icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nelinka0401
9. mar 2012

@akika722 no ale ked vedela že je to Mko a jej je Mko malé,tak si mala dať premerať aj šírku.ale tak potom si sama za to môže ak sa nespýtala.ja by som tým predávajúcu neobťažovala.bola by to moja chyba,že som si to nedala zmerať

zanika1983
9. mar 2012

@akika722 ked nieco chce riesit, tak to mala v ten den este vyriesit a nenatahovat..podla mna tiez vymysla 😠

akika722
9. mar 2012

@nelinka0401
@zanika1983 mam celu komunikaciu medzi nami,nikde nepyta širku...len dlžku 😒 no ved ešte počkam,možno sa ozve..ak nie kašlať nanu

nelinka0401
9. mar 2012

@akika722 no možno sa ani neozve.len skúšala,čo spravíš. a ak si sa radila s adminom,môžeš jej to napísať.ja ked si niečo objednám,či sebe alebo malým,tak im to hned skúsim aké im to je.

akika722
9. mar 2012

@nelinka0401 pišem,keby chcela na skušku a ak nesadne že mi to pošle späť,ok,ale mala sa so mnou vopred dohodnuť...
vraj sa sťahuje,tak preto ešte čakam že sa ozve..

prettybaby
9. mar 2012

tak baby, idem sa aj aj poradit. predala som cizmy(nenosene), mala som urcitu cenu,kupujuca napisala, ze ci jej ich dam o 10 eur lacnejsie, suhlasila som,poslala peniaze, ja poslala cizmy.Chcela to s najnizsim postovnym, tak som vyhovela. Teraz mi pise, ze cizmy mi posiela spat, nakolko sestre nesedia, jedna noha ju tlaci a ze ziada o vratenie penazi. Lenze ja mam v podmienkach uvedene, ze tovar naspat neberiem.Slusne som jej na to napisala, ze mi to je luto, ale ze to mam uvedene v podmienkach a ze ja za to , ze ju len jedna cizma tlaci nemozem:( Este asi doplnim, ze nepytala sa pred kupou na ziadne rozmery ani nic, tak neviem. Zasa nechcem si tu robit problemy ani nic, ale tak mam to v podmienkach.Zatial na moju spravu neodpisala.Tak babo rad.

nelinka0401
9. mar 2012

@akika722 nejako moc sa všetci sťahujú a nevuiem,čo..ked chcem niečo poriešiť tak sa to dá vybaviť za pár minút.nemusí tu sedieť celý deň predsa 😠

akika722
9. mar 2012

@nelinka0401 aj mne to napadlo 😅
no neviem čo je pravda ohladom toho,ale ja osobne by som veci riešila hned

zanika1983
9. mar 2012

@prettybaby neriesila by som to...mala sa viac pytat a hlavne na miery, toto je jej chyba, koniec jednania...mala citat pozorne, popripade sa dohodnut na vratenie, ak by nahodou nesedeli...aspon ja by som mala takyto pristup...nerozumiem, ze len tak riskla a hned kupila bez otazok 😒

benne
9. mar 2012

@prettybaby napíš jej, nech ich smelo nahodí na bazar a sama predá.. ak to máš v podmienkach, nemáš čo riešiť..

stanislavao
9. mar 2012

@prettybaby nooooo, blba situacia, ale nema vam preco posielat cizmy spat. ked ste sa pred kupou nedohodli na moznosti vratenia, tak neni co riesit. ja osobne, ked kupujem nieco vacsie a hlavne pre seba, tak sa vopred zvyknem dohodnut s predavajucou, ak samozrejme je z jej strany ochota, ze tovar vratim, keby nesedel a ona mi vrati cenu za tovar a postovne ide na mna samozrejme. cize vasa situacia : nech si cizmy necha a preda si ich ona. nepytala rozmery a co vy mate s tym, ze jej sestra ma jednu nohu vacsiu. a ak vam uz cizmy poslala a vy jej budete vracat peniaze, tak urcite si odratajte naklady na postovne, balne a dajte jej negativne hodnotenie, ze co vlastne spravila.

akika722
9. mar 2012

@prettybaby 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 ta tvoja je ešte lepšia..
poslala späť a nič ti nepovedala? 😕 svonstvo..daš zlavu a ešte s tebou vybabre 🙄

monulicka
9. mar 2012

@prettybaby reagovala by som presne ako pise @zanika1983. ty si jej este vysla v ustrety s cenou, a kedze si nepytala miery, je to jej chyba

monulicka
9. mar 2012

a mna zas pobavila jedna mamina, chcela pomerat supravu, spredu-dozadu, milion500sto otazok..potom sa 1 den neozvala a na dalsi napisala "neberiem, ju, dostali sme podobnu"..no to je ale naaahoda!! 😀 😒 a ze zrovna v ten den 😀

prettybaby
9. mar 2012

@zanika1983 ved to, chcela ich pre sestru, lebo sa jej pacili, naozaj ziadna info o rozmeroch a podobne.tiez sa mi nepaci, ze napise,ze mi ich posiela spat.
@stanislavao - ja len dufam, ze si odpoved precita este pred poslanim ciziem spat
@benne tiez ma napadlo, ze nech si ich nahodi pre mna za mna aj drahsie na svoj bazar.
cizmy povoden stali 46 Eur zaokruhlene, tu som dala cenu 30 a zlavila jej na 20 Eur. a podotykam, neboli to ziadne smejdy ci cinania....fakt krasne teple

benne
9. mar 2012

@prettybaby alebo balík nepreberieš

zanika1983
9. mar 2012

@prettybaby z tvojej strany nebola ziadna chyba, ani nepravdivy popis, takze nech si ich uz ona preda dalej...a este k tej cene, urcite by som jej taku velku zlavu nedala, tak moze byt len rada... ja som tu raz kupila svetrik, ze original Gant za 20€-miery mal udane...ked mi prisiel samozrejme mi nesedeli, ale to bol moj problem, lenze ten svetrik nebol original, a dotycna ma v inzeratoch akoze vsetko samozrejme original 😀 -nechcela mi ho zobrat spat.

mandragora22
9. mar 2012

@ivanka.7 pozeram, ze ty este len cakas babo 😉 tak mas mozno viac casu na to. ale mnoho mamiciek na to naozaj cas nema a taka selekcia cien od centa by im bodla 🙂

benne
9. mar 2012

@zanika1983 už tu taka jedna bola, čo mala v inzerátoch všetko značkove a po mesačnej pauzy zo strany adminov už tam má všetko inoznačkové 😉

prettybaby
9. mar 2012

@benne to ma tiez napadlo ako jedno z rieseni,len ja si tak nerada robim konflitky.(
@zanika1983 ved to, s manzelom som sa poradila, keby som nechcela aby cizmy niekmou posluzili, tak taku zlavu nedam. Len mne by fakt stali v skrini,tak som dala za 20, reku kazde euro pomoze...

zanika1983
9. mar 2012

@benne jej nestopli, minule som pozrela, niektore veci poznam-myslim napodobeniny a ma tam napisane samozrejme original, vsetko je objednane akoze z anglicka a nikde jej nesadne miera a povodna cena je skoro vsade 125libier 😀 😀 😀 😀 zaujimave..tak ma napalila, myslim, ze som jej aj nieco napisala a este ona chcela kontaktovat admina.

ivanka.7
9. mar 2012

@mandragora22 Selekcia cien je super, o tom potom 🙂 a co sa tyka casu, ja som ho nikdy nemala vela, ale chapem, no 🙂

ewana73
9. mar 2012

baby ako mam riesit situaciu,ked mi pani poslala balicek dobierkou,ja som ho vyplatila postarke (potvrdenie mi nedala ziadne ) a teraz mi prisiel dobierkovy sek na moje meno kedze pani naopak vypisala udaje na seku,cize miesto odosielatela dala seba a prijemcu penazi mna. na poste nevedela poradit,takze ja by som si tie peniaze vybrala a tej pani by som ich poslala na ucet.aaaale co ak potom poda ona na poste reklamaciu,ze jej peniaze z dobierky nadosli a mna nahlasi,ze som ich vybrala ja?darmo ja jej ich poslem na ucet ked nebudem mat nicim podlozene,ze su to tie iste...

trnka77
9. mar 2012

@ewana73 napíš predavajúcej a vy sa dohodnete...určite bude rada,že si to nezamlčala a situáciu promptne riešiš

borabora666
9. mar 2012

@ewana73 asi by som jej skor napisala,ze co sa stalo a dohodla sa s nou ako to riesit.....

piacere
9. mar 2012

@ewana73 nechápem 😅 veď ak jej napíšeš, že sa ti vrátili peniaze, že zle vypísala šek a dohodnete sa na úhrade na účet?

zanika1983
9. mar 2012

@ewana73 ved jej napis a dohodnite sa..preber ich a posli jej ich..daj jej vediet, ze zle vyplnila sek a ze je ich hned posles, nemal to byt problem, ak dostane svoje peniaze...a ved mozes do kolonky napisat meno predavajucej, aby si mala dokaz a ved jej č.ú je tiez dokaz-si myslim.

ewana73
9. mar 2012

baby to sa stalo na "konkurencnom" bazare ale teraz ma napadlo,ze me nick aj tu,tak jej napisem aj tu a pani som samozrejme napisala vysvetlila situaciu,ona je online a aj tak mi neodpisuje....

trnka77
9. mar 2012

@ewana73 neboj,určite sa ozve 😀

borabora666
9. mar 2012

@ewana73 len vyckaj,ja som tiez online od rana do vecera a popritom okna myjem,upratujem a tak a sem prijdem si len odfuknut 🙂