icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
13. feb 2012

@akika722 mne ano 😉 ..je ok, ma dobre hodnotka, uz si piseme IP

akika722
13. feb 2012

@traktor ako to? 😅 skušala som viac x a nenašlo mi ju,nevadi no 😀

yvetulka
13. feb 2012

@akika722 ANI MNE JU NENAJDE

traktor
13. feb 2012

ta kde hladate? 😀 ..

yvetulka
13. feb 2012

@traktor ako najdes cheryll? mne ju teda nenajde

pastelka74
13. feb 2012

@yvetulka ...nenašla som,zvláštne.... 😉

andreak320
13. feb 2012

ani já ne ☹

yvetulka
13. feb 2012

@pastelka74 lebo je to cherryl

pastelka74
13. feb 2012

@yvetulka 😀 😀

andreak320
13. feb 2012

hodnocení má dobré 😉

akika722
13. feb 2012

ano ano,zle sme hladali 😉
ale baby klud,o nič nejde 😉

little84
14. feb 2012

@andreak320
@nikolca bohuzial balik sa nenasiel a predavajuca nereaguje vobec ☹

little84
14. feb 2012

bohuzial sem idem prvykrat pisat niekoho nick,ale uz neviem ako inak to riesit..este 31.1 som poslala peniaze za spiralu na kocik,tesila som sa ze na jar na sportovy kocik to bude super,predavajuca mi vraj 3.2.poslala balik doporucene ale dodnes mi nic nedorazilo,na poste som sa bola opytat a nic nemaju a predavajuca uz niekolko dni nereaguje na moje spravy..nick ma ninkaa89...dufam ze to bude len nejake nedorozumenie aj ked v poslednom case tam ma aj negativne hodnotenia ☹ ☹ ☹

nikolca
14. feb 2012

@little84 teraz som ju pozerala,napiš jej negativne hodnotenie aby si dali aj ine kupujuce na nu pozor 😠 😠 😠 a napiš ju na čiernu listinu

traktor
14. feb 2012

@little84 ja by som ju este nepisala na ciernu listinu..ma same dobre hodnotka, inzeraty neaktualizovala 6 dni..môze byt mimo netu, mozno sa nieco stalo..skusala by som jej pisat,..

traktor
14. feb 2012

@little84 citam jej blog..boli alebo su v nemocnici..tak len vydrz

traktor
14. feb 2012

opravujem..nie same..su tam aj zle..ale ze bola v nemocnici..tak jej skus napisat ak nic, popros o pomoc admina, ten zisti, ci sa prihlasuje..

pastelka74
14. feb 2012

@traktor ....no má aj kladné hodnotka...ale asi si to nečítala celé...ma dosť divné chovanie v správičkách..a negatka tam začali prevládať,asi to nebude také košééér 😉

little84
14. feb 2012

@nikolca
@traktor zatial ju nebudem pisat na ciernu listinu,dam jej este sancu to nejak napravit..to v blogu ma uz davno,este z novembra a vtedy jej aj vela mamiciek pisalo negativne hodnotenia,len sa treba preklikat na druhu stranku jej hodnoteni,tam ma dost zlych..teoreticky zajtra by mala aktualizovat inzeraty tak uvidim ci sa potom ozve..

traktor
14. feb 2012

@little84 jj , ja by som jej este dnes napisala, pockala by som do zajtra a ked nic, tak by som skusila cez admina..hodnotenie jej daj , ved to môzes potom zmenit a uvidis,..a ak nic tak aj na ciernu listinu s nou..

andreak320
14. feb 2012

@little84 tak to je mi líto ☹ zkus teda napsat tomu adminovi...

andreak320
14. feb 2012

po tom, co tady čtu, si hlavně, když budu od někoho nakupovat, přečtu jako první hodnocení a až potom podmínky prodeje nebo to je už strašné, co se tady děje 😒

standa15
14. feb 2012

V prvom rade veľmi pekne ďakujem bodka13! 🙂 🙂 🙂
kočky prosím Vás som tu nová a na bazár som už dala dajaké vecičky.Na pošte mi povedali len toľko nech pošlem balík a hotovo normálka u nás. 😠 poradili by ste mi ako na to,aby bola cena balík čo najnižšia 😕 mam poslať overal a tam to vychádzalo na 2,20e nejde to lacnejšie??

andreak320
14. feb 2012

@standa15 to posíláš na dobierku?

bodka13
14. feb 2012

@standa15 určite máš doma kuchynskú váhu ...tak šupni overal na váhu+ si niečo pridaj ,lebo aj obal trošku pridá na váhe....u nás na pošte mali leták s cenníkom ,takže ho mám doma pri počítači...ale vieš si to vypočítať aj na stránke SP
tak napr. doporučený list 2.trieda do 500g=1,20€ , do 1kg=1,60€ a do 2kg=2,60 tu sa ti to potom oplatí viac ako balík
-ale ja posielam všetko ako dopoučené listy,možno 2-3 kusy tovaru boli balíky 😉

standa15
14. feb 2012

@andreak320 nie má mi poslať peniaze na účet a ja sa nehcem zachovať hlúpo.Chcem,aby boli obe strany spokojné 🙂

andreak320
14. feb 2012

@standa15 poslala jsem ti ip, tam máš ceník pošty, pošli to jako list, když posíláš jenom overal 🙂

bodka13
14. feb 2012

@standa15 pozerala som teraz vo svojich zmazaných inzerátoch ...predávala som overal veľk.80 a poštovné bolo 1,60€(mal asi 700g)

standa15
14. feb 2012

@bodka13 aha no človek sa učí celý život 😉 ďakujeeeeem