Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@svetlankat ja si na nové veci chodím do obchodu,a nerieš to ,,,ja si to neúčtujem a hotovo je to moja vec a môj názor
@poleva ved jasne, ale nepis ze je to smiesne, lebo ked dokazes riesit ze niekto si nauctoval od teba 20 centov tak to az take smiesne pre teba nie je.
od dnesneho dna som skoncila s neregistrovanymi!!!!mazem hnet....uz nemam nato nervy..dnes prve co najdem pri mojom inzerate:::::::::poslite mi tento sveter na xxxxxx,no sorry...koniec...veci uz budem predavat len registrovanym..
ahojte, mozem niektoru z vas poprosit, aby mi napisala aky je postup pri posielani na dobierku? a kolko stoji dobierka, nejako sa v tom cenniku slov.posty neviem vyznat, dakujem vam krasne 🙂
nieco na pobavenie jedna pani my dneska napisala na supravu velkost 74 či bude dobra pre 2 ročneho chlapca čo by ste jej na to odpisali?
@tenty musis si s kupujucom ujasnit, co berie (teda do akej vahy), ci chce I. alebo II. triedu. to v cenniku najdes. dobierka stoji navyse 0,45 €, to by som zaokruhlila uz na 0,50 € na tvojom mieste.
ak chce napr. vec do 500 g, doporucene II.triedou, tak je to 1,20 € plus dobierka, cize 1,70 dokopy
ak je to vec do 1000g, doporucene druhou triedou, tak je to 1,60 € plus dobierka, cize 2,10 dokopy
ak chce vec do 2 kg doporucene druhou triedou, tak je to 2,60 plus dobierka, cize 3,10 dokopy 🙂
proste udaje najdes vsetky v cenniku posty, akurat dobierku nie, tam si prirataj 0,50 € 😉
dobierka sa automaticky posiela doporucene! kludne sa pytaj, ak mas este nejake otazky
@tenty a postup nie je iny, zabalis balicek, napises odosielatela, adresata, na balicek este uvedies sumu dobierky, k podaciemu listku vypises este sek - obdrzis ho na poste a vybavene 🙂
@vierkasteffi no tak to uz aky odrb? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 na druhu stranu, nemozes vediet, ci nema dieta maleho vzrastu, aj to sa mohlo stat a ona si mozno neuvedomuje, ze my ostatni o tom nevieme 😕 😕 😔 tak jej normalne napis, ze je to urcene pre dieta vysoke 74 cm 🙂
@vierkasteffi
@mandragora22
tak napríklad, môj synček nosí 74 a to nemá ešte ani 5 mesiacov 😀 A aj to už má len LTT.... Tak ja neviem, ale ak má dvojročné dieťa, tak už aspoň cca musí vedieť, aké číslo mu sedí ... aj keď ono na to číslovanie sa nie vždy dá spoľahnúť.
@vierkasteffi ja sa podla velkosti neriadim - decka su vysoke po mne a ked nakupujem cez net,tak si necham vsetko premerat. 😀 ale 74 pre 2rocneho.... Bezne Cherokee na 5-6 rokov nosi moj 4rocny syn.

@akika722 a to nepíšem o tom,koľkokrát som preplatila poštovné,bolo to tiež nejakých 50 centov,aj viac,napísala som to tej dotyčnej,chcela doplatiť a jasné že som odmietla,,,ved len vklad na môj účet,by stál toľko ked nie viac