icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

miliz
8. mar 2012

Dobry den rada by som vypocula Vase názori,jedna panni (tinkabb) tu predavala morsku pannu za 15 eur,malej sa to velmi pacilo tak som sa naten inzerat prihlasila,ze to idem kupit,maminka mi raz odpovedala na otazku ,potom som uz nemala sancu s nou komunikovat.Bola som prva zaujemkyna ona mi oznamila ze nemala na mna cas a uz dala druhej a ze mam jej prepacit ze ma tahala zanos.Vysledok jedno 4,5 rocne dietatko ktore velmi place,som smutna ze sa takto detom ublizuje.Ale to este nie je nic ako ona stiahla inzerat z modreho konika v tom momente pod inym menom ale je to ta ista babika dala na aukciu (asi jej bolo malo tych 15 eur co zato pytala)Podla mna maminka by sa velmi mala hanbit,fujjj co si o tom myslite zachovala sa spravne?Kto mi vie poradit kde teraz mozem pre malinku zohnat svietiacu morsku pannu?

marcellka
8. mar 2012

@pietra to je jasné....s tým s tebou plne súhlasím

garonka
8. mar 2012

@miliz nezachovala sa férovo ale aj take predavajúce sa tu najdu 😒
ja som našla na mmb tu babiku len neviem či taku mysliš
http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php

marcellka
8. mar 2012

@miliz skus tuto :http://babiky-a-barbie.heureka.sk/babika-brabie-morska-panna-ruzova/

miliz
8. mar 2012

dakujem Vam to som skusala ono ta babika je tam ale ked nato kliknem tak sa uz nepredava ale dakujem pekne

miliz
8. mar 2012

Pani sa ospravedlnila,priznala si svoju chybu,a preda mne babiku,nezobrala by som uz odnej ale je mi luto mojej dcery,lebo takuto babiku uz nikde nekupim len s podruky ak nahodou najdem ale dakujem Vam za ochotu prajem prijemny den

danielllka
8. mar 2012

@miliz a prečo už od nej nechceš kúpiť? keď je malá taká smutná a si si istá, že inde lepšiu cenu nenájdeš, tak ju vezmi 😝

rubinka
8. mar 2012

@miliz - jak nepredáva ved ja ked kliknem na ten link tak mi ukáže že je skladom a aj sa dá dať do košíka.
http://www.pompomtoys.sk/13049-barbie-morska-pa...

rubinka
8. mar 2012

@miliz - dokonca majú v 4 rôznych farbách

danielllka
8. mar 2012

@rubinka no, len tam zaplatí 4 ečka poštovné.. na jej mieste kúpim od tej pani (čo tam po nejakej hrdosti, hlavne že dieťa bude spokojné 😀 )

trnka77
8. mar 2012

@danielllka už tu bábiku predala druhej

rubinka
8. mar 2012

@danielllka - tak lepšie priplatiť si ako mať plačúce a sklamané dieťa, nakoniec ju ešte obabre o prachy, mne nepríde ako dôveryhodná predávajúca.

miliz
8. mar 2012

@rubinka to nie je ta ista ale dakujem uz maminka mi posle ten

danielllka
8. mar 2012

@trnka77 a veď píše, že sa jej ospravedlnila a že predá bábiku jej- ale že ona už by on nej nekúpila.. 😕

danielllka
8. mar 2012

@rubinka asi máš pravdu.. isto že nieje dôveryhodná, keď takto zavádza.. 😠

trnka77
8. mar 2012
miliz
8. mar 2012

Dakujem vsetkym ja tiez som taka hrda najradsej by som to uz nebrala ale ze milujem svoju dceru hrdost musim dat bokom,ta babika je a dufam ze ma uz neoklame kazdy s pravi chybu skusme jej este dat sancu

danielllka
8. mar 2012

@miliz pozri ešte, aké má hodnotká.. aby Ťa ozaj neobabrala o peniažky a nebudeš mať ani tovar, ani peniaze...

zanika1983
8. mar 2012

@danielllka zvedava som, ci prebehne obchod bez problemov? 😒

danielllka
8. mar 2012

@zanika1983 no veď práve.. treba byť obozretný, 15 eur predsa nieje málo... 🤐

miliz
8. mar 2012

ma pozitivne hodnotenie,ja vam dam vediet

miliz
8. mar 2012

@danielllka ja som to zobrala napriek tomu ze som hrda len aby moje slniecko bolo spokojne,len dufam ze nebudem sklamana

danielllka
8. mar 2012

@miliz no to teda dúfam aj ja... a to je nová bábika, či používaná? má tam reálne foto? jej podmienky si čítala? koľko má hodnotení? všetky sú pozitívne?

miliz
8. mar 2012

ma 13 pozitivnych hodnoteni ,je to len rozbalene udajne po dcerke ktorej sa nepaci ,poslem fotku

annie13
8. mar 2012

@miliz bola na aukcii ze?? chceli sme ju drazit 🙂

annie13
Odpoveď bola odstránená
miliz
8. mar 2012

@annie13 a to ste vtedy nedrazili co som Vam vtedy povedala? ano je to ta babika

miliz
8. mar 2012

@annie13 ja ze vy uz take mate,no a teraz to prislo na moju dceru ona tiez chce take

akika722
8. mar 2012

baby potrebujem poradiť 😔
nedavno sa mi ozvala mamička na inzerat že chce odo mna kupiť mikinu..premerala som /normalne ako meram vždy/...
pisala mi že ju chce,hned nato že ju nechce,potom znovu že ju chce,potom že večer pošle z učtu eura,nato že pošle na druhy večer z manželovho učtu eura..
po čase eura došli/aj ked som nečakala,nepočitala som že to fakt vezme 😒 v cene som mala uvedene že poštu hradim ja..
mikinu som vyprala-ako to robim vždy,bola to vec kupovana na koni-uvedene bolo že je nova,no mne nesadla ani ne dlžku ani na širku preto som ju ponukala dalej..mnou bola oblečena RAZ,prana tiež RAZ..
poslala som ju teda na moje naklady doporučene 1triedou-ale taky divny pocit som s toho mala,ani sama neviem prečo..tušila som že sa niečo stane..
teraz mi pani piše že mikina je zle merana 😲 😲 /mam 122 hodnotiek,vždy meram rovnako a zatial sa NIKTO nesťažoval/ 😲 tak že jej je kratka a vraj okolo zipsu vyblednuta 😲 😲 😲
nosena raz,prana raz..
baby čo robiť???pani ma 5hodnotiek,dobrych...prva moja zla skusenosť-teda s tym že niekto nieje so mnou spokojny 😨
pritom som si ista že som chybu neurobila 😨
čo robiť? 😔

annie13
8. mar 2012

@miliz ano ale vysla na strasnu sumu max. 20 by som dala za to viac nie kedze ju nemoze ani prezliekat ani nic