icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

poleva
19. nov 2011

@akika722 a to nepíšem o tom,koľkokrát som preplatila poštovné,bolo to tiež nejakých 50 centov,aj viac,napísala som to tej dotyčnej,chcela doplatiť a jasné že som odmietla,,,ved len vklad na môj účet,by stál toľko ked nie viac

poleva
19. nov 2011

@svetlankat ja si na nové veci chodím do obchodu,a nerieš to ,,,ja si to neúčtujem a hotovo je to moja vec a môj názor

nikolca
19. nov 2011

@poleva no ved to je tiež nakup za par euro,dokonca tri veci a je to menej ako za 10 euro a ty píšeš že neučtuješ tych 0,50euro nad 10 euro,a pod desať euro učtuješ?

svetlankat
19. nov 2011

@poleva ved jasne, ale nepis ze je to smiesne, lebo ked dokazes riesit ze niekto si nauctoval od teba 20 centov tak to az take smiesne pre teba nie je.

svetlankat
19. nov 2011

@nikolca ona neucuje, ale neplati 😀

poleva
19. nov 2011

@nikolca nie neúčtujem,je mi blbo to pýtať,lebo vec chcem predať,nie sa dohadovať,ja to robím takto...a ked mám nejakú dobrú zaujemkynu,ja sa na cene aj dohodnem,aj spustím,nemám s tým problém

akika722
19. nov 2011

@poleva od toho je IB 😉 pri tom neplatiš za žiaden vklad 😉 ale ved jasnééé určite sme každa preplatila vela x poštovne,ja mnoho x ak niekto vezme viac veci poštu neučtujem vobec +pribalim čosi navyše-ale to je z mojej iniciatívy

poleva
19. nov 2011

@svetlankat nie smiešne ale trápne

poleva
19. nov 2011

@akika722 ja stále pribalím darček,ja týmto nezarábam,mám toho veľa chcem popredať a urobiť aj radosť

svetlankat
Odpoveď bola odstránená
poleva
Odpoveď bola odstránená
akika722
Odpoveď bola odstránená
mandragora22
Odpoveď bola odstránená
poleva
Odpoveď bola odstránená
svetlankat
Odpoveď bola odstránená
poleva
Odpoveď bola odstránená
svetlankat
Odpoveď bola odstránená
carrie4
19. nov 2011

@bianka1 naštastie ja som zatiaľ nenatrafila na také špekulantky. niektoré "náročné" kupujúce zabúdajú, že kupujú použité veci. ved nech ti skúsi dať negatko ked je neregistrovaná 😀 a prečo je vôbec neskokojná ?

pajinka23
20. nov 2011

od dnesneho dna som skoncila s neregistrovanymi!!!!mazem hnet....uz nemam nato nervy..dnes prve co najdem pri mojom inzerate:::::::::poslite mi tento sveter na xxxxxx,no sorry...koniec...veci uz budem predavat len registrovanym..

luba142
20. nov 2011

@pajinka23 inac sa daju zablokovat, kliknes,ze nechces mat bazat pristupny neregistrovanym a je to 🙂

lavazza
20. nov 2011

@luba142 a jak se to zablokuje nebo kde,já to nemůžu najít,minulý týden mi totiž někdo psal z ciziny a nebyl registrovaný a byl to podvod podle admina

jinak když sem nakupovala tak sem neměla žádný problém,zatím sem spokojená s prodávajícíma

luba142
20. nov 2011

@lavazza ja tiez uz neviem, hladala som to teraz a ani ja uz som to nenasla, ale viem ze to tu kedysi bolo 😒

tenty
20. nov 2011

ahojte, mozem niektoru z vas poprosit, aby mi napisala aky je postup pri posielani na dobierku? a kolko stoji dobierka, nejako sa v tom cenniku slov.posty neviem vyznat, dakujem vam krasne 🙂

vierkasteffi
20. nov 2011

nieco na pobavenie jedna pani my dneska napisala na supravu velkost 74 či bude dobra pre 2 ročneho chlapca čo by ste jej na to odpisali?

mandragora22
20. nov 2011

@tenty musis si s kupujucom ujasnit, co berie (teda do akej vahy), ci chce I. alebo II. triedu. to v cenniku najdes. dobierka stoji navyse 0,45 €, to by som zaokruhlila uz na 0,50 € na tvojom mieste.
ak chce napr. vec do 500 g, doporucene II.triedou, tak je to 1,20 € plus dobierka, cize 1,70 dokopy
ak je to vec do 1000g, doporucene druhou triedou, tak je to 1,60 € plus dobierka, cize 2,10 dokopy
ak chce vec do 2 kg doporucene druhou triedou, tak je to 2,60 plus dobierka, cize 3,10 dokopy 🙂
proste udaje najdes vsetky v cenniku posty, akurat dobierku nie, tam si prirataj 0,50 € 😉
dobierka sa automaticky posiela doporucene! kludne sa pytaj, ak mas este nejake otazky

mandragora22
20. nov 2011

@tenty a postup nie je iny, zabalis balicek, napises odosielatela, adresata, na balicek este uvedies sumu dobierky, k podaciemu listku vypises este sek - obdrzis ho na poste a vybavene 🙂

mandragora22
20. nov 2011

@vierkasteffi no tak to uz aky odrb? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 na druhu stranu, nemozes vediet, ci nema dieta maleho vzrastu, aj to sa mohlo stat a ona si mozno neuvedomuje, ze my ostatni o tom nevieme 😕 😕 😔 tak jej normalne napis, ze je to urcene pre dieta vysoke 74 cm 🙂

henulienka
20. nov 2011

@vierkasteffi
@mandragora22
tak napríklad, môj synček nosí 74 a to nemá ešte ani 5 mesiacov 😀 A aj to už má len LTT.... Tak ja neviem, ale ak má dvojročné dieťa, tak už aspoň cca musí vedieť, aké číslo mu sedí ... aj keď ono na to číslovanie sa nie vždy dá spoľahnúť.

nadhera
20. nov 2011

@vierkasteffi ja sa podla velkosti neriadim - decka su vysoke po mne a ked nakupujem cez net,tak si necham vsetko premerat. 😀 ale 74 pre 2rocneho.... Bezne Cherokee na 5-6 rokov nosi moj 4rocny syn.

pietra
20. nov 2011

@tenty ja este mandragora22 doplnim, ze tych 0,45€ je cena, ak si peniaze nechas poslat na ucet. Ak si ich nechas poslat na adresu, je cena 0,85€.
A pozor na vypisovanie seku, ten sa vypisuje naopak ako balik, cize na seku budes ty prijimatel a kupujuca odosielatel