Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@chikitacmuk nezavidim vam tuto situaciu. niektore predavajuca naozaj opisu stav, ktory vobec nezodpoveda realnemu stavu predavanej veci. ked vam pride platba, napiste jej, ze pozadujete naspat aj vase postovne. ak vam to nebude chciet uhradit, skuste sa obratiti na admina, ci by to nevedel riesit a urcite jej potom aj napiste negativne hodnotenie.
ja som to pochopila tak..ty môzes dat za jeden obchod jedno hodnotenie , druha strana ho tiez môze dat + pod hodnotenia môzes pridat jednu reakciu..
@pajinka23 tak už to teraz viem, že treba premerať...len keby tá vec bola číslo, ako bolo uvedené v inzeráte, tak som ticho, môj problém, nie je esko ako esko. ale mám taká skúsenosť, že ked niekto predáva napr.nohavice číslo S a vie že je to skôr M, tak to tam dopíše, upozorní zákazníka na to.takto by to malo byť,nie?
@huxy
presne ako pises...dotycny ti da negatko a ty mu nemozes dat z trucu tiez negatko...mozes sa iba vyjadrit k tomu a to pod to negatko, co ti dal ten druhy..teda tam napises svoj nazor...ale to vlasne pises sam sebe akoby na ocistenie si mena,je to v tvojom hodnoteni ale nesmies dat tomu druhemu z trucu negatko. takze si to spravne pochopila.
videli ste na Jojke,jak sa stornuju platby sekom na poste? Kuknite si,aby ste nenaleteli
ahojte baby,teraz som ostala fakt nahnevana 😠 😠 😠 😠 jedna mamina chcela kupit odo mna choditko,po dlhej a komplikovanej konverzacii som jej jednoducho vysvetlila, ze na dobierku neposielam!!!ona ze ok ze ide zaplatit cez ucet,vymenili sme si udaje ,ale medzitym volala s manzelom ,ktory je na sluzobke a povedal toto:
no akurat som volala s manzelom a nesuhlasi takto lebo mi sme zvyknuty nadobierku a ze takto nie ze radcej sa kupy v obchode a vie ze to budeme mat ako keby nas mal niekto oklamat,no baby tak som tej mamine napislala,ze to co napisala je dost urazajuce.. 😠 😠 😠
Kočky, čo by ste povedali na to, že predala som nejaké veci,od začiatku nebola zhovorčivá, ale sem tam odpovedala, od platby už ani obraz ani zvuk, neodpovedala na 2 či 3 otázky či to prišlo v poriadku, a teraz po mesiaci mi napíše že súpravy sú menšie ako som uviedla, a že ich bude mať len tak tak..... mi to príde také čudné, že po mesiaci sa zobudí a má tú drzosť mi písať IP že som jej poslala malé, to akože mám mať teraz výčitky či ako?
@saxana123 no akoze vycitky nemas mat zaco,mala ta kontaktovat aj ked na tvoju vyzvu ,ci je vseko ok,ale ozvat sa po mesiaci?vsak dieta rastie,poznam z vlastnej skusenosti a teraz akoze co caka ,ze jej dietatko to ponosilo,ale medzitym vyrastlo a teraz ti to chce vratit alebo co?
@smreko3 no veď určite nehodlám jej to vracať naspäť, šak som neni na hlavu, ale je to sila, po mesiaci mi pošle kyselého smajla s vyplazeným jazykom že zabudla napísať že to prišlo a minutu na to pošle ďalšiu IP že mimochodom je to malé, budeme to mať len tak tak.....
Toto akože poteší 🙄
@smreko3 kašli na ňu, nech si kúpi v obchode za 50 € lebo tam má určite istotu že ju neoklamú - ha! blahoslavení ktorí nevideli a uverili - šak aj v obchode klamú jedna radosť!
Nekaz si večer s takú pipinu čo jej manžel rozhoduje o chodítku 🙂
a mňa hentá na začiatku ani nenahnevala ale moooc prekvapila a nasrala som sa až potom 😀
znovu vás chcem upozorniť pred lucia20,sice ma viac hodnoteni ako ja ale myslím si na tom nezáleží,vracala som jej späť balik podla jej popisu peknučký,neozývala sa tak reku hadam v piatok jej prišiel,no dnes mi písala že či som to posielala že jej stáááááááále nič neprišlo,no je to veľmi smutné že ludia vedia byť aj takýto,pani lucia ma znovu overal na predaj v ponuke ktorý som jej vracala späť,je to ružový overal disney ona ich tam mala vyfotené na dvakrát no jeden jej admin asi stiahol nakolko tam nemôže mať dva rovnaké inzeráty,ja som si tento jej inzerát dala medzi oblúbené,no a ked som ho ja kupila pri inzeráte bolo písané peknučký a za tym si aj stála no teraz ho inzeruje no ale bez toho peknučký,poslala som jej to doporučene takže podacie číslo mám v pripade reklamácie a samozrejme vyjadrenie pošty by bolo-reklamácia neopodstatnená balík si prebrala pani lucia,no chápete to?čo mi poradíte?nereagovať ked mi bude písať? ☹ no je mi z nej do plaču ☹

@pajinka23 to beriem.no mne sa zda,ze to bolo negatko za negatko 🙂 a to sa nesmie.no neviem.admin by sa k tomu mal vyjadrit,ako to potom vlastne je.