icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

macamac
6. mar 2012

@yvetulka 😕 nuž-pekná skúsenosť 😒 určite by som to nenechala tak

yvetulka
6. mar 2012

@macamac vsak som jej napisala, ze si prajem tych 20 centov spat aj cenu bundy aj s postovnym, tak uvidim. nevies, ci mi patri len 1 postovne, ci aj to druhe? ide o princip, clovek aby uz ani pri profesionaloch si nebol isty....

traktor
6. mar 2012

@yvetulka podla mna ti ma vratit plnu sumu + spätne postovne ..nap. 15+1,40+1,40...pretoze ti poslala chybny tovar..pred odoslanim ho mala skontrolovat..to nie je o tom, ze sa ti nepaci, alebo si si ho zle zmerala..a ak je ferovy predajca a zalezi jej na dobrom mene, tak by to mala riesit hned a bez problemov..teda aspon ja si takto predstavujem dobreho predajcu

yvetulka
6. mar 2012

@traktor vsak, ale ohana sa tym, ze nakupuje vo velkych balikoch a nema to kedy kontrolovat, akokeby pred odoslanim nemohla, vraj to da reklamovat a tak budem cakat 30 dni, no neviem, neviem, ci ma chce natahovat, alebo mam oslovit admina

yvetulka
6. mar 2012

@traktor
@macamac evidentne nechce vratit peniaze, lebo uz pise, ze mi posle spat bundu novu, ale mna uz presla chut na tu bundu, pri tej konverzacii s nou

zanika1983
6. mar 2012

@yvetulka jaaj..urcite by ti mala vratit aj postovne!!!...podobne sklamabie som mala aj ja, tiez som z pro-shopu objednavala svetrik a prisla mikina- a este ja som mala platit reklamaciu 5€ do zahranicia, aj som jej dala negatko zato.

yvetulka
6. mar 2012

@zanika1983 tak to si ma teda nepotesila, porazi ma, vobec by ma to nenapadlo pri profesionaloch

zanika1983
6. mar 2012

@yvetulka ved to, aj ja som sa nad dotycnou len rozculila :-/ale som ju postrasila adminom a hned to chcela riesit, ponukla ju na predaj znamej, alebo komu-to ma uz nezaujimalo...a este sa vyhovarala, ze ona nevidi co pride..postras ju aj ty.

yvetulka
6. mar 2012

@zanika1983 vsak som nad tym rozmyslala, len neviem, ci sa spamata potom alebo nie. nie som si ista, ci mam narok na o postovne, preto som tu napisala, ale asi sa skusim opytat aj admina, co mi odpovedia

zanika1983
6. mar 2012

@yvetulka nebola to tvoja chyba, ale chybny tovar predavajucej, takze mas narok na plnu sumu...len ju bombarduj a nedaj sa 😉

yvetulka
6. mar 2012

@zanika1983 furt vypisujem, tak uvidim, kto skor padne, ale ja som straaaaaaaasne tvrdohlava 😀

zanika1983
6. mar 2012

chcela by som pochopit, logiku dotycnej, urcite by aj ona na tvojom mieste ziadala plnu sumu.. tazko sa jej vracia.-/

yvetulka
6. mar 2012

@zanika1983 presne toto mam v hlave, ze jej napisem, ked odpise. pisala som, ze uz ma presla chut na novu bundu, ze budem stastna, ked sa dockam sumy za bundu aj postovneho. zatial neodpisala, tak cakam, co z nej vystreli teraz

macamac
6. mar 2012

@yvetulka v prípade chybného tovaru ti patrí oboje poštovné. že to ona nakupuje v balíkoch-je jej problém.aj keby to kupovala na kamióny. pred odoslaním to snáď z toho balíka vytiahla,nie? či ti poslala celý balík? 😅 😉 a tým pádom držala vec v ruke a mala ju prekontrolovať.
a ty máš právo od kúpy odstúpiť úplne-nie,že ti pošle druhú. a čo ak aj druhá bude s dierkou? to potom bude neverending story, či čo?

yvetulka
6. mar 2012

@macamac vsak to som jej napisala, ze hadam pred ododslanim ho skontroluje, tak napisala, ze kontrolovala a toto si nevsimla, vyzera to, ze nejak sa jej nechce do vratenia penazi a nie to este postovneho. uvidim, co odpise, uz som kontaktovala aj admina, tak uvidim.

akika722
6. mar 2012

eura nabehli od oboch takže zbytočna panika 😵

zanika1983
6. mar 2012

@akika722 aspon do budcna budes vediet, ze ich nepozastavis kym ti nenabehnu € 🙂

akika722
6. mar 2012

@zanika1983 tak tak tak 😅 ja som si vždy myslela že pozastaviť ked sa dohodneme že ma kupujuca zaujem..predavam tu už dlho a vždy som pozastavovala vopred 😅

zanika1983
6. mar 2012

@akika722 aj ja som to hned pozastavila-este ako zaciatocnik🙂..ale prave pre taketo som sa poucila aj ja 😀

monka9999
6. mar 2012

@danielllka no predstav si,vraj mi vrati za to choditko plnu sumu ale bez poštovneho.pisala som adminovi a vraj mi ma vratit aj poštovne,lebo to bola všetko jej chyba.ale ona samozrejme tvrdi,že jej admin povedal,že mi dat len za choditko.ešte par takychto obchodov a možem si kupit nove.a bude ma stat rovnako ako čo som minula na poštovnom 😅

danielllka
6. mar 2012

@monka9999 a ako sa to teda dorieši? vráti Ti nakoniec aj za poštovné, či ako? si jej prekopýrovala správu od admina? 😝 to je špekulantka prvého stupňa! 😠

zanika1983
6. mar 2012

@monka9999 este sa to riesi? ved si pisala, ze ti poslala 5€

lentilka3008
6. mar 2012

@tereza79 ahoj čítala som tvoj príspevok o hanule24, tak pridám jednu radu, teraz je tá istá pani zaregistrovaná na koníkovi pod nickom babika24, možno som pomohla, neviem

zanika1983
6. mar 2012

@lentilka3008 aha..takze ulpnou nahodou si ju nasla..a nie si to nahou ty???!!!

macamac
6. mar 2012

@lentilka3008 😲 to fakt? ako si to zistila?

lentilka3008
6. mar 2012

@zanika1983 nie som to ja, prečo by som také niečo písala sama na seba? to nedáva zmysel

lentilka3008
6. mar 2012

@macamac dala som si vyhľadávanie Sobrance a tam som ju našla

emmmuska
6. mar 2012

ja som si vcera prvy krat objednala tovar z modreho konika, ale ked citam vase prispevky, mam aj strach 😉

zanika1983
6. mar 2012

@lentilka3008 ved aj ty si tu nova a nemas inzerat ani ziadne hodnotko..nikto iny by to nevypatral, akurat ty! 😀 zaujimave..myslim, ze nepotrebujem nato 2 vysoke 😀

monka9999
6. mar 2012

@zanika1983 neposlala.povedala že pošle.potom to ohromne začala riešit s adminom a vraj mi dat 11plnu sumu ale ja zaplatim2krat poštovne