Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@karolinocka1 tak to je velmi smutne.. ze aj taketo predavajuce tu su..
@demografka dat negatko, pridat na ciernu listinu..
@karolinocka1 vy sa rada navazate si myslite ze nikto nebol v Nexte? ci v tom detvianskom?
@karolinocka1 to je pekne, ze ste sa ospravedlnili, ale ked tovar nezodpoveda a kupujuca chce peniaze spat, ste povinna iích vratit.na to mame zakony, vazena.......
@karolinocka1 ja viem co stoja taketo nohavky.. 😉 ..a keby stali aj milion , tak toto sa nerobi..aj keby ste ich predavala za 1,50, ste povinna uviest vsetky nedostatky..a ak ste ich prehliadla, tak sa mate zachovat ferovo a peniazky vratit..pripadne, ak by mala pani zaujem, navrhnut jej zlavu..
Bóže, Next je zrazu aká značka. Nič viac niet! 😀 😀 😀
Iba ma mrzí, že @demografka zrejme peniaze neuvidí.
Som si myslela, že u karolinocka1 nastane nejaká sebareflexia, ale zrejme nie. ☹
Pani ich uz ma doma minimalne 5 dni a ozvala sa az teraz neni to podozrive?Ked si nieco objednavam a pride mi to hned si to poobzeram a operiem.A ak mam nejaky dotaz pisem hned nie az vtedy ked ja zabudnem po 10 dnoch s kym som vobec pisala a o co ide a najma sa ani neozvala ci jej balik prisiel alebo nie.Chcela to poslat este obycajne.
Nechcem sa zastavat sama seba ale ako vidim mate na to iny nazor, ale mohla to jej dcera spravit cez vikend a teraz si spomenula ze mi moze este napisat a postazovat.Ale vidim ze nekomunikujem s nou ona sa ani do diskusie nezapaja ale s niekym s kym nemam preco si pisat.
Mate na to len jeden nazor a to je zle.......MRZI MA TO
@karolinocka1 tak aby sme si boli na cistom - nepytala som fotky zvnutra, nakolko by ma to v zivote nenapadlo... som zvyknuta jednat cestne a preto take veci beriem ako samozrejmost, ze veci su neposkodene po kazdej stranke, nie len opticky... druha vec je dodanie - ja som si po ne bola na poste dnes, mozem vam to dokazat, na poste je dnesny datum a podpis, tak tu nehadzte spinu na mna zrazu... jasne, ihned som s nimi bezala von a drela o chodniik, ved nemam s dvoma detmi nic ine na praci a robit blbosti je moj zivot... a po tretie - byvam v dost velkom meste na to, aby som evdela co je poriadna vec, nie sme vsetky zaostale a len preto, ze je nieco z nextu tak to budem brat ako dokonalost samu, diera nediera... urazate sa tu, hadate sa a pritom staci tak malo, vratit peniaze a ja vratim nohavice... potom ich kludne predajte opat, ale ja uz to nebudem...
@karolinocka1 ty kokso ja nemam slov 😖 ze sa nehanbite takto sprosto okradat ide maminky! Nie ste si vedoma chyby?! Tak to Vam asi chyba chrbtova kost 😠 ☹ jasne @demografka si kupi za 7 EUR gate aby do nich mohla spravit diery.
Boze, je hrozne co sa tu v bazare v poslednej dobe deje, hyeny a podvodnici, mam chut to tu zabalit... ☹
@karolinocka1 zapajam sa, ale malemu idu zubky a spi strasne zle, prave bol hore a prakticky vkuse sa budi...
prislo mi to v piatok, ale dosiel iba listocek, vcera som na postu nesla, nakolko dnes som niesla zasielku pre jednu maminu, takze som to hned aj vybrala... a prekvapuje ma, ze ako hned davate moznost, ze som ich rotrhala ja, fascinujete ma
@karolinocka1 to je uz asi jedno kedy prebrala balik
tie diery tam boli a je jedno ci su zvnutra a nehnevajte sa ale neverim ze toto ste si nevsimla? co nezehlite?
@karolinocka1 vy ste nevedeli o dierach? a to ako periete nohavice?alebo zehlite?....
bolo by fakt na uvahe nejak oznacovat taketo mile maminky ktore okradaju maminy nejakym cervenym bodom vedla mena alebo tak lebo pani si fakt mysli ze to nic nieje zavadzat pri popise tovaru
@monulicka ja osobne asi dopredam co mam, alebo to dam do domova a kaslem na to, toto tu nema zmysel... ja predavam po detoch kvalitne a naozaj neposkodene veci, hanba by mi nedovolila konat inak a za ozaj nizke ceny a takto dopadnem... parada... no a nakoniec som ich vraj aj sama potrhala, rozmyslam, ci som este niekde spravila chybu... teda okrem tej kupy...
@karolinocka1 to, ze si sa neskontrolovala stav nohavic z vnutornej strany, ta neospravedlnuje. to je tvoja povinnost: prezriet predavanu vec a PRAVDIVO ju opisat. kupujuca asi mala dovod, ze sa ozvala az dnes. mozno zvazovala, ci to chce riesit, nie je nic prijemne sa s niekym dotahovat. a dievcata maju pravdu, veci z nextu su drahe, ale 50 eur nestali ani omylom. odhadujem tak do 20, max. 25 eur. ale tieto vyzeraju na nejaku starsiu kolekciu .....
@karolinocka1 ked sa vam zdaju tie nohavice take super,tak si ich zoberte spat,neuviedli ste do inzeratu,ze su roztrhane,takze ste zavadzali!!a este aj klamete ze stali 50 eur!!!!!
@aduskatt mna napadlo to iste, ved ja som si ich vsimla len co som ich vybalila, kedze dve diery su na leme aj zvonku... ako sa da toto nevsimnut??? dokelu...
a ked uz sme pri tom, tak tie diery su na okrajoch pokrutene, akoby vytahane, zrejme, ked boli obliekane, tak sa tam zavadili prsty...tie diery nie su evidentne vytvorene minuly tyzden, ale systematicky sa zvacsovali dlhsiu dobu.........
@demografka kvoli jednej nezodpovednej nebal celeho konika, jej sa to vrati
zial niekomu tu chyba zmysel a charakter takze s peniazmi sa asi mozes rozlucit
@karolinocka1 tak ako? dohodneme sa? este raz navrhujem, mate moj ucet kedze som platila prevodom... vratte mi peniaze a ja vratim nohavice... konajte cestne aspon teraz
@annie13 jasne, stale je tu kopec milych maminiek, mala som doteraz stastie na mile zienky... a toto je verim iba chvilkovy krok mimo a zas bude dobre... 😉
@karolinocka1 zamyslite sa nad sebou trosku
idu vianoce a mame tu vsetky 190 eur a z toho vyhodit za deravu handru 7 eur
nerada sa miesam ale neda mi to 😒 ja osobne ak predavam nejaku vec aj stokrat ju prezriem ci je v takom stave ci zodpoveda popisu, este aj maly fliacik sa snazim vycistit proste nech ta vec sluzi dalej. S vami @karolinocka1 by som obchodovat nemohla je to od Vas maximalne neferove spravanie 🙄
urcite nie..to by museli byt vykladane, oblozene..ale mozno boli kupene v akcii 😀 😉 ..to aj tesco tak robi, ze akcia a drahsie ako pred nou 😝

ja som sa pani ospravedlnila ze som si to nevsimla a fotky som si nevyziadala ja, citajte pozornejsie co sa tu pise.
A vy nemozete ani zdaleka vediet kolko stali tieto nohavice aspon vidim ze nenakupujete v original obchode Next.