icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

exupery
6. mar 2012

@annie13 ano pozerala som ju ,par dni ju tam mala,teraz uz nie,mozno ju zase predala...

annie13
6. mar 2012

@exupery tyzden neviem sa mi zda moc ked posiela peniaze poukazkou ma ustrizok nech ti ho zoscanuje

traktor
6. mar 2012

@annie13 ale ked posle poukazku, tak ustrizok jej musel zostat, ze poslala, ci nie?ved ked platim, vzdy mi ustrizok zostane

exupery
6. mar 2012

@annie13 musim jej napisat,.,..zase si vypocujem,ze ju nemam uz otravovat,aby clovek zobral vlasne peniaze,...

annie13
6. mar 2012

@traktor ano naraz sme to napisali @exupery ziadaj si ustrizok odfotit alebo zoscanovat drzima paste 😉

traktor
6. mar 2012

aha..uz si napisala.. 😉 ..
@exupery ziadaj prefotit ustrizok, ci to ozaj poslala

akika722
6. mar 2012

@traktor to je tiež pravda
@exupery nech ti sfoti ten ustižok..hodnotka ma dobre?

annie13
6. mar 2012

@exupery to tak reaguje ze ju otravujes???

annie13
6. mar 2012

@exupery no pekne a ked si kupovala vtedy si neotravovala ze ?

traktor
6. mar 2012

mna by uz nezaujimalo ake ma hodnotka, uz by dostala negatko..ak urobila chybu, ma ju riesit, a nie, ze ju niekto otravuje..

exupery
6. mar 2012

@akika722 uz som pisala,ze ma dobre hodnotenia...vzdy si natoto davam pozor,preto ju nechapem,preco toto robi,sama povedala,ze peniaze poslem,ze ich poslala,...pripada mi to ako z trucu,ze som si dovolila jej nieco vratit

akika722
6. mar 2012

@exupery ak ju "otravuješ" a eura nechodia poprosila by som admina o pomoc

akika722
6. mar 2012

@traktor
@exupery no negatko by dostala aj odo mna 🙄 a "pekne" negatko 🙄

annie13
6. mar 2012

@exupery aj odo mna ak nie negatko aspon neutral

exupery
6. mar 2012

@annie13 tak nejak,...ze uz nech ma pokoj,a pod.,ona si nechce pripustit,ze poslala vec,ktora nezodpovedala popisu,stale tvrdila,ze bunda bola ako nova...posudte same,ci by ste za toto dali 14eur.

exupery
6. mar 2012

@akika722 a na ktoreho je to jedno?Ako sa daju kontaktovat?

akika722
6. mar 2012

@exupery kokso 😲 no pekne

annie13
6. mar 2012

@exupery na konci stranky nalavo mas uz je tam len jeden Hirjak posli mi IP

no nedala

tak negatko si zasluzi

akika722
6. mar 2012

@exupery dole je uvedeny len hirjak ja som všetko riešila s Martinom,on mi vždy vedel poradiť pomocť,vyriešiť

annie13
6. mar 2012

ozaj baby preco je uz len jeden admin

co je z danu, martinjansen atd

akika722
6. mar 2012

@annie13 neviem,ale ja by som predsa len Martinovi napisala 😅

stanislavao
6. mar 2012

@annie13 ostal aj martin, ale robi aj ine veci, tak asi nechce, aby ho aj s tymito problemami zatazovali. na modrastrecha ho najdete. lebo veci tu vie vyriesit asi iba on, tak v pripade potreby ja kontaktujem jeho. tento, co je tu uvedeny je este moc "tabulkovy" a neriesi pproblemy tak dobre, ako martin.

traktor
6. mar 2012

@annie13 admin jej aj danu aj martinjasen aj hirjak..môzte pisat hociktoremu, odpovedia 😉

exupery
6. mar 2012

@annie13 nasla som,tak napisem jej,uvidim aka bude odpoved...potom ju nahlasim,vdaka baby 😉

traktor
6. mar 2012

@stanislavao martin odpovie vzdy..aj ked ma toho vela 😉

stanislavao
6. mar 2012

@traktor ano, maritn odpovie, preto ja stale pisem jemu, ked nahodou nieco treba.

exupery
6. mar 2012

Tak som jej napisala,nech posle ustrizok-uvidime,zase sa rozculim...

zanika1983
6. mar 2012

@stanislavao to mas pravdu, napriklad mne sa ani len neozval po 2 spravach:-/

exupery
6. mar 2012

No tak mi odpisala,ze mi to odfoti a posle....co ak ich poslala?Mohli sa stratit?

frick
6. mar 2012

@pietra Máš pravdu až teraz som si ten papier pozrela som pekná ťapa.By som sa tým darmo oháňala keby bol problém 😲

annie13
6. mar 2012

@exupery ale nie neboj s tym som sa nestretla ze by sa stratili ja by som zavolala na ich postu