Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@akika722 podla mna si ich aktivuj..a ak sa niekto ozve, napis, ze cakas dnes vyjadrenie a podla toho by som sa dalej zariadila.
@zanika1983
@garzonka napisala som jej -tej druhej že čakam do dnes ako sme sa dohodli-tej čo ma aj dosť zlych hodnotiek..na inom bazare mam totiž ineho zaujemcu 😒
ta druha čo ich ma dobre,ešte počkam
ked sa neozve, tak by som to predala druhemu...ved ak ti naozaj nahodou aj poslala €, tak posles spat...lebo niektore aj 2tyz.natahuju a potom to zrusia:-/
@zanika1983 prave pisala že vraj dnes ich budem mať na 100%..ešte ta druha čo napiše.. 😅 no ved počkam do večera a uvidim
@akika722 ja by som este pockala, mne zvyknu nabuhnut okolo 10,15 z inej banky, ak nepridu do vecera, urcite by som jej napisala, ze kedze mi nedosli ziadne peniazky, rusim pozastavenie a posuvam dalej. uvidis, ci sa ozve, ci nie. podla mna mozno caka, ze posles skor ako dojdu peniaze, a pritom sa moze stat, ze vobec neposle. coraz viac je tu takych spekulantiek, nerozumiem tomu, ked uz aj maminky navzajom sa vedia okradat, strasne
@frick pri obycajnej zasielke ti predsa len vystavia doklad, ze si za taku sluzbu zaplatila istu sumu. Nehovori to nic o tom, kto komu zasielku posielal, cize ako doklad o zaslani to nema ziaden vyznam a nic to nedokazuje. Ja obycajne posielam len na ziadost kupujuceho a dopredu upozornim, ze za nedodanie zasielky nerucim, posielam len na riziko kupujuceho. Nastastie v poslednom case vsetky balicky prisli
ahojte mam problem .obiednala som si mikinu no pani napisala zle smerovacie cislo ..cize mi to neprislo.chcem vratit peniaze mam nato narok ??dakjem za radu
@tatiana1983 baliček sa jej nevratil späť???a smerovacie čislo si jej uviedla zle ty alebo ho ona domotala?
ja ani neviem kedy to posielala --no ja som jej peniaze poslala 23 a do dnesneho dna nemam ani peniaze ani mikinu posielala to vraj 1 triedou
@tatiana1983 ak obycajne / a ty si s tym suhlasila/, tak zial, uz asi nic s toho..ak ma podaci listok, aj napriek tomu, ze udala zle cislo, tak môze podat reklamaciu / tu sa zväcsa peniazky vracaju az po vyjadreni sa..ako reklamacia dopadla/ ..a nepytala si sa na svojej poste, ci tam balicek nie je?
@tatiana1983 to sa mi nejak nezdá, že pošta nedoručí balík na základe 1 prehodeného čísielka, ak tam mali aj názov obce.. niekde inde nebude pes zakopaný?
@traktor no posielala to 1 triedou je to mila pani ma samedobbre hodnotka len teras akosi somnou nekomunikuje na poste som bola uz 3 krat nic tam nieje povedali mi ze to bude trvat dlhsie ale ze sa to jej vrati na jej adresu
@tatiana1983 aj mne sa take daco stalo, pani domotala aj ulicu aj PSC a este poslala nefunkcnu vec. Hned som to vratila a dala negatko. To bola asi najhorsia skusenost tu na MK.
@argyro ja tomu neverim zeby ma klamala alebo nico take ma vsedko dobre hodnotka a je to mila pani
@tatiana1983 tam som nemierila, že ona klame.. len sa mi proste nechce veriť, že si na tej pošte neprečítali obec a nepochopili, že je tam jedno čísielko prehodené.. a len preto to neodoslali..
@bibina25 ja som este ties nikdy nmala taku skusenot preto sa pytam tu od vas ako postupovat
ja ti neviem poveat no ony vraj to posielaju cez to smerovacie cislo ..ono to teras pravdepodobne bude tam ja neviem pod co patry toto smerovacie cislo. ale vraj jej to poslu nazad
tak prave mamina pisala ze sa bola popitat na poste vraj mi to nepride vraj to pride jej nazad tak mi posiela nazat peniaze dakujem bmaminy som rada ze sa to vyriesilo pekny den

@garzonka pozastavila som ked dala adresu 😒 no uvidim ako to dopadne..mam take inzeraty 2 pozastavene čo mam obavu či platba vobec nabehne 😅 no snad ma nesklamu ak im to držim už dlhšie