icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
15. okt 2011

@pajinka23 vraj taka tema už existuje,o tom som ani ja nevedela 🤐

denisocka
15. okt 2011

@akika722 ty nepoznas mnou zalozenu temu ? tssss 😎

pajinka23
15. okt 2011

@akika722 no a zakladatelka je denisocka

nelinka0401
15. okt 2011

@michelleuk no ved to,že mi ešte neodpovedala.a mna ide obviňovať ale mala som v inzeráte napísané,že lepšie je osobný odber..

akika722
15. okt 2011

@denisocka už hej 😀

akika722
15. okt 2011

@pajinka23 ano už som si všimla 😅

nelinka0401
15. okt 2011

@akika722 ako sa mi odnoví???ukáže mi ho ale nemôžem jej doň už napísať.. ☹

akika722
15. okt 2011

@nelinka0401 tak jej napiš ip 😒 ja neviem,nech ti pošle foto..to je ťažke ked jej došlo poškodene..na jednej strane ty si jej ho posielala v poriadku tak zato nemožeš..ale na druhej strane,ona si zaplatila za nepoškodenu vec a tiež čakala že pride ok 😒
to sa vy musite dohodnuť

michelleuk
15. okt 2011

@nelinka0401 vies to jej rovno napis ze tym ze chcela zaslat tak krechku a velku vec postu tak je to na jej riziko ak aj doslo na poskodene ty si to zasielala v dobrom stave mas o tom dokaz foto a bohuzial neries.

nikolca
15. okt 2011

@nelinka0401 no mne sa raz stalo že som posielala zimné topánky prvou triedou a maminke som písala že ako je spokojná,neodpísala mi,napísala mi po týždni že sa ospravedlnuje ale že poštárka ma doma neodchytila ale na poštu som sa dostala až dnes a som veľmi spokojná a ja som si myslela že ona ich mala hned na druý deň a bolo mi čudné prečo mi neodpisuje

akika722
15. okt 2011

@michelleuk podla mna sa to neda neriešiť..ja som tiež nedavno posielala preb.podložku a velmi by ma mrzelo keby došla poškodena..a len tak by som to nenechala
keby tebe prišla poškodena vec a predavajuca by ti napisala že zato nemože a zrušila by ta čo by si urobila?dala by si ju isto na čiernu listinu..takto sa nejedna s ludmi..to si treba vyriešiť 🙄

nelinka0401
15. okt 2011

@akika722 no ved ja to chcem v klude vyriešiť.no na našej pošte sa už môže stať hocičo 😖 no uvidím či sa mi ozve..hned som jej písala ako som si to našla v mailoch..no možno nie je pri PC tak ešte počkám ako sa k tomu vyjadrí ona..je to trošku komplikovanejšie lebo nie je registrovaná

akika722
15. okt 2011

@nelinka0401 ja som reagovala nato čo napisala michelleuk...
To je podla mňa najlepšie,vyjasniť si to aby boli spokojné obe strany 😒 je to zložite ale isto k niečomu pridete..A to robia na každej pošte.minule som posielala baliček,sice len šatičky,ale poštarka ten baliček HODILA na konec stola na zem do košika..tak som jej povedala nech s tym nehadže,že ak to poškodi kto to uhradi..
tak sa ohradila že všetke baliky musia davať do toho koša...vrrrrrrrr..davať neznamena hadzať 🙄

mamkakatka
15. okt 2011

@nelinka0401 sledujem vasu konverzaciu a tej poskodenej podlozke, mna by skor zaujimalo o ake poskodenie ide, pretoze ja napr. nepreberam baliky, na ktorych je vidiet poskodenie obalu....a za poskodeny obal zodpoveda posta, ci je balik poisteny alebo nie....

michelleuk
15. okt 2011

@akika722 ano treba ja kupujem cassto hlavne z ebaya a by si sa cudovala ake haraburdy mi chodia 😅 ja som to myslela tak ze predavajuca chcela len osobny odber ale nakupujuca ziadala zaslat s postou cim si mohla uvedomit too ze je tam riziko poskodenia,teda ja osobne si myslim ze predavajuca nenesie vynu ak fakt zasielala vec neposkodenu...pani by mala balik reklamovat na poste tym padom

akika722
15. okt 2011

@michelleuk tak reklamovať by to teda mala..ale ak nebol balik poisteny neviem či niečo vyrieši,fakt,ak bol poškodeny obal tak to mala na pošte vybaviť hned 😒
ak bol obal v pohode-nepoškodeny,tak podla mna k poškodeniu prisť nemohlo počas toho kym jej došiel 😒
no snad jej pošle foto kde a ako je to poškodene..
ja ked som posielala tak som na pošte žiadala tu nalepku na balik kde piše žltym že pozor krehke..a došlo to v poriadku

michelleuk
15. okt 2011

@akika722 a prva trieda neni automaticky poistena?ani nalepka krechke neznamena ze s tym budu zaobchadzat ako v bielich rukavickach.

akika722
15. okt 2011

@michelleuk myslim že nieje 😒
tak ano ale na take veci by mali dať väčši pozor

pietra
15. okt 2011

@michelleuk 1. trieda sa tyka len rychlosti dorucenia, nasledujuci pracovny den.
Ak je list doporuceny, pri strate preplatia tusim 10-nasobok postovneho.
Ak zasielku pocas prepravy poskodia, treba reklamovat hned. Otvorit este priamo na poste a pri zisteni poskodenia tovaru hned spisat reklamaciu. Otazne je, ako su tieto reklamacie uspesne. Poskodenie obsahu zasielky sa da reklamovat len do 24 hodin od prevzatia

nelinka0401
15. okt 2011

@mamkakatka no napísala mi že na oboch stranách no neviem kde je nejaká ani nie 1cm dlha čiarka.že to nie je až tak vidieť ale že sa to môže po čase rozšíriť.viac neviem ani ja lebo sa mi neozýva a chcela som aj aby mi poslala foto kde je to poškodené

mamkakatka
15. okt 2011

@nelinka0401 kedze sa dotycna neozyva asi jej to az tak nevadi, ja by som to neriesila, pokial ona s tym nic nerobi.... 😉

nelinka0401
15. okt 2011

@mamkakatka no ale je mi to nepríjemné,ešte sa mi nič takéto nestalo ☹ stále nad tým premýšlam...poslala som jej aj 2 maily a nič... 😒

mamkakatka
15. okt 2011

@nelinka0401 tak to ti verim, ja trpnem zakazdym ked poslem nejake maminke balicek, nie zeby som neverila tomu, co posielam, ale nikdy nevies na aku narocnu maminku natrafis.... 😒 ... myslim, ze kazdej by to bolo neprijemne, ale vidis sama, ze ti poslala jeden mail a teraz je ticho .... ja viem, ze sa tu neda sediet 24 hodin a rychlo odpovedat na maily, ale ked idem nieco riesit, s cim som nespokojna, tak si cas najdem....takze moj nazor je, ze jej to asi az tak nevadi

pipka
15. okt 2011

@nelinka0401 ty si vies aj spatne pozriet zmazane inzeraty, tam jej mozes znova odpisat 😉 ked si kliknes na moj bazar, tak vlavo hore mas pod sebou co predavam, o co som prejavila zaujem a aj zmazane inzeraty 😉

akika722
15. okt 2011

@nelinka0401 ak nebude reagovať tak sa fakt nato vykašli.ty maš zaujem to riešiť,ak to nechce riešiť ona tak jej problem 😝
@pipka neda sa na nich odpisať..pozrieť si to vieš,ale pisať do zmazanych už nie 😉 skus

pipka
15. okt 2011

@akika722 jaaj no pisat som neskusala, to je fakt, som myslela, ze ked sa tam viem dostat, by som vedela aj napisat...hmmm...tak uz len cakat, ci sa jej ozve na mail 😒

akika722
15. okt 2011

@pipka aj ja som myslela no skusila som a neda sa 😉

pipka
15. okt 2011

mozno v pripade nudze by sa dalo napisat adminom, aby obnovili inzerat...ci ani to nevedia? 😕

nelinka0401
15. okt 2011

@pipka aj to som skúsila..no nik mi ešte neodpovedal..ja mám dnes nejaký začarovaný deň.zase mi prišiel mail,že má jedna záujem o šuštiaky,že nech sa vnich odfotim z predu aj zozadu 😀 tak som jej odpísala že nie lebo sú mi malé...viac sa neozvala..o hod.po tom telefonát,zase o tie isté šuštiaky..a volal nejaký chlap..ty kokos..tak to nebola baba ale chlap,to čo už je tu 😝 😝 😝

beruska.zuzanka
15. okt 2011

@nelinka0401 ahoj, ak jej prišiel tovar s poškodeným obalom, nemala ho prebrať, alebo ak už prebrala, tak ihneď reklamovať.
Ak ho už prebrala a odniesla domov, má smolu, na pošte nič nezmôže a Ty ak si to posielala v poriadku, máš svedomie čisté... Ak nekomunikuje, je to špekulantka podľa mňa...

Ja som tak predávala pred rokom nepoužitý svadobný album, šiel balený v kartóne a slečna mi písala v deň prevzatia mail aj s fotkami, obal bol viditeľne poškodený, dosť značne, preliačený a neviem čo ešte a tým aj album poškodený. Slečna to ale prevzala a tým pádom si reklamačku musela riešiť ona na svojej pošte. Ako dopadla neviem, už sa mi potom neozvala, aj keď som ju o to prosila v komunikácii, zaujímalo ma, ako sa situácia vyriešila...
Ty by si reklamovala poštové služby, len, ak by to ona viditeľne poškodené neprevzala, prislo by Ti to také nazad, vtedy by si spisovala reklamáciu, aj ke je otázne, či by Ti k niečomu bola... ale už len z princípu...

Tak veľa šťastia, nech sa to vyrieši k spokojnosti vás oboch 😉