Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
bohuzial sem idem prvykrat pisat niekoho nick,ale uz neviem ako inak to riesit..este 31.1 som poslala peniaze za spiralu na kocik,tesila som sa ze na jar na sportovy kocik to bude super,predavajuca mi vraj 3.2.poslala balik doporucene ale dodnes mi nic nedorazilo,na poste som sa bola opytat a nic nemaju a predavajuca uz niekolko dni nereaguje na moje spravy..nick ma ninkaa89...dufam ze to bude len nejake nedorozumenie aj ked v poslednom case tam ma aj negativne hodnotenia ☹ ☹ ☹
opravujem..nie same..su tam aj zle..ale ze bola v nemocnici..tak jej skus napisat ak nic, popros o pomoc admina, ten zisti, ci sa prihlasuje..
@traktor ....no má aj kladné hodnotka...ale asi si to nečítala celé...ma dosť divné chovanie v správičkách..a negatka tam začali prevládať,asi to nebude také košééér 😉
@nikolca
@traktor zatial ju nebudem pisat na ciernu listinu,dam jej este sancu to nejak napravit..to v blogu ma uz davno,este z novembra a vtedy jej aj vela mamiciek pisalo negativne hodnotenia,len sa treba preklikat na druhu stranku jej hodnoteni,tam ma dost zlych..teoreticky zajtra by mala aktualizovat inzeraty tak uvidim ci sa potom ozve..
po tom, co tady čtu, si hlavně, když budu od někoho nakupovat, přečtu jako první hodnocení a až potom podmínky prodeje nebo to je už strašné, co se tady děje 😒
V prvom rade veľmi pekne ďakujem bodka13! 🙂 🙂 🙂
kočky prosím Vás som tu nová a na bazár som už dala dajaké vecičky.Na pošte mi povedali len toľko nech pošlem balík a hotovo normálka u nás. 😠 poradili by ste mi ako na to,aby bola cena balík čo najnižšia 😕 mam poslať overal a tam to vychádzalo na 2,20e nejde to lacnejšie??
@standa15 určite máš doma kuchynskú váhu ...tak šupni overal na váhu+ si niečo pridaj ,lebo aj obal trošku pridá na váhe....u nás na pošte mali leták s cenníkom ,takže ho mám doma pri počítači...ale vieš si to vypočítať aj na stránke SP
tak napr. doporučený list 2.trieda do 500g=1,20€ , do 1kg=1,60€ a do 2kg=2,60 tu sa ti to potom oplatí viac ako balík
-ale ja posielam všetko ako dopoučené listy,možno 2-3 kusy tovaru boli balíky 😉
@andreak320 nie má mi poslať peniaze na účet a ja sa nehcem zachovať hlúpo.Chcem,aby boli obe strany spokojné 🙂
@standa15 poslala jsem ti ip, tam máš ceník pošty, pošli to jako list, když posíláš jenom overal 🙂

@akika722 mne ano 😉 ..je ok, ma dobre hodnotka, uz si piseme IP