Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@ewana73 posta jej povie, ze opacne vypisala sek a peniaze su u teba...urcite ju kontaktuj, tak nebude reklamovat na poste...ale ved tam mala pisat svoje č.ú nie tvoje-ak si to dala poslat na ucet..alebo na adresu?
@prettybaby ty si žádnou chybu neudělala,pokud něco kupuju,co nejvíc se ptám,pokud se nezeptám,je to moje chyba..navíc si jí vyhověla,šla si s cenou dost dolů a to,že "údajně sestře" jedna noha tlačí,není tvůj problém..kdo ví,jestli byly pro sestru,to si mohla vymyslet 😉 ..a že ti zboží bez tvého vědomí poslala zpět,je opět její problém,balíček nepřebírej,ať si zboží prodá sama..vždy je všechno o domluvě a pokud se s tebou na ničem nedomluvila,není tvojí povinností balíček vzít zpátky 😉 ..hodně štěstí 🙂
baby ak som posielala dobierku v piatok 2.3. , podla mna uz by som dnes urcite mala peniaze na ucte, nie? v utorok to tam musela maximalne mat a peniaze nabehnu do dvoch dni.
mamicka ma prehovorila poslat dobierkou aj ked som nechcela ze si to urcite vezme, vsak pozrite mam 70 pozitivnych hodnoteni a teraz sa ani neozyva ked som jej napisala ci jej dosiel balik a pritom vidim ze sa prihlasila aj vcera aj dnes. Mam pocit ze ma dobre okydala 😠
jaaaj, tento tyzden mam len taketo obchody, dalsich 5 mamiciek si vypytalo ucet ze zaplati a penazi nikde, dalsie uz mesiac rezervovany tovar a stale vyhovorky ze zaplati zajtra a nic a potom su vsetky ticho, keby aspon odpisali. Ja uz asi zacnem pisat negatka, lezie mi to uz na nervy 😠 😠 😠
@monni chod sa opytat na postu, alebo si pozri na stranke posty, treba zadat č.podacieho.
@monni ak sa ti nechce ist na postu, zavolaj na infolinku posty 0800 122 413, tam ti na zaklade podacieho cisla povedia, ci a kedy tu zasielku prevzala. Ja si tak overujem dobierky, ked sa dotycna neozyva, ci balik prisiel. Drzim prsty, aby si z teba niekto nevystrelil, lebo cim dalej, tym viac sa to hemzi neprevzatymi dobierkami.
@zanika1983 nejde to vyhladat. Ale keby prevzala ale vie ze prevezme o den-dva, urcite by mi aspon odpisala.
tak pridavam aj ja svoju skúsenosť. písala mi jedna registrovaná pani na 4veci z mojho bazarika. nakolko sme z rovnakeho okresu, dohodli sme sa, že si veci preberie osobne. Ona byva priamo v meste, ja musim do mesta cestovat 20minút MHD. vymenili sme si telefonne čisla ak by sme sa v meste nespoznali, aby sme si zavolali.
dohodli sme si stretnutie na jedno doobedie. asi 30minút pred stretnutím mi píše sms-ku, že nepríde, že to odkladá na iný den. toto spravila ešte 2x. po týždni sme si dohodli 4té stretnutie v meste. už som nejako tušila, že z obchodu nič nebude, ale budiš. len pripomínam, že ja som musela do mesta cestovať s malým bábom.
ráno mi cez MK napísala, že stretnutie o 14tej v meste platí. vyrazila som do mesta aj s vecami, jej nikde. volala som jej, že kde je, či mešká alebo ju len neviem nájsť... a ona že jaj, ja neprídem, mám teraz iné starosti. takže miesto toho, aby som išla do mesta si "zarobiť", zabila som hodinu času cestovaním, precestovala na cestovnom 1.20 eura a pani ani prepáč ani nič. tak som jej dala negatko. ona mi ho buchla naspat - neprávom. všelijaké sme tu 😒 😀
@monni ja si myslím že áno. ono to trvá zhruba okolo 3-4 dní bez soboty a nedele. Ak si to v piatok posielala, tak si to najneskôr včera mala mať. Ja som posielala v stredu a dnes už pani má dobierku doma, a v pondelok by som mala mať koruny doma. Ale záleží aj na tom, kedy si to človek vyzdvihne.
@tosijo nemali ste cestovat vy za nou, ale mala prist ona za vami, ona mala cestovat, ked chcela danu vec prevziat osobne. no vidite, vselijake su. a vam akoze preco dala negatko? za co? ze ste 4x boli za nou?
@akika722 pisala som adminovi, prave mi ho zmazal
@stanislavao no ide o to, že mam v bazari cez 350 veci a ked sa chce človek toho zbavit a za lacny peniaz predať, aby to tu v skrini nestalo a aby som mohla kúpiť niečo iné, čo práve potrebuje drobec, tak som si povedala, že šak ma to nezabije a do mesta pôjdem. zbavím sa pár veci, "zarobím" a kúpim iné. za dobrotu na žobrotu. 😖
@zanika1983 prave mi ho zmazal admin. ja som jej negatko dala v stredu, ona mne včera rano. tak som pisala hned adminovi, lebo mi podla mna negatko nepatrí.
@zanika1983 baby dovolala som sa na postu a od utorka to ma na posta, neprebrala ☹ ☹ ☹
@monni tak hadam este preberie 😒 napis jej, ze ak ho nepreberie, budes v minuse za postovne+pokutu a napises jej negatko.
@stanislavao ja som z tych, čo vždy robia ustupky, zlacnim veci čo predavam za "babku" aby boli obe strany spokojne. toto bolo prvy krat, čo som mala negativnu skúsenosť.
@akika722 no neoplatilo sa mi cestovať, pretože veci tu predavam fakt lacno, vyber je podla mna velky, a za tie 4veci čo si vybrala som mala dostat 4.40 a z toho som 1.20 dala na cestovné 😠

@piacere no ano aj ja som to takto chcela ale ako som napisala,ze co ak ona potom poda reklamaciu,ze jej nedosli ziadne peniaze za dobierku lebo ona potvrdenie predsa ma,ze tu dobierku podala a posta jej musi peniaze vyplatit a posta doklad mat nebude,ze jej vyplatili a bude mat,ze som ich prevzala ja,tak budu nahanat mna,chapes.ich to nemusi zaujimat,ze ja som jej nejake peniaze poslala na ucet a ako dokazem ,ze su to tie iste za ten isty balicek ak uz ide o to... uz som aj napisala adminovi ale zatial neodpovedal...