji na dobierku je to vždy horšie pre predávajúcu...ak si kupujúca dobierku nepreberie,platíš poštovné ☹ ale o tovar neprídeš,lebo sa ti vráti naspäť 🙂
@mafia102
@evinkal na dobírku bych už nic neposílala a neregistrované už vůbec ne, je plno nevyzvednutých dobírek a platit zbytečné poštovné, tak to ty peníze užiju jinak. Jako kde je problém zaplati předem na účet ?? Já to moc nechápu, v čem je dobírka lepší, když u ní je poštovné o dost vyšší, než u doporučené zásilky 😝
@bodka13 aj ja tak vravím 😉
@martinka17 🙂 no vidíš mňa ani "googliť" nenapadlo 😀 😀 beriem to tak,že aj ja som raz musela kúpiť či predať 1krát a verili mi 😉 🙂
@bodka13 presne tak, aj ja som začínala, síce prevodmi, ale začínala 😉 a to googlenie ma presne tu naučili 😅 😅 😅 tak podám ďalej, nie?
@evinkal http://cennik.posta.sk/#
podľa cenníka, aj poistený balík do 10 kg nestál ani 4 EUR...ako ste sa dopracovali k 20?
@evinkal trosku prehnana palka, nie? 😕 mne jedna mamca posielala 30-kilovy balik kurierom a postovne bolo 10 eur, fakt, ako ste sa dostali na takuto sumu?
@bodka13 je to o důvěře, ale když já tady mám osobní fotky, taky už pár hodnocení a o té paní, co chce koupit na dobírku nic kromě jména nevím (které může být taky vymyšlené), tak kdo ke komu má mít větší důvěru ?
Jestli je seriozní, tak si dobírku převezme.............a odkud mám mít tu jistotu, že je seriozní ?
@bodka13 je to o důvěře, ale když já tady mám osobní fotky, taky už pár hodnocení a o té paní, co chce koupit na dobírku nic kromě jména nevím (které může být taky vymyšlené), tak kdo ke komu má mít větší důvěru ?
Jestli je seriozní, tak si dobírku převezme.............a odkud mám mít tu jistotu, že je seriozní ?
@dominika1988 no to mi tak on povedal,ja sa v tom nevyznám..ja sa toho potrebujem zgabať..ja to dávam zadarmo ale na posielanie je toho moc...ak sa do konca týždňa nik neozve,hodím to keď bude nadrozmerný odpad ku kontajneru a hotovo...mne ide o to,aby chlapec netrpel..každý nám len plyšáky dáva,už mi to ide na nervy☹
neviem koľko sa pripláca za dobierku-niekde som našla 0,80€, ale najvyššia suma za 15kg balík poistený do 30€ a poslaný 1.triedou mi vyšlo 5,30€
@simi.w je to ťažko 😒 je to taký bludný kruh 😉 ...ale kupujúca tiež nemusí veriť mojej/tvojej identite 😉
...koľko fotiek bolo "ukradnutých" a privlastnených si cudzou osobou? ..poznám kočky ktoré si vôbec nedávajú fotky,a preto by som im nemala veriť?
...a hodnotenia? predala som asi 8 vecí(viem nie je to veľa) a hodnotenia mám iba 2 !!! ako donútim kupujúce niečo napísať 😕
@evinkal však to pošli za poštovné 😉 ...daj si slovenskú poštu-cenník a pekne ti to vypočíta poštovné
http://cennik.posta.sk/
@evinkal tak ich supni do kontajneru humana, my ked mame vela zbytocneho oblecka, tiez ho tam supneme, aspon ho este niekto vyuzije a my s tym nemame ziadne vydavky 🙂
@dominika1988 a kde je taky kontajner? aj ja mam dost veci kt.by som darovala...., 🙂
@monica25 fuha, no tak to si musis zistit na nete, kde v tvojom meste sa nachadzaju...u nas v blave su pomaly na kazdom kroku 🙂

@simi.w vsak to a este ze sa to s nou taha uz pomaly dva mesiace...to si ich kupuje len tak, lebo sa jej pacia? a navyse naco to robi, ked nakoniec tu dobierku nepreberie, to tiez nechapem..no a u teba tiez nechapem, mas dost pozitivnych hodnoteni ako predavajuca, ja ich mam vacsinu ako kupujuca, ale ty?