icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
13. dec 2011

@janus32 no ta nonca1si vymazala už aj fotku!prečo?no divne! ☹ ☹

diabliq6666
13. dec 2011

babenky..idu vianoce a na poste toho maju vela,takze aj balicky mozu trochu meskat...vydrzte chvilu...verim tomu,ze vsetkym balicky dojdu🙂

veronique_1
13. dec 2011

@nikolca no mne raz meskal balicek tyzden, tak som si vypytala od predavajucej cislo podacieho listku, isla na postu, opytala sa tam a mali ho tam uz niekolko dni, len ten zlty oznamovaci listok o zasoielke sa niekde stratil, niekedy mi balicek do BA pride za cden a niekedy to trva aj 3 dni, teraz pred Vianocami asi este dlhsie

beruska.zuzanka
13. dec 2011

baby, ako dlho teraz cestuje druhá trieda? nejaké postrehy? listy myslím, dík 😉

benne
13. dec 2011

@beruska.zuzanka polovica zásielok došla načas, teda dva dni po podaní, štvrtina s 1-dnovým omeškaním a štvrtinu tradične netuším, kedže sa mi neozvali

garzonka
13. dec 2011

@pajinka23
ak ta kontaktovala neregistrovana na inzerat tak tam mas hned na zaciatku spravy jej meno (to ktore uvedie) a mail, na ktory jej pride tvoja odpoved...takze na ten mail jej napis z tvojho mailu (a ked nemas este vlastnu mailovu adresu) , tak sa niekde zaregistruj (zoznam. sk napriklad) a odtial si budete pisat
Nemozes s nou komunikovat z MK ? (myslim cez ten inzerat ak sa ti na nejaky ozvala) ?

pajinka23
13. dec 2011

@garzonka dakujem,hnet to idem vyskusat🙂

beruska.zuzanka
13. dec 2011

@benne dík 😀

pietra
13. dec 2011

@beruska.zuzanka moja skusenost posledne dni je, ze listy isli 4 dni az tyzden 🙄 aj tie posielane mne, aj tie, co som odosielala ja. Ale dva mnou odosielane balicky prisli hned na druhy den. Takze je to teraz tak na prekvapko 😀

beruska.zuzanka
13. dec 2011

@pietra ooooooooo, dúfam, že nie 😕 😕 😕 mne včera odosielali jeden dôležitý balíček a dnes druhý a dúfam, že do piatka oba budú 😔

pietra
13. dec 2011

@beruska.zuzanka kazdy rok pred vianocami su taketo chaosy s postou. Tak drzim palce, nech balicek stihne prist 😉

beruska.zuzanka
13. dec 2011

@pietra no, veď hej hej, som sa už mohla minulým rokom poučiť, keď nám narodeninový darček prišiel až pod stromček 😎 😀 ale budem silno silno veriť, že to stihnúúúúúú 😵 😵 😵 a ďakujem 😉

mandragora22
13. dec 2011

baby, opat sa tu po par dnoch pytam, hovori vam nieco meno simona horňáková ??? mam pocit, ze zavádza, ale nie som si tym ista, nebudem to tu rozpisovat, skratka ci ju nepoznate nejakym "negativnym" sposobom??? vraj z bratislavy 😒

svetkaadamko
13. dec 2011

@janus32 no neviem neviem, nechcem jej krivdit, ale zeby jej jedinej sa stalo, ze kopa maminiek ma rovnaky problem a ze zlyhava posta a banky? tvrdi, ze nikoho neokrada a bla bla, ale toto mi pride ako zamerne obohacovanie, mozno cakala co bude, vidi, ze sa do nej maminky obuvaju, tak to "dava do poriadku" ... a ktora normalna zena/clovek posle aj veci aj naspat peniaze a isto to nebudu male sumy, keby mala ciste svedomie tak to riesi inac nie takto 😖 😖

nikolca
13. dec 2011

@svetkaadamko to jej nechcem ani ja krivdiť ale tie hodnotenia?no zvlaštne!mala aj fotku tu zmazala,a čitala si čo ma uvedene v podmienkach??a tych hodnotení jej len za dnešny deň,neskutočne veľa pribudlo a myslim že ešte aj pribudne ☹ ☹

svetkaadamko
13. dec 2011

@nikolca ved presne, je mi to proste cele podozrive, len dufam, ze da vsetko do poriadku, lebo toto nie je normalne 😠

jarkamamina
13. dec 2011

baby ja neviem co mam napisat,ja som od nej kupovala tovar ale v pohode,teraz som citala jej hodnotenia od a po z a stale sa raz za cas vyskytol nejaky problem s postou,? tak si uz myslim ze som mala asi stastie ale potom preco ked ma problemy s postou neposiela doporucene? inak je mi to luto lebo fakta ako keby mala nejaky problem raz za cas a komunikacia s nou bola velmi mila,prekvapilo ma to pozriem zajtra na hodnotenia,ci sa to riesi

nikolca
13. dec 2011

@jarkamamina no tych hodnoteni jej len za dnešny deň nejak vela pribudo,no to si aj ja myslim že si mala štastie,no sem tam sa stane že sa nejaky baliček strati či už poslany doporučene alebo obyčajne,no len u nej akosi vela mamičiek zhana baličky,fotku zmazala ,nejak pred dvomi dnami som ju pozerala mala tam inzeraty a zrazu inzeraty zmazala no aj to o niečom svedči,a ak už niekto kontaktoval admina tak určite ju bloknu ☹

jarkamamina
14. dec 2011

no mne to pripada ze sa vie spravat aj normalne,potom jej asi raz za cas prepne a nejak domiesa co moze alebo nechapem a potom sa zrazu snazi vsetko vyrovnat,len teraz sa jej to nejak nepodarilo ma toho tam nejak vela,neviem teda ale podla mna da o chvilu iny nick a hotovo mne tiez poslala super tricko aj darcek,takze ja v tomto nenozem povedat nic,no tazko sudit,hlavne nech tie mamicky su spokojne ani mne by sa nepacilo nemat ani tovar ani peniaze,preda kupujem a predavam tu preto aby som usetrila 😒

magika6479
14. dec 2011

Babeny dnes je 14-steho a mne má do zajtra poslať tá slávna alexa0417 čo má už ťahá za nos mesiac-tých 95e---Som zvedavá,no a zároven sa bojíím,že ak nie,že čo sa bude diať! 😠 😠 😠 😠 Myslíte ,že pošle?? 😒

11natalka
14. dec 2011

magika6479/Držim palce,nech to dobre dopadne.

svetkaadamko
14. dec 2011

@magika6479 no tak dufam, ze posle a ak nie, treba to nejak este riesit, ale premyslam ako 😖

@jarkamamina aj mne to napadlo, ved ked posielam doporucene, tak sa ten balik vie najst,ak obycajne, tak aj ked sa strati, zial nemoze za to ani predavajuca, ani kupujuca, tam je to riziko.... tiez som citala, ze vela bab pisalo, ze komunikacia super, ale nejak sa to pokakalo z jej strany, mozno je fakt taka poplasena, ze to pomotala, pomiesala, no ktovie 😒

magika6479
14. dec 2011

@11natalka dakujem,ale nedávam tomu veľkú šancu! ☹ 😠 ☹ 😠 ☹

tigri
14. dec 2011

ja som tiez kupovala od nonca1 nove minnie obliecky, dokonca 2 balenia a doteraz nemam nic a uz je to 2 tyzdne ☹ prvykrat tvrdila, ze to ostalo stat na poste bez mena, teraz ked som chcela podaci listok, tak vraj ho nevie najst...fakt nechapem, a to som este zaplatila postovne za poistenu zasielku!!! dnes mi ma vlozit peniaze na ucet a vraj mi pride aj zasielka...velmi tomu neverim 😔

magika6479
14. dec 2011

@svetkaadamko no ved!!aj ja premýšľam! ☹

magika6479
14. dec 2011

@tigri to sú také opice!! podla mna tiež nič neposlala!!!aj tá moja alexa0417 už mesiac nemôže nájsť podací lístok a balík s hmohnosťou cca14kg sa záhadne stratil! a tu ide o 95e!! to nieje sranda! ☹ ☹ ☹ 😠 😠 😠 😠 😠

tigri
14. dec 2011

@magika6479 u mna to je 22 eur ☹

podaj na nu na policii trestne oznamenie, nie je to sice trestny cin, ale ide o priestupok, viac ti poslem do IP

koniarova
14. dec 2011

@tigri Hádam neveríš tomu, že ti pošle zásielku aj peniaze? 😲 😲 😲 😲

tigri
14. dec 2011

@koniarova neverim, to tvrdi ona...ale okradnut sa nenecham

koniarova
14. dec 2011

@tigri Budem ti držať palce. Evidentne je vo finančnej núdzi a idú aj Vianoce. Spravila riadnu blbosť a teraz sa z nej nevie vymotať. Podľa mňa čaká na rodičovský prídavok a z toho to chce vyrovnať. Preto písala, že do piatku to vyrovná. Ale to finančne nazvládne a vráti len niektorým. Dúfam, že sa mýlim a peniažky na vyrovnaie naozaj má. 😒 😒 😒